Şimdi Ara

ASUS VQ248QE BENQXL2430T SEÇİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 2 gün içerisinde monitör almayı planlıyorumda şu 2 si arasında kararsız kaldım

http://www.gameekstra.com/ASUS-24-VG248QE-144Hz-1ms-Full-HD-3D-Oyuncu-Monitoru,PR-5088.html

http://www.gameekstra.com/BENQ-24-XL2430T-LED-1MS-144Hz-DVIHDMIx2-PIVOT-Gaming-Monitor,PR-4418.html

BİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM HANGİSİNİ ALMAM DOĞRU Bİ SEÇİM OLUR SİZCE

• gsliyiz19 G kullanıcısına yanıt
    ASUS alın hocam bildiğim kadarıyla BENQ ile ASUS ayni paneli kulanıyorlar BENQ da usb çıkış var üzerinde işinize yaramıycaksa boşa para vermeyin ASUS kulanıyorum memnunum 3 aşağı 5 yukarı özelikler ayni zaten birkaç özelik dışında
  • İki monitör arasında enja nın da dediği gibi uçurum fark yok fakat sürekli oyun oynayan biriyseniz Benq alın derim black equalizer Oyunlarda özellikle fps oyunlarında ciddi anlamda artı katıyor. Fakat ince ayarlar yapmadan web ve film deneyiminde problemli internette ince ayarları mevcut iyi günler dilerim
  • GENELDE OYUN VE YABANCI DİZİ İZLİYORUM YABANCI DİZİ İZLERKEN İYİ OLURMU PEKİ FİLMLERDE VEYA
  • gameekstra dan uzak durun. kusurlu ürünü kabul etmediler paketini açmışız diye. monitörünüz ölü pikselli bol bulutlu gelirse thh ile uğraşırsınız ben gibi.
  • Bende monitör bakıyorum eski monitörümü sattım monitörsüz kaldım şu an.
    Asus VG248QE , XL2420Z , XL2430T arasında kararsız kaldım. Bilgili arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim.
  • asus vg248qe kullanıcısıyım. memnunum..tavsiye ederim

bana kalırsa burada bahsi geçen monitorler 3 aşağı 5 yukarı aynı..fiyat ve gönlünüzden geçene göre alın birini
    BenQ al derim hocam hem servis ağı güzel artık hemde XL2430T modeli gerçekten fiyat performans ürünü
  • Bence Asus al derim bu ürünü ben kullanıyorum ve çok memnunum oyunlarda 144 hz çok başarılı veriyor eyer Nvidia gözlük alman şansın varsa 3D 'de performansı çok iyi ayrıca 3 YIL garanti süresi var bence monitörde 3 YIL çok önemli.
    Belirttigin modeller hemen hemen ayni özelliklere sahip asus 3d ve 3 yıl garanti koşuluyla öne çıkıyor. Alt modeli bende asusun panelden ve üründen çok memnunum. Servis konusundada hic bir şekilde sıkıntı yaşamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus un panel yapısı daha derin ve net görüntü sunuyor. Zaten oyun, oyuncu monitörü dedin mi Asus tan şaşmamak gerek. Pivot tasarım iatediğin gibi monitörü ayarlamanı sağlıyor. Fiyat performans kısmına gelince Asus zaten önde. Arkadaşlarında dediği gibi 3 yıl garanti, serviside sorun yaşatmıyor.

• Monitörde Asus önermiyorum. Ölü piksel garantisi olmadıktan sonra neye yarar 3 Yıl garantiyi.

BenQ Panel kalitesi ve +ve daha uygun olmasından dolayı XL2411Z modelini öneririm. Bu tarz ürünler almadan netten sorun yaşayan var mı bir bakın derim. Misal VG248 ürününde çok sorun yaşayanlar vardı.

https://www.sikayetvar.com/arama/vg248
  • Asus al derim bencede 3 yıl garantili bende asus kullanıyorum çok memnunum kaliteli bir marka bu güne kadar da herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım monitör diyince akla bende direk asus gelmeli.
  • Bu konuda Asus personellerini görüyorum, Bu firma bu kadar mı düştü yalan yanlış yönlendirme yapmayın...
  • Merhaba,

Benq markasi çok istikrarlı deil bazen ürün getiriyor. Bazen getirmiyor. 1 arkadaşım 2 yıl önce monitör alicakti. Benq marka fakat ürün bulmadik.bilgiayarcılara vatana falan gittik 2 -3 model var heryere baktik genel de 18.5 vardı. Bence çok istikrarlı deil. Ama asus uzun zamandir var. Asusun Monitör kalitesi ortada. internet te gördüğüm bir link paylaşayım. Bende alsam ASUS alirim.

http://www.milliyet.com.tr/asus-turkiye-de-oyuncu-monitoru-teknoloji-2157758/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raka355 -- 27 Şubat 2016; 0:22:02 >
  • Urun kalitesi olarak Benq daha iyidir. Urun gelmedi olayına gülüyorum. Disti değişti diye biliyorum. Bu muhhabetler boş urunu aldığında garantisi var sonuçta. Bir sorunda ilgilenilir...

• Merhaba Ben Benq kötü bir marka demedim. Ürünleri kötü demedim. Mutalaka ki iyi ürünleri mevcuttur. Aynı zaman da ürünü alip biri sorunumu çözecek diye neden bekliyelim ki ? benq markası da uzun zamandir piyasada ben fikrimi belirttim senin yazdığın yorumlara boş muhabbet diye yorum atmadim. Bence sen biraz abartıyorsun dostum. Sonuçta burada bir kişi yardım istemiş bir kaç kişi yorum atmiş kimse boş muhabbet olsun diye yorum yazmıyor. Ürünü aldıktan sonra sorunumu biri çözsün diye beklemek sencede garip değil mi ? para veriyorsun ürünü aliyorsun sonrada hizmet için bekliyorsun. söylediklerin çok mantikli değil bence
  • Urunu aldın ve o marka artık Türkiye de olmasa bile satan firma yurtdışına gönderiyor ve sıfırı geliyor. Bu durum Evga ve Dark firmasında başıma gelmişti. İçinizi rahat olsun. Satan firma garantisi konusunda her zaman yardimci olur. Ortada kalmazsin... Ki Turkiye ofisi olan markalar her daim yardimci olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.