Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus VW224S 5ms Monitör (Kargo Bana Ait) Satın Al 6 Ocak 2021 20:31 1 1 Asus VW224S 5ms Monitör (Kargo Bana Ait) Monitörü sıfır olarak Vatan Bilgisayar'dan satın almıştım. Yıllarca sorunsuz kullandım. 16*10 yapısıyla özellikle dizgi vb. işlerle uğraşanlar için mantıklı olabilir. Ekrana dikey şekilde 2 adet A4 sayfa tam sığıyor. TN panelli (5ms) bir monitör bu yüzden oyun amaçlı da rahatça kullanabilirsiniz. Stereo hoparlörü mevcut. DVI-I adaptörlü VGA kablosu ve güç kablosu da monitörle birlikte gönderilecek. VESA bağlantı yuvaları mevcuttur. Monitör maksimum çözünürlüğü 1680*1050'dir. Beyaz renk üzerinde yakın çekimde göstermeye çalıştım sağ alt kısımda 5 adet, sol üst kısımda 2 adet sanırım toz var. Ölü piksel olduğunu sanmıyorum çünkü diğer renklerde siyah ya da kırmızı yanma gibi bir durum yok. Bu testi yapana kadar yıllardır ben de fark etmemiştim açıkçası. Kargo bana ait.General FeaturesType: LCD Monitor, Widescreen;Diagonal: 22";Resolution: 1680x1050 (16:10);LCD Type: TFT TN;ScreenDot Horizontal: 0.282 mm;Dot Vertical: 0.282 mm;Brightness: 300 cd/m2;Dynamic Contrast Ratio: 5000:1;Response time: 5 ms;Field of view: Horizontal: 170°; Vertical: 160°;The maximum number of colors: 16.7 million;SweepFrequency sweep: Horizontal: 30-82 kHz, Vertical: 56-76 Hz;ConnectionInputs: VGA (D-Sub);FunctionsMultimedia: stereo speakers (2x1 W);PowerPower supply unit: built-in;Power consumption: Operating: 55 W, Standby: 2W;AdditionallyDimensions, weight: 508x402x210 mm, 5.10 kg;Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 380 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kırşehir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Vortex Strike Eagle 1-6x24 Tüfek Dürbünü Asus VW224S 5ms Monitör (Kargo Bana Ait) Samsung CLP-315 Renkli Lazer Yazıcı (Çizgili Yazma Arızalı) Eee PC 1000HA + Adaptör = 150 TL