Şimdi Ara

Asus WF5 ekranım bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugün laptop yere düştü ve açınca ekranın 3 te 2 si beyaz sade 3 te 1 lik üst kısmında görüntü var. bunun tamirini nerede yaptırabilirim ben ankaradayım. yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

• dostum bugün başka bir topic te yazdım bu tip arızalar tüketici kaynaklı olduğu için servisler 400-500 dolar para istiyor.. cihazın kasada bir sorun var mı acaba ...
  • kasada sorun yok makina açılıyor windows başlatılıyor. sorun sadece ekranda. ben garanti kapsamında bir çözüm olacağını zaten düşünmedim. 400-500 dolarla kurtarırım umarım :(
  • bence garanti dışı durumlarda servis yerine daha ucuza bu işi yapabilecek biryerlere bakmalısın.
  • ankarada asus laptop a teknik servis hizmeti verebilecek biyer bilen var mı? varsa oraya götüreyim.
  • valla benim asus m2400 n marka laptopa ben ekran aldım...
    kargo dahil 300 ytl.yi buldu. her ne kadar satan şahıs garantili desede
    garanti maranti yok..ama çok şükür sıkıntı da yok

ayrıca; laptopa ekran alırken, içinde bulunan seri numaraları önemli (ekranı sökünce arkasında yazmaktadır)

eğer 14.1" xga ekransa, ben yardımcı olabilirim. pm please...
  • ankara yetkili servisine götürdük laptobu. hiçbir ücret vs almadan ekranı değiştirdiler. 1 aydan kısa bir süre içinde sorunu hallettiler. böyle kaliteli iyi bir teknik servis hizmeti veren asusa sonsuz teşekkürler. teknosa falan olsa aylarca süründürürdü bizi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell G515 SE [Ana Konu]
    5 yıl önce açıldı
    Samsung Laptopum açılmıyor
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.