Şimdi Ara

Asus x1650 silent yerine tavsiye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel Pentium D 940 3.2GHz Dual Core Processor, Asus p5ld2 SE anakart ve Asus x1650 silent e-pci (512mb) kullanıyorum. Ancak bu ekran kartının performansından da çok memnun değilim açıkçası.

Ne yaparsam yapayım, Dirt ve Tom Clancy's Rainbow Six Vegas gibi oyunlarda düşük ayarlarda bile çok akıcı grafik elde edemedim.

Asus x1650 silent'in yerine hangi grafik kartını tavsiye edersiniz? (Maksimum 400 YTL bütçe ayırabilirim) 8800GT işlemcili bir kart mantıklı bir seçim mi olur? Aralarında fark var mı?

Yanıt verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.

• Valla bu konuyu bende çok sordum o sisteme yakışmaz dediler bende de 930 var
    Bende şuan için 1950 pro gibi bir kart almayı düşünüyorum.Ne de olsa dx10 oyunlar fazla yaygınlaşmamışken biraz idare eder bizi.

Ama sistemi değiştiririm diyosan bekle önce sistemi değiştir öncelikle işlemciyi çoğu arkadaş dar boğaz yaratır dedi o yüzden tam performans alamassın 8800gt den.
  • Sistem değişikliğinden ne kastediliyor? İşlemci mi, ana kart mı? Yoksa ikisi de mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: suzukici

Sistem değişikliğinden ne kastediliyor? İşlemci mi, ana kart mı? Yoksa ikisi de mi?

eğer mevcut anakartın c2d işlemci desteği vermiyorsa (anakartın aasayfasından öğrenebilirsin),
    mecburen c2d işlemci alınca o da değişecek, değişemem dersen 2900GT ya da 8600GTS gibi kartlara yönelmen daha iyi olur, (bütçene göre artık)
    2900Pro, 8800GT ve üstü kartlar işlemci darboğazına takılır...
  • Yararlı bilgi için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.