Şimdi Ara

RX 6700XT siyah ekran( no Signal) çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bilgisayarınıza yeni bir AMD Radeon RX 6700XT (benim kartım buydu) ekran kartı aldınız. Montajını yaptınız fanları vs çalışıyor fakat monitöre görüntü gelmiyorsa yapacaklarınız şöyle:

1. BIOS'a girin (eğer BIOS'a giremiyorsanız görüntü yoksa eski bir tane çalışan ekran kartı takın görüntü versin yeter)
    2. BIOS "kolay mod"daysa (easy mode) "gelişmiş mod"a (Advanced mode) geçin.
    3. "Gelişmiş"->(Advanced) "ayarlar"->(settings) "Windows işletim sistemi yapılandırması"->(Windows OS Configuration) güvenli önyükleme-> seçeneğine gidin ve "güvenli önyükleme"yi devre dışı olarak ayarlayın. (Secure Boot-> set "Secure Boot" to disabled)
    4. Windows OS Configuration ->bıos UEFI/CSM ise bunu sadece UEFI yapın.
    5. Advanced->pcı subsystem settings->pcı_e1 gen Switch Auto'da ise burayı gen 3 veya 4 yapın(ben gen 3 ve gen 4'te görüntü aldım diğerlerini denemedim)...yoksa 2 veya 3'ü deneyin...kesinlikle Auto olmayacak...
    6. Kaydet ve çık.
    7. Arkadaşlar kendimce bulup yaptığım bir çözüm sizin kartınız arızalıda olabilir vs ilk verdiğim yöntemi deneyin olmazsa iade edin veya garantiye yollayın...siyah ekran sıkıntısı olanlar bu şekilde çözdüler.

Not: MSI MPG B550 Gaming Edge Wi-Fi anakarta denenmiştir.

• ben bios pilini çıkarıp takarak halletmiştim

• Güç kaynağın marka model nedir?

• sharkoon 750w wpm gold zero 80+

• ramowarr kullanıcısına yanıt

yani bios ayarlarını sıfırlayarak,buda çözüm olabilir.

• MurdocTV kullanıcısına yanıt

2 ayrı hattan gelen 6 + 2 Pinli PCIe Bağlantıları varya onu tek hat bir çift olarak kullanma.

2 hattan 1 er 6 + 2 Pinli olarak tak ben vega56'daki siyah ekran sorununu böyle çözmüştüm  

• çözüm için güzel bir yöntem teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 5500XT ISINMA VE SİYAH EKRAN
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RX 6700XT siyah ekran( no Signal) çözümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurdocTV -- 25 Haziran 2021; 1:13:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.