Yanyana aynı masada modeme eternet ile bağlı 2 pc var birinde ben diğerinde oğlum oluyor genelde 2 pc de donanım olarak cok cok iyi herhangi bir oyunda yada baska bır seyde sıkıntı yasamıyoruz . yaklasık 1.5 aydır şöyle bır sorun yaşıyoruz pc ler yanyana acıkken hiç sorun yok ama misal ben oyundayım dota2 oynuyorum o pc sini kapattıgında yada açtıgında en az 3-5 sn benım oyun tam anlamıyla donuyor ve aynı sekılde bende kapadıgımda yada actıgımda onun pc de donuyor oynanan oyun veya platfor farketmıyor denedık hepsınde ınternet bağlantısı donuyor . hatta oyundaki grefiklerin bazılarıda gidiyor silah efektleri filan bir kac seye bakındım kendı cabalarımla ama bulamadım sorunuma en yakın olay pc lerde baglı olan bluetoot kulaklıklar yüzünden dıye sorun ve cozum vıdeoları buldum ama hepsı wifi kaynaklı baglantı ıle alakalı dıye söylemişler bir tane dongle ı cıkardım diğer pc den kapattım gene oldu yanı ondanmı baska seymı hala muamma. nedendır çözümü nedir ne yapmalı fikri olan varsa yardımcı olabılırsenız mınnettar olurum. |
Bildirim