Şimdi Ara

Oyun , film , müzik için için güzel ve kaliteli kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklasık 700-800 liraya kadar , 7+1 yada 5+1 seklınde alınabılecek en iyi kulaklıgı almak istiyorum .

ses kartım : CREATIVE X-FI TITANIUM FATAL1TY PRO PCI-E

ve ses kartımı kullanmak istiyorum kendinden ses kartlı 7+1 modellere pek güvenmiyorum yakın zamanda razer megalodon tecrubem oldu ve acıdım verdıgım paraya.

su an idarelik , CREATIVE Fatality Professional Series Gaming Headset MKII kullanıyorum sesi seviye olarak oldukca tatminkar ama cok bozuluyor sesler yuksek volumlerde.

sizden ricam bana kulaklık önermeniz mümkünse konser salonunu , çatışma meydanını , ve filmlerdeki sahneleri birebir kulagıma getirebilecek basları saglam bir ürün arıyorum.

• Beyerdynamic DT770, 880 veya 990 olabilir. Türkiye'de de Qpad marka satılıyor.http://www.gameekstra.com/Beyer-Dynamic-QPAD-QH-1339-Profesyonel-Oyun-Kulakligi,PR-2389.html
  • önerdiginiz modelleri inceledim ama bu forumdada olmak üzre çelişkili şeyler okudum önerebileceginiz başka seyler olursa sevinirim.

• Sana önerebilecegim 2 kulaklık var 1.si benimde kullandığım sennheiser HD 598. Ses kartınla güzel ikili olurlar ayrıca logitech creative gibi markalari onermem sana cunki onlar daha cok sesi kendi ses kartlarinin yardimlariyla değiştirip efekt katıyorlar. 2.olarak Akg K701 modeli var oda harika bir kulaklık fakat empedans degeri çok yüksek oldugundan güzel bir kulaklık amfisi olmadan o kulaklıktan zevk alamazsın karar senin yinede kulaklık amfisinide 300 lira ayirabilirim diyorsan Akg öneririm.

Edit: Sunuda eklemek istedim, 5.1 veya 7.1 istemissin fakat ses kartın bu efektleri kendisi yaratır zaten piyasada su an bildigim gercek 5.1 kulaklık sadece sharkoon x-tatic var onunda müzik performansı iyi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13aha -- 27 Mayıs 2011; 16:01:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.