< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5499 TL Asus X515FA-EJ031 Intel Core i3 10110U 4GB 256GB SSD Freedos 15.6' FHD Taşınabilir Bilgisaya (2. sayfa)
-
-
@melmur Evet hocam.
Benim cihaz da bugün geldi.
Uygun değil demiyor ama Windows 11 güncellemesi çıkmıyor bende de. Windows 10 üzerindeki tüm güncellemeleri yaptı, şimdi "güncelsiniz" diyor. Altta windows 11'e hazır olun diyor ama bir türlü güncellemiyor :)
w11 uyumluluk denetleme aracı da uyumlu dedi
Manuel olarak yüklüyorum artık. İnşallah sorun yaşatmaz driverlarda. Parmak izi driverını yükleyemedim diyen biri vardı sanırım.
Yalnız şöyle de bir sorun var. Cihaz şarja bağlı iken iken touchpad etrafında v.s kasanın herhangi bir yerinde parmağımı gezdirdiğimde hafif bir gıdıklama hissettiriyor. Şarj bağlantısında topraklama olmadığı ve kasa da metal olduğu için bir yerlerden kaçak yapıyor. 5 yıl önceki asus k555ub bilgisayarımda da aynı durum vardı, çok sinir bozucu.
Sizlerde de aynı durum mevcut mu? @gokhansar @Pardayyan
ekleme: Windows 11'e manuel olarak yükselttim. Sıkıntı yok, parmak izi sensörü çalışıyor. Sadece Honor'un PC Manager'ı Fn key driverı güncel değil, güncelleyin diyor güncelliyor ona rağmen halen güncel değil diyor kısır döngüye giriyor ama bir sıkıntı olmadan çalışıyor. Bir de PC Manager'in sağ altta görev çubuğundaki simgesi görev çubuğunu bozuyor, kaydırıyor. Başlangıçtan kaldırdım zaten honor telefonum olmadığı için PC Manager ile pek bir işim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 17 Haziran 2022; 11:46:6 >
-
Aynı durum bende şu şekilde.hdmi ile harici monitöre bağlayıp laptopun kapağını kapattıktan sonra parmağımı kapağın üzerinde gezdirirken elektrik kaçağı gibi değilde titreşim gibi bir his mevcut oluyor
Ekran açık haldeyken tpad kenarlarındaki metal kısımlarda hissetmedim
Buarada 1 hafta içerisinde win11 updateti geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhansar -- 16 Haziran 2022; 21:39:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada honor magicbook 5399 TL ye düştü bu gece. Ben de başlıktaki laptopu almıştım, iade oluşturup honor olanı sipariş geçtim. Aradaki farka değer düşüncesindeyim ben de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
güle güle kullanın hocam. Ben belki ryzen 5300 u olan bir kasa da denk getirirsem diye beklemedeyim. işyerindeki laptopta numpad olunca alışkınlığı yıkmak zor olacak honor alırsam. Ama en şık kasa şuan honorda gibi duruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X