Şimdi Ara

ASUS WAVI 'FULL HD görüntü ve sesi kablosuz aktarın!' video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
20.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hort oldu hafiften ama inceleme var dahası yok...nerede satılır??kullanan arkadaş var mı memnun mu?Videonun sonundaki "iade" ve "görüntü kalitesinden memnun kalmama" gibi, handikapları olduğuna dair sinyali aldık..(kalın duvarı da es geçmedik..)

İkinci handikap kablosuz mouse bağlayabiliyormuyuz?klavye?? o klavye mouse kablolarının saçma olduğundan dem vurulmamış..wavi alalım kablosuz kullanmak için..2 metre klavye mouse kablosu..

iki cihaz da birbirini görüyor testte...çok az daha detaylı ve zorlayıcı deneme yapılamazmıydı video 45sn daha uzasaydı..?sonuçlar söylenseydi..

Gel gelelim ps3 ü aktarıyor aktarmasına da ps3 arka odada iken ben sadece joypad ve wavi ile oynayamayacaksam hiç bir şeye yaramaz bu wavi..?yanlışmıyım..?joypad olayını nasıl çözeceğiz?

Temelde güzel...fikir olarak harika ama olay uygulamada zayıf yanılmıyorsam..Sadece pc için ise zaten binbir şekilde farklı çözüm bulunabilir..şık bir minipc den tut ethernetli falan media player den çık wireless çözümlere kadar..sabah almaya niyetliydim ama akşam bunlar geldi aklıma..birisi çıksın desin ki hayır böyle böyle..ikna olmak istiyorum..

Aklıma geldi yenilikçi "FİKİR" payesi almış zaten siteden......dediğim gibi fikir olarak hoş sadece..

aldım ben mesajı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 8 Şubat 2012; 23:30:36 >

• bu cihazı nerden bulacagız
  • Ürün Türkiye'de satışa çıktımı, hangi ditrübütör getiriyor bilgisi olan vamı?
  • Cihazın ismi cismi fazla geçmiyor anlaşılan. İyi tırtlamış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrahin

Cihazın ismi cismi fazla geçmiyor anlaşılan. İyi tırtlamış :)

Benim iki yukarıdaki mesajım üstüne yok öyle değil böyle deyip sayfalar dolusu tartışma çıkmadığına göre aynen...fikir olarak kalmış...
  • cok aradım ama bulamadım su ürünü istanbulda nerede bulurum acaba yardımcı olabilcek varmı.

• Ürünün çok satılmaması sanırım FLEX ve Nero Home gibi programların bu işi zaten yapabiliyor olması olabilir Üstüne Widi'yide ekleyince çok fazla artısı kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 17 Ağustos 2012; 10:53:17 >
  • Yorumsuz...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.