Ağdaki pc kapandığında donma
Yanyana aynı masada modeme eternet ile bağlı 2 pc var birinde ben diğerinde oğlum oluyor genelde 2 pc de donanım olarak cok cok iyi herhangi bir oyunda yada baska bır seyde sıkıntı yasamıyoruz . yaklasık 1.5 aydır şöyle bır sorun yaşıyoruz pc ler yanyana acıkken hiç sorun yok ama misal ben oyundayım dota2 oynuyorum o pc sini kapattıgında yada açtıgında en az 3-5 sn benım oyun tam anlamıyla donuyor ve aynı sekılde bende kapadıgımda yada actıgımda onun pc de donuyor oynanan oyun veya platfor farketmıyor denedık hepsınde ınternet bağlantısı donuyor . hatta oyundaki grefiklerin bazılarıda gidiyor silah efektleri filan bir kac seye bakındım kendı cabalarımla ama bulamadım sorunuma en yakın olay pc lerde baglı olan bluetoot kulaklıklar yüzünden dıye sorun ve cozum vıdeoları buldum ama hepsı wifi kaynaklı baglantı ıle alakalı dıye söylemişler bir tane dongle ı cıkardım diğer pc den kapattım gene oldu yanı ondanmı baska seymı hala muamma. nedendır çözümü nedir ne yapmalı fikri olan varsa yardımcı olabılırsenız mınnettar olurum.
gelen internet yüksek ama kullanımda düşük
|
kablosuz görüntü ve ses aktarımı -yardım-
|
|
razer chimaera 5.1 almalımı-almamalımı sorunsalı
|
|
INTEL CORE I7 9700K + 32 gb ram |
INTEL CORE I7 3770K + SABERTOOTH Z77 + 16 GB (4X4) DDR3 1333 MHZ RAM CL7 + ASUS GTX 680 DIRECT CU II TOP + CORSAIR 240GB FORCE 3 GT SERISI SATA 3.0 SSD + WD 3.5" 500GB+ X-Fi TİTANUM FATALİTY PRO + CORSAIR HYDRO SERISI H100 SIVI SOĞUTMA + SAMSUNG 27'' S27A950DS + Razer Mamba 2012 Elite + Razer Lycosa Gaming Keyboard+ X7 Game Mouse Pad + Razer Chimaera 5.1 Gaming Headset + Razer Ferox Mobile Gaming & Music Speakers + 2 X Logitech Wireless Gamepad F710 + Xigmatek Utgard Pure Black Edıtıon + High Power Absolute 1000W 80+ Plus |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 71
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 1.626 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware