Arkadaşlar Asus P5K-E WIFI AP mı alıyım GİGABYTE GA-P35C-DS3R mu lutfen eksı we artılarıyla anlatırmsınz
ben olsam asus seçerdim.. artı-eksi tartışılr ama zaten çokda farkı yok..
Bence de Gigabyte kesinlikle
Asus P5K-E WIFI AP Socket Türü: Socket 775
Vga Türü: PCIExp
Ram Türü: DDR2
Çipset: Intel P35 + ICH9 with Intel® Fast Memory Access Technology
PCI Slot Sayısı: 3
Maximum Bellek: 8 GB
Bellek Yuvası Sayısı: 4
FSB: 1333 / 1066 / 800 MHz
DMA modu: 133
USB Port Sayısı: 12 x USB 2.0 ports (6 ports at mid-board, 6ports at back panel)
Onoard VGA: -
Onboard Ses: Realtek ALC 883, 8-channel High-Definition Audio CODEC, Support Jack-Sensing, Enumeration, Multi-streaming, Coaxial / Optical S/PDIF out ports at back I/O
Onboard LAN: PCIe Gb LAN controller
Onboard SATA: 4 x SATA 3.0 Gb/s ports gigabyte Kuzeyköprüsü Intel P35 GMCH Güneyköprüsü Intel ICH9R Gerilim Düzenleyicileri Altı Aşamalı BIOS F2O (11/05/2007) 266.7 MHz (FSB1066) 266.7MHz (+0.0%) Bağlantılar ve Arayüzler Tümleşik 1x PCIe x16 3x PCIe x1 3x PCI 4x USB 2.0 (bağlantı başına 2 giriş) 1x Disket Sürücü Girişi 1x Ultra ATA 8x Seri ATA 3.0Gb/s 8x Seri ATA 3.0Gb/s 1x Ön Panel Ses 1x S/P-DIF Çıkış 1x CD Ses Giriş 2x Fan 4 iğneli (CPU/Sistem) 2x Fan 3 iğneli (Sistem) GÇ Paneli 2x PS2 (klavye + fare) 1x Seri COM Girişi 1x Paralel Giriş 1x RJ-45 Ağ 4x USB 2.0 2x Sayısal Ses Çıkışı (S/P-DIF Optik + Koaksiyel) 6x Analog Ses (7.1 Kanal + Mik Girişi + Hat Girişi) Depolama Denetleyicileri Intel ICH9R 6x SATA 3.0Gb/s (RAID 0,1,5,10) GIGABYTE SATA2 (by JMicron) 1x Ultra ATA-100 (2-sürücü) 2x SATA 3.0Gb/s (RAID 0,1, JBOD) Ağ Realtek RTL8111B 1x Gigabit Ağ Bağlantısı Ses HDA (Azalia) Denetleyici Arayüzü Realtek ALC889A 8-Kanal Kodek
bence de gigabyte bunlarin fiyatlari bilmiyorum ama genelde asus daha pahali olur birde asus kullanip ramlerle uyumsuzluk sorunu olan arkadaslari duydum
gigabyte'nin bu modelinde chipsette raid var bu bile tek başına geçerli bir sebep.
Asus'un garantisini beğenmiyorum. Kesinlikle Gigabyte! Anakart konusunda ne denli sağlam işler ortaya çıkardığı çok açık.
[Deleted by Admins]
arkadaşlar P35C-DS3R ye 1600fsb li bi işlemci takılabilirmi?
bencede asus p5k-e wifi ap ben aldım gerçekten güzel bi anakart kuzey köprüsü felan soğutman iyi ise 25-30 derece civarı gerçekten güzel bi anakart
EĞER KATI KAPASİTÖR İSTİYORSAN DAYANIKLI ANAKARTLARI ELBETTE GIGBYTE ÜRETİYOR.PCB LERİ GERÇEKTEN DAYANIKLI VE KALİTELİ YANILIYORMUYUM ARKADAŞLAR?
P5KE-WİFİ kullandım oldukça şık ancak öncesinde DS3 965P kullanmıştım o.c. sonrası restartlarda komple kapanma açılır gibi yapğıp 2sn. sonra tam olarak açılma (asus ların huyudur)yokdu ve oldukça stabildi..
şu an da x38 gigabyte kullanıcısıyım tavsiye ederim
[Deleted by Admins]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme