Şimdi Ara

Asus X550 Kullanicilari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
2
Favori
9.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Bugun asus x550lb-xo025h siparisi verdim fakat cok inceleme ve arastirma firsatim olmadi. Sizce pisman olurmuyum oyun oynayan biri degilim fakat şık ve incelige onem veriyorum. Kullanan yada inceleyen varsa bizimle paylasabilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafapusti -- 28 Şubat 2014; 19:08:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafapusti

Merhaba arkadaslar. Bugun asus x550lb-xo025h siparisi verdim fakat cok inceleme ve arastirma firsatim olmadi. Sizce pisman olurmuyum oyun oynayan biri degilim fakat şık ve incelige onem veriyorum. Kullanan yada inceleyen varsa bizimle paylasabilirmi.

Bu ürünü bende yarın almayı planlıyorum. Tavsiye eder misiniz? Eksikleri artıları nelerdir. Memnun kaldınız mı?

• Suan cok memnunum. Sarji olsun tasarin ve performansi olsun mukemmel. Ama x550 nin serilerine dikkat edin. Benim seride i7 islemci. 8gb ram var nvidia 740 mevcut. Ssd harddisk te taktim suan ucuyor. Sarjida bataryy save mod da 5 saat gidiyor.cift ekran karti da mevcut. Guc tasarrufu icin onboardi kullaniyoraun. İstedigin zaman nvidia kullaniyorsun. Pc nin acilis suresi 2.3 saniye o yondende harika. Baska problemin olursa mailden ulasabilirsin.
    Mail. mustafapusti@gmail.com

• quote:

Suan cok memnunum. Sarji olsun tasarin ve performansi olsun mukemmel. Ama x550 nin serilerine dikkat edin. Benim seride i7 islemci. 8gb ram var nvidia 740 mevcut. Ssd harddisk te taktim suan ucuyor. Sarjida bataryy save mod da 5 saat gidiyor.cift ekran karti da mevcut. Guc tasarrufu icin onboardi kullaniyoraun. İstedigin zaman nvidia kullaniyorsun. Pc nin acilis suresi 2.3 saniye o yondende harika. Baska problemin olursa mailden ulasabilirsin.

Bugün almak için gittiğimde satıcı arkadaş Asus Vivobook S551LB i7'li modelini gösterince kafamı karıştırdı. Cihazı sevdim aslında. Dokunmatiği güzel. Fiyat bi nebze daha yüksek ama okadar önemli değil. Notebook özellikleri barındıran ultrabook tarzı bişey olmuş cihaz. Son kararı pazara bıraktım artık. İki gün daha inceleyip pazar almaya gideceğim. Doğal olarak hangisi diye düşünmeye başladım. Umarım işin içinden çıkabilirim. Cevap için teşekkürler bu arada ekran kalitesinden memnun musunuz diğer baktığım cihaz parlak ekran X serisi mat ekran. Kasalar hemen hemen aynı kalitede. Dokunmatik faktörü gerekli mi değil mi buna karar vermem lazım sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cepcep34

quote:

Suan cok memnunum. Sarji olsun tasarin ve performansi olsun mukemmel. Ama x550 nin serilerine dikkat edin. Benim seride i7 islemci. 8gb ram var nvidia 740 mevcut. Ssd harddisk te taktim suan ucuyor. Sarjida bataryy save mod da 5 saat gidiyor.cift ekran karti da mevcut. Guc tasarrufu icin onboardi kullaniyoraun. İstedigin zaman nvidia kullaniyorsun. Pc nin acilis suresi 2.3 saniye o yondende harika. Baska problemin olursa mailden ulasabilirsin.

Bugün almak için gittiğimde satıcı arkadaş Asus Vivobook S551LB i7'li modelini gösterince kafamı karıştırdı. Cihazı sevdim aslında. Dokunmatiği güzel. Fiyat bi nebze daha yüksek ama okadar önemli değil. Notebook özellikleri barındıran ultrabook tarzı bişey olmuş cihaz. Son kararı pazara bıraktım artık. İki gün daha inceleyip pazar almaya gideceğim. Doğal olarak hangisi diye düşünmeye başladım. Umarım işin içinden çıkabilirim. Cevap için teşekkürler bu arada ekran kalitesinden memnun musunuz diğer baktığım cihaz parlak ekran X serisi mat ekran. Kasalar hemen hemen aynı kalitede. Dokunmatik faktörü gerekli mi değil mi buna karar vermem lazım sanırım.

Selam. S551 in ekranı parlak ayna gibi. Bende x550lb ile iilgileniyorum. İ7 u işlemcili olması düşündürücü. Normal i5 işlemciden daha düşük. performansı autocad netcad photoshop tarzı programlarda nasıldır acaba.

• x550 kullanıcıları kulübü yokmu ya. Yarın 8.1 update1 kuracağım ama asusun sitesinde 8.1 driverları eksik. Ne yapsam ki
  • quote:

quote:

Ekran mat ve bu hosumada gitti. Yansima yaratmiyor. Dokunmatik gereksinim olmadi hic.

• quote:

Orijinalden alıntı: berxx

quote:

quote:

Selam. S551 in ekranı parlak ayna gibi. Bende x550lb ile iilgileniyorum. İ7 u işlemcili olması düşündürücü. Normal i5 işlemciden daha düşük. performansı autocad netcad photoshop tarzı programlarda nasıldır acaba.

