Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Samsung CLP-315 Renkli Lazer Yazıcı (Çizgili Yazma Arızalı) Satın Al 7 Ekim 2018 19:26 1 1 Samsung CLP-315 Renkli Lazer Yazıcı (Çizgili Yazma Arızalı) Samsung CLP-315 marka model yazıcı, siyah orijinal toneri üzerinde ve dolu. Diğer renkler muadil toner onların da içinde mürekkep var. Yazıcının çalışmasında fonksiyonlarında herhangi bir sorun yok sadece çıktıları çizgili bazen de gölgeli alıyor. Bu durum renkli muadil tonerlerde daha kötü. Örnek çıktılar resimlerde mevcut. Sadece siyah orijinal toneri 200 TL, renkli muadiller 100 TL civarında piyasada. Yazıcıyı ben kullanmadım sadece deneme amaçlı 2 çıktı aldım dolayısıyla yazıcıya dair detaylı bilgim yok. Kendi kutusu mevcut değil fakat sağlam şekilde paketlenerek dilediğiniz kargo firması ile gönderilir. Güç ve USB kablolarıyla birlikte gönderilecek.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 275 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa,Osmangazi Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Vortex Strike Eagle 1-6x24 Tüfek Dürbünü Asus VW224S 5ms Monitör (Kargo Bana Ait) Samsung CLP-315 Renkli Lazer Yazıcı (Çizgili Yazma Arızalı) Eee PC 1000HA + Adaptör = 150 TL