Şimdi Ara

Asus vs Msi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ekran kartları arasında performans farkı cok yoktur maksimum %1 olur ama asusun malzeme kalitesinden ben memnunum msi da kalitelidir tercih sizindir
    Sistem de güzel alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer soğutma sizin için önemli ise MSİ alın . Ekran kartını gayet iyi tasarlayıp çok iyi soğutan marka MSİ . Bakınız Twin Frozr teknolojili soğutma, misal .
    Asusda iyi hocam ama soğutmada MSİ kadar iyi değil bence . MSİ alın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana kalırsa oc hızı hangisinin iyiyse onu al soğut felan çok önemli değil iki markanında soğutma sisstemleri gayet iyi biri belki 1 2 derece fazla ısınıyodur ona takılmamak gerek
  • Msi kullanıyorum. Gta 5 oynarken bile çoğu zaman fanları çalıştırmıyor veya çok az çalıştırıyor. Dura dura sıkılmasınlar diye bazen fanları oto dan çıkartıp %55 60 devrde çalıştırıyorum. O zaman bile çıt yok

• Ensar54 E kullanıcısına yanıt
    Hangisi ucuzsa o bu seviye de bir gpuda ne soğutma ne performans olarak ekstrası olmaz. Fakat asusun gpu hızı daha yüksek belirtmek lazım

Hazır sistem normal kendinde toplasan hemen hemen bu olur bir tek LE tipi güç kaynağı yerine LX tipi almak lazım söylersen değişiklik yapabilirler sanırım.
  • Twin Frozr için MSI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    Asus,Msi,Lenovo Hangisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için sağolun msi r7 370 intel core i3 6100 ile bir sistem kurmaya karar verdim

• sapphire gibi bir markayı es geçiyorsunuz.
    o malum teknosat isimli sitede reklam alamadıkları için sapphire almayın gibi yorumlar yazıyorlar,
    daha sonra yok soğutucunun bir tarafında bakır boru yok, 5-10 yıl sonra 2 derece fazladan ısınır gibi saçmalıyorlar
    5-10 yıl sonrayı düşünüp ekran kartı tavsiye ediyorlar ama, 2-3 ayda bir sistem yeniletiyorlar.
    =)

ben olsam 450 liraya sapphire r7 370 2 gb alırdım.
    iyi forumlar.
  • http://www.sinerji.gen.tr/sapphire-r7-370-nitro-dual-x-oc-4gb-gddr5-256bit-pmu3725

Msi r7 370 2gb yerine bunu alsam arasinda 16 tl fark var nasil olur?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.