Şimdi Ara

Asus vs228ne VGA NO SİGNAL sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler yeni sistem topladım anakartım gıgabayte a320m s2h işlemcim ryzen3 2200g monitör asus vs228ne dvi kablosu ile bağlıyorum VGA no signal diyor ne yapabilirim görüntü hiç olmadığı için windows da kuramadım bilgisayardan pek anlamıyorum yardım ederseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakarta ilk nesil 1xxx. ryzen takılarak biosunun güncellenmesi lazım. O işlemci F10 biosundan itibaren destekleniyor.

Boşuna uplama kurallara aykırı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 5 Ocak 2019; 14:45:48 >
  • Cevap ve uyarı için teşekkür ederim 1. Nesil ryzen işlemci ile güncellersem sorunum çözülüyor değil mi?

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Bir de farkli işlemci yerine direkt ekran kartı takıp denesem güncellenebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EquLesTT -- 5 Ocak 2019; 15:19:40 >
  • EquLesTT E kullanıcısına yanıt
    Sistem açmaz tanımadığı işlemci ile ondan görüntü alamıyorsun sistem aslında açılmıyor.

Güncellerken hem işlemci hem kart lazım sana çünkü ilk nesil ryzenlerde ekran kartı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 5 Ocak 2019; 18:46:57 >
  • Abi yardımların için çok teşekkür ederim son soru ben bu sistemi ince hesaptan almistim oraya göndersem güncellemesini yaparlar mı?

• Abi yardımların için çok teşekkür ederim son soru ben bu sistemi ince hesaptan almistim oraya göndersem güncellemesini yaparlar mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EquLesTT E kullanıcısına yanıt
    canli destekten sorsana bir cok firma yapiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.