Şimdi Ara

Asus x54h driver problemi‏

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus x54h serisi notebook kullanıyorum.Soruna gelcek olursak...
    Ben notebooku aldığımda içerisinde win7 home basic kurulu olarak geldi fakat 2 gün önce ultimate win7 yükledim bütün driverler sorunsuz yüklendi fakat ekran kartı driveri bi türlü yüklenmedi bu notebook kullananlar aynı sorunu yaşamışlar.(bakabilirsiniz)Driverları sistem 64 bit olduğu için 64 bit indirdim "vga intel win7 driver" adlı ekran kartı driveri asus sitesinde verilmiş en güncel driveri indirip kurdum bu seferde "sisteminiz gerekli sistem gereksinimleri karşılamıyor" hatası alıdım.amd nin sitesindede bu notebook ta kullanılan bi ekran kartı görünmüyor yani resmen böyle bi kart yok gibi.Dahasıda var notebook üzerinde hd readon 7470 ekran kartı var ama aygıt yöneticisinde 6470 olarak görünüyor.Bu sorunu nasıl halledebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66birol66 -- 14 Ekim 2013; 22:36:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 66birol66

Asus x54h serisi notebook kullanıyorum.Soruna gelcek olursak...
    Ben notebooku aldığımda içerisinde win7 home basic kurulu olarak geldi fakat 2 gün önce ultimate win7 yükledim bütün driverler sorunsuz yüklendi fakat ekran kartı driveri bi türlü yüklenmedi bu notebook kullananlar aynı sorunu yaşamışlar.(bakabilirsiniz)Driverları sistem 64 bit olduğu için 64 bit indirdim "vga intel win7 driver" adlı ekran kartı driveri asus sitesinde verilmiş en güncel driveri indirip kurdum bu seferde "sisteminiz gerekli sistem gereksinimleri karşılamıyor" hatası alıdım.amd nin sitesindede bu notebook ta kucover partillanılan bi ekran kartı görünmüyor yani resmen böyle bi kart yok gibi.Dahasıda var notebook üzerinde hd readon 7470 ekran kartı var ama aygıt yöneticisinde 6470 olarak görünüyor.Bu sorunu nasıl halledebiliriz.

aynı bilgisayar, aynı sorun bende de var. yardımcı olacak biri yokmu???
    allah belasını versin bu asusun. 3 gündür i3 işlemci üzerindeki onboard ekran kartını tanıtamadım. hd 7470m ekran kartını tanıttım bu seferde laptopun kendi monitöründen görüntü alamadım hdmi dan aldım ve kontrol ettiğimde yukardaki arkadaşında dediği gibi hd7470m ekran kartı yazmasına rağmen aygıt yöneticisinde 6470 gördü. asusun kendi sitesinde verdiği tüm driverları kurdum olmadı. recover partition da sildim. keşke silmeseymişim. ama ben win7 basic istemiyorum ultimate 64 bit kullanmak istiyorum. fakat bi türlü şu onboard hd graphics 3000 driverlarını tanıtamadım.

lütfen yardımcı olun arkadaşlar....

• belki bilgisayarlarınızı satmışsınızdır ama ben yinede söylüyüm asusun sitesine girip k54ly cihazını aratıyoruz ve driver yükleniyor.tabi önceden yüklediğiz dosyalar duruyor ise sıkıntı kolay gelsin. http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=K54LY
  • Bendede aynı bilgisayar var fakat benim sorunum farklı bende ekranın arka plan ışığı gelmiyor bütün her şeyi denedim yaklaşık 15 saat sırf bunun için uğraştım ama lanet olası ekran sürekli karanlık görünüyo bende fn+f7 yaptığım zaman ekran (klavyesini değiştirdiğim için öyle orjinalinde fn+f5 leydi) kararıyor ekran kartını güncellediğim zaman veya formattan sonra ekran kartı driverini yüklediğim zamanda yine ekran ışığı kapanıyor ve ne yaparsam yapayım açılmıyor lütfen bi yardım edin!!!!!!

Sistem özellikleri:
    İntel pentium b950 2.1 (2 gpu)
    Amd readon hd 6470M 2gb ekran kartı
    4 GB RAM
    lütfen yardım!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus X550JK BIOS Problemi
    6 yıl önce açıldı
    Exper M765S wireless sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.