Şimdi Ara

Asus vs BenQ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.gameekstra.com/ASUS-VX248H-24-LED-1ms-Oyuncu-Monitoru,PR-5210.html?ref=akakce&v=0.93.9

BenQ

http://www.hepsiburada.com/benq-rl2455hm-24-1ms-analog-dvi-2xhdmi-hoparlor-full-hd-led-oyuncu-monitor-p-BD801342?magaza=Webudaa

Asus renkleri daha iyi kontrasttan dolayı fakat benq black equalizer gibi teknolojileri var fps oyunları oynuyorum sizce hangisini tercih etmeliyim ? her anlamda asus ve benqyü karşı karşıya getiren modeller var benq xl2411z ve asus vg248qe gibi temel anlamda sorum benq veya asus hangisi daha iyidir oyunlarda ?

• Bende ikisi arasında kaldım desem,
    Kullanmış olanlardan yorum bekleniyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asusu kullanmadım fakat rl2455hm yi kullandım. Bu monitor genel olarak güzel, olumsuz bir yanı göremedim yada kronik bir sorunu yok. Bu modelden sonra xl2420z ve aoc G2460PF kullandım, ikisininde görüntü kalitesi rl2455hm den daha kötüydü. Ayrıca rl2455hm den 144hz olduğu için xl2411z ye geçenler ve renkerin rl24'e göre çok kötü olduğuna dair yorumlar okudum zaten xl2411z nin renkleri oldukça kötü. Ayrıca bende ki monitor hdmidan 76hz de kullanılabiliyordu.

Ayrıca 144hz bazı modellerin adı geçmiş onları almak istersende yazayım; vg248qe modelinde flicker free yok gözleri pert ediyor, xl2411z modelininde renkleri çok kötü gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 31 Mayıs 2016; 13:35:24 >
  • Asus u kullandım. Gayet iyi bir monitör. Tek sıkıntısı çerçevesi biraz kalınca. Bir de tn panelin hepsinde olan renklerin biraz farklı kontrastta olması. Bu da eksi yanı. Onun haricinde herşeyi iyi. Özellikle 1 ms olayı tartışılmaz iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Asus Monitör?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.