Ne zaman tr ye gelir acaba teknofiyattan araştırdım yok tr de
Süper, ama keşke ekstra ses çıkışı da verebilseymiş. Mesela benim PS3 odamda TV'ye bağlı ama ben projeksiyonu salonda kullanıcam, bu durumda salonda ses alamıycam.
quote:
Orijinalden alıntı: hkndvc
bence cihaz çok büyük.kullanılan monitörün modeli ne acaba?
aynen çok fazla büyük ve kablo azaltma yerine kablo çoğaltma gibi olmuş.tv nin yanına koysanda adaptörünü fişe takıcan vs. bir adet hdmi kablo çekerek bu iş çok ucuza halledebilir.Bir sonraki modelinde bunun küçüğünü satıcaklar diye düşünüyorum satış stratejisi gibi geldi bana.
Fiyat nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: sadtneverdie
Fiyat nedir?
bende en çok onu merak ettim..
Bir sorum var diğer odada pc de film oynattığımda wavi ile görüntüyü aktarabiliyorum ama optik girişten 5+1 ses çıkışını nasıl alacağız? Benim lcd de optik giriş yok..
Ürün gayet mantıklı,kullandığınız televizyonun modelini yazabilirmisiniz acaba ?
fiyat?
Sahiden güzel cihaz Sadece HDMI kullanımını hedeflediği belli ama zaten bizim de ihtiyacımız olan oydu
umarım mantıklı bir fiyata çıkar fiyatı 100-150 doları geçmemeli bence..
quote:
Orijinalden alıntı: Thai-Fun
Sahiden güzel cihaz Sadece HDMI kullanımını hedeflediği belli ama zaten bizim de ihtiyacımız olan oydu
umarım mantıklı bir fiyata çıkar fiyatı 100-150 doları geçmemeli bence..
Fiyatının çok daha yüksek olacağı düşüncesindeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: VOLVO_06_05
Bu ürünün insan sağlığına verdiği zararı düşünemiyorum bile...
Çok Haklısın Kardeş.
Güzel falan değil. bildiğin MÜKEMMEL bir cihaz.
teknolojiyi ilerletmek mevcut sistemlerin üzerine bir şeyler koymak cihazları küçültmek olarak anlayanlara güzel bir örnek.
nikola teslanın önünü kablo şirketleri kesmeseydi belki bugün elektirik enerjisi için kablo kullanmayacaktık. o bile atmosferden yayılacaktı. ama olmadı.
birileri bizi şu kablo illetinden tamamen kurtarırsa gidip ellerini öperim
quote:
Orijinalden alıntı: kubillian
Güzel falan değil. bildiğin MÜKEMMEL bir cihaz.
teknolojiyi ilerletmek mevcut sistemlerin üzerine bir şeyler koymak cihazları küçültmek olarak anlayanlara güzel bir örnek.
nikola teslanın önünü kablo şirketleri kesmeseydi belki bugün elektirik enerjisi için kablo kullanmayacaktık. o bile atmosferden yayılacaktı. ama olmadı.
birileri bizi şu kablo illetinden tamamen kurtarırsa gidip ellerini öperim
Herşeyi kablosuza çevirmenin iyi birşey olduğunu kim söyleyebilir ki? İnanılmaz bir hava kirliliği yaşanıyor. Gözle görmüyoruz diye yoktur diyemeyiz. Kanserin bu kadar yaygınlaşması sadece yediğimiz yemekten dolayı mı sanıyorsunuz? İnsan sağlığına zararlı olan yaydığımız tüm o wireless dalgaların bize yol su elektrik olarak döndüğünü göreceğiz. Bilmem anlatabiliyomuyum.
çocukların apartmandaki tüm zillere basıp kaçması gibi biride herkese -'yi basıp kaçmış herhalde :)
çok başarılı
2012 ortasında çıkacakmış, fiyatı da 150 € dan az olacakmış. DLNA ile, HD yayını pc den TV ye gönderiyoruz zaten, üstelik kablosuz ama modem aracılığı ile. bu sistem, modemi aradan çıkaracak herhalde. yaptığı iş, verilen paraya değer mi bilmiyorum
Bu alınır
Güzel bir cihaz fakat geliştirilmeli;
1. Biden fazla vericiden sinyal kabul edebilmeli. İstenilen kaynak seçilebilmeli.
2. Kablosuz klavye/mouse desteği var mı?
3. Oyun konsollarının controller'ları için de aparatı olmalı.
mesut bey gerçekten güzel incelemelerde bulunuyorsunuz tebrik ederim.
Ürün güzel ama keşke aynı anda 2-3 aleti birden bağlayabilseydik. Şahsen evimde kullanmam ama iş yerlerinde projektöre görüntü aktarmak için iyi bir yol. Uzun kablo bağlamaktan kurtarır.