Şimdi Ara

Asus VS278H Monitör Görüntü ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu monitöre sahibim.
    Aramızda profesyonel arkadaşlar vardır ve monitörün görüntü & kalibrasyon ayarlarını, ama özel cihazlarla ama daha tecrübeli gözlerle yapmışlardırdan yola çıkarak ekran ayar değerlerinizi sormak istiyorum Profların bu monitörle ne işi olur da demeyin ama... .Netten birsürü uygulamayı denedim ama tatmin edici bir sonuç alamadım.
    Hangi modu kullanıyorsunuz, mod içi bölümlerdeki değerleriniz nedir?
    Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende merak ediyorum dün bu monitörü aldım ps4 te kullanacağım önceki monitörüm lg 2794 monitör tv idi fakat ps4ün görüntüsü bana cansız gibi geldi netlik ayarını en sona çektim fakat eski lg deki keskinlik ve canlılık yok bir ayar vs varmıdır acaba

• ayni monitorden iki adet aldim vesa mountla kullaniyorum. almamim yegane nedeni vesa mount olmasiydi. nvidia ekran karti kullaniyorsaniz son driverlari indirip nvidia control panelden color full yapin. onun disindada kalibrasyon yapmaya cokta ugrasmayim zira cokta birsey degismiyor. ben standard modda kullaniyorum. kenarlardan cok isik kaciriyor, goruntu acisida cok iyi degil. gunduz gozu ile bile kenarlardan sizan isigi farkedebilirsiniz. tek farki 27" 1ms vesa mount vida yerleri var. backligth bleeding, viewing angle sorunu var, renklerde tatmin edici degil.

ps4 icinse game modu deneyebilirsiniz.
  • Yuksek cozunurluklu kaliteli bir insan portresi resmini duvar kagidi yapin.Sinema moduna alin.Sonra bi alttaki menuden cilt tonu, renk, vs ayarlarini kendi gozunuze ve alginiza gore ayarlayin.En iyi degeri yakalamak icin sirasiyla oynayin ayarlarla.Bende kenarlardan isik kacmasi gibi bir sorun yok.Gayet memnunum.Ozellikle film ve oyunlarda gayet tatmin edici.

• Merhaba,

Geçen gün bir ASUS VS278H ile çalışmaya başladım ancak renkler çok soluk. Ne yaptıysam eski monitörümün canlılığını sağlayamadım. Bilgisayarıma Asus dışında bir monitör daha bağlı ve görüntü ciddi biçimde farklı. İki monitör birden kullandığım için de ekran kartı üzerinden renk ayarı denemedim.

Bir öneriniz var mıdır? Bu solukluk bu monitöre özgü bir şey mi? Yoksa 27" vs.'de yaşanması normal midir?

İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArionWM -- 19 Ekim 2015; 10:08:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.