Beyler bir arkadaşım leptop alıcak hem üniversite boyunca kullanabilmek hemde arada Fifa,Gta,Nba,Fm oynayabilmek için. bunun için 2 tane bilgisayarı gözüne kestirdi. MSI GP62 LEOPARD PRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB HDD-15.6''-GTX960M 2GB-W10 İşlemci Özellikleri İşlemci Ön Bellek 6 MB İşlemci Teknolojisi Core i7 İşlemci Hızı 2.6 GHz Turbo İle 3.5 GHz İşlemci Numarası 6700HQ RAM Kapasitesi 16 GB RAM Tipi DDR4 Ekran Boyu: 15.6 inch Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Ekran Kartı Markası NVIDIA Ekran Kartı Hafızası 2 GB Disk Kapasitesi 1 TB Ekran Kartı Chipseti GTX960M Optik Sürücü DVD Super Multi Çözünürlük: 1920 x 1080....
Ve Asus ASUS N551VW-CN009T Intel i7/16 GB/2TB/15,6" SABİT DİSK 2 TB BELLEK 16 GB İŞLEMCİ Intel Core i7-6700HQ EKRAN BELLEĞİ 4 GB EKRAN BOYUTU 15,6" BELLEK TİPİ DDR4 İşlemci Turbo Hızı 3,5 GHz İşlemci Teknolojisi Intel Core i7 GRAFİK TİPİ NVIDIA GeForce GTX960M EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1920 x 1080 İŞLEMCİ HIZI 2,6 GHz
Ben şahsen oyun konusunda MSI ın önde olduğunu düşündüğümden MSI dedim. 4 bin tl iki cihazda. teknosanın indirimi bugün bittiği ve teknosada da sadece asus olduğu için asusu düşünüyor. fakat ben hep masaüstü kullandığım için pek bir şey söyleyemedim. teknik olarak konuştum. bir de aranızda asus ve msi kullananlara sormak istedim. ne dersiniz bu duruma ? ikiside 3,999tl iki farkları var. hafıza boyutu asus 2tb ve ekran kartı asus 4gb bu fiyatlarda başka öneri de alabilirim . indirim biteceği için acil cevap gelirse memnun olurum dostlar :)
JuliAddict
kullanıcısına yanıt
2 sininde özellikleri aynı fazla bir şey yok aralarında tipi kasası ve kullanıcıların yorumlarına göre seçim yapabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme