Şimdi Ara

5499 TL Asus X515FA-EJ031 Intel Core i3 10110U 4GB 256GB SSD Freedos 15.6' FHD Taşınabilir Bilgisaya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.hepsiburada.com/asus-x515fa-ej031-intel-core-i3-10110u-4gb-256gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000W3KV5?magaza=GpnTeknoloji

500 tl sepet indirimi de var. uygun gibi geldi ama bu konuda daha iyi bilgi sahibi arkadaşlar da fiyat için yorum yaparsa faydalananlar olabilir.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Boş ram slotu var mı acaba, arkadaşa lazım laptop.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w11 lisi 5699 vatanda , yani hb deki sepet indirimi aslında büyük bir yalan

• Hirotaro kullanıcısına yanıt

5000 e dusuyo ama sepette

• deneme tahtasi kullanıcısına yanıt

ama w11 siz

• 5499 TL Asus X515FA-EJ031 Intel Core i3 10110U 4GB 256GB SSD Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisaya

Tavsiye ederim
    8gb ram
    Ips ekran
    Win10 (11 update alıyor)
    Parmak izi okuyucu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gokhansar kullanıcısına yanıt

Alacak olanlar geceyi beklesin hafta içi çoğu gün 22.00'dan sonra %8 indirime giriyor bu ürün. 5520ye geliyor. Ek olarak ziraatte 5000/500 iade var.

Ben dün gece sipariş verdim gelmesini bekliyorum.

Siz kullanıyor musunuz hocam bu cihazı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Ben aldım bu notebook u ama Windows 11 update yapmadı uygun değil dedi. Donanım yetersizliği nedeniyle olabilir diye düşündüm.

• Cordarone kullanıcısına yanıt

teşekkürler arkadaşım almayı düşünüyor akşam bakacam

• Yaklaşık 10gün önce aldım kullanıyorum.
    Donanımsal olarak win11’e uygun.Tüm updateleri yapın.
    4. Veya 5. gün win11 update’i geldi bana

Hocam bu 10 günlük sürede işlemci performansından memnun kaldınız mı?

Tek çekincem zincirin zayıf halkası 10110U, onun dışında bu paraya çok hoş cihaz gibi duruyor. Keşke 300-500TL yukarısına freedos olarak 10310u ile, ryzen 5300u ile satsalar bu bilgisayarı.

Bu sürede çok fazla kullandım desem yalan olur.Performans beklentisi olmadan aldım.web/ofis işleri için gayet yeterli/seri
    Performans gerektirecek işlemler yapmadım, test etmedim

Dell vostro 3510 i5 11 nesil işlemci 8 GB ram ile acer A315-34 N4120 celeron 4GB birlikte kullanıyorum.Gündelik işlerde aralarında dağlar kadar fark yok.Yüksek fiyat verip almayı gereksiz olarak görüyorum artık.Sadece windows 10 ve 11 ram kullanımı linux'dan fazla olduğu için hangi cihazı alırsanız alın mutlaka ya ram ekleyin veya 8 gb ramli model siparişi verin.

• Pardayyan kullanıcısına yanıt

Aynı laptopu bende satın aldım. Bana windows 11'i indir seçeneği çıktı ayarlardaki güncelleme bölümünde ama ben güncellemedim. Şu anlık win10 11 e nazaran daha iyi deniyor kullanıcı yorumlarına göre

• asus marka tn panel, honor marka ıps panel gözüküyor. bu durumda Honor daha iyi gibi. Honor direk 8gb ram yüklü geliyor ve kasa sanki biraz daha ince şıklık anlamında. günlük laptop arıyorum sanırım honor gece indiriminde daha mantıklı kalıyor. asus numerik takım tuşlu, honor da tuş bölümü yok. Daha tecrübeli bir arkadaş yorum desteği verebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melmur -- 15 Haziran 2022; 11:2:18 >
  • bende arada kaldım ekran nit oranları ne acaba bilenler yazarsa sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • melmur M kullanıcısına yanıt

Numpad olmaması önemli bir eksiklik Honorda ama karşı tarafın eksikleri (Ram 4GB, TN panel) daha fazla gibi. Honorda güç tuşuna entegre parmak izi okuyucu var, şarj girişi type-c, kasa daha ince ve şık duruyor, çok hayati önemde olmasa da windows lisansı ürüne dahil.

Ben de aldım daha gelmedi bekliyorum bakalım.

• hasanaltay80 H kullanıcısına yanıt

Asus 200nit, Honor 250nit

honor mu aldınız hocam?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.