Photoshop kullaniyorum bende kasma takilma yasamadim. CS5 kullaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: benkisacabede

x550 kullanıcıları kulübü yokmu ya. Yarın 8.1 update1 kuracağım ama asusun sitesinde 8.1 driverları eksik. Ne yapsam ki

8.1 e bende gecmedim. Pc nin performansini etkileyecek uygulamalarin destegi yok maalesef. Beklemek zorundayiz win8 de

• mustafapusti kullanıcısına yanıt
    Windows 8 driverını kursak sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum. HP kullanırken öyleydi. Bazı driverlar 8.1 ile uyumluydu.
  • quote:

Windows 8 driverını kursak sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum. HP kullanırken öyleydi. Bazı driverlar 8.1 ile uyumluydu.

Denedim win8 driverlarini fakat uyari aldim. Hic bir sekilde kurmaya izin vermiyor. Driver derken suruculer oluyor. Benim kastettigim suruculerin kullandigi programlar. Orneegin pc yi battery save aldiginda sarji uzamasi ici optimize edip oyunlara gectiginde islemciyi ekran kartini maximuma cikartan yazilimlari var. Bunlar kullanilamiyor. Sade sekilde kullanirsin sadece pc yi.

• mustafapusti
    Kısmet olursa yarın bana da bu laptoptan gelecek. Hem Win7 hemde Win 8 64bit dualboot kurmak istiyorum. Win7 kurup driverlerini bulabildin mi? Yoksa sadece Win8 mi kullanıyorsun? Kaçlık SSD taktın? SSD'yi ön yükleme olarak mı kullanıyorsun? Yoksa Win8 mi kurdun?
  • quote:

quote:

Denedim win8 driverlarini fakat uyari aldim. Hic bir sekilde kurmaya izin vermiyor. Driver derken suruculer oluyor. Benim kastettigim suruculerin kullandigi programlar. Orneegin pc yi battery save aldiginda sarji uzamasi ici optimize edip oyunlara gectiginde islemciyi ekran kartini maximuma cikartan yazilimlari var. Bunlar kullanilamiyor. Sade sekilde kullanirsin sadece pc yi.

Asusun tüm programları ve tüm sürücüler sorunsuz şekilde çalışıyor 8.1 update1 de

• İlk önce Windows 8 sonra da Windows 8.1'e upgrade yaparak mı kurulum yaptınız? Bazı kullanıcılarda farklı model laptoplarda 8.1 upgrade yaptıklarında sorunlar çıktığını, memnun olmadıklarını yazmışlar. Upgrade için biraz mesafeli duruyorum. Keşke Win 7 driverleri de olsaydı her ikisini birlikte kullanabilseydim.
    Nvidia GeForce GT740M ekran kartından başka bir ekran kartı daha mı var bu laptopta? Kısmet olursa laptopum yarın geliyor. Kuruluma hazırlanmalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 7 Mayıs 2014; 13:37:20 >
  • Suan 8.1 tekrar denedim. Update degil direk kurulum yaptim. Once driverlari kurdum windowsu guncelledim sonra programlari kurdum fakat asus x550 nin sitesinden degil direk programin oldugu bolumden indirin. Ornegin power4gear icin programin oldugu bolumden 8.1 uyumlulugunu buldum denedim oldu. Suan tum donanimlar sorunsuz calisiyor ve gayet stabil. Sistemin tamamini 128 gb lik ssd ile kullaniyorum.ileride dvd romu cikartip 1tb lik ici deki hard diski oraya takacagim. Win7 de ise pek stabil calismadi sistem. Performans olarak ise 8.1 daha iyi geldi. Ve 8.1 zaten 8 in eksikleri dokunmatik ozelligi ve sorunlari giderilmis hali daha stabil. Benim tek sorunum asus mause u kendi bluetoot ile kullanamamam. Ek bluetooth cihazi ile kullaniyorum. Kendi bluetooth ile mause bir sure sonra durdul yere kopup tekrar baglaniyor. Oyunlarda problem yasiyorum bu yuzde. Bluetooth cihazini degistireyim dedim laptop u soktum ama cigazi bulamadim :D

• bendede x550 var hem şık hemde cok kullanışlı
  • mustafapusti
    Laptopumu dün teslim aldım. Yeni açtım ama henüz şarja koymadım. İlk şarjı kaç saatte yaptın? SSD diski sata diski sökerek yerine mi taktın? Yakında bende SSD disk alıp sata diski de çıkarıp DVD sürücünün yerine takmayı düşünüyorum.
  • İlk once sarjini bitirsim sonra butun gun sarjda biraktim. Aksamdan sabaha kadar. Baska birsey yapmadim. Ve evet ssd yi kendi hard disk in yerine taktim. Ve dvd surucunun yerine kutuyu alirken dikkat et. Ben yanlis aldim olmadi diger laptop a taktim. Bu laptoplar ince oldugunda 12.7 lik kutu buyuk geldi.9.5 lik oluyor bunlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafapusti -- 9 Mayıs 2014; 13:44:03 >
  • Açıklaman iyi oldu mustafapusti. İlk şarjı 6-8 saat yapmak gerekiyormuş teknik servisin ifadesine göre. DVD sürücünün yerine takılacak 9.5'luk kutuya dikkat edeceğim. SSD diski nereden, kaça satın aldın? SSD diski takmadan önce Windows kaç saniye sonra açılıyordu? Şimdi kaç saniyede açılıyor?

Edit:Microsoft kablosuz mouse kullanıyorum. Usb vericisini laptopun solundaki Usb2.0 girişine taktım. Mouse sorunsuz çalışıyor. Esas sorun mouse'nin usb vericisini laptopun usb girişinden çıkaramıyorum. Ne yaptıysam çıkmadı. Sağa sola, yukarıya aşağıya oynatarak çıkarmaya çalıştım ama çıkmıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Yoksa laptopu aldığım firmaya geri göndereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 11 Mayıs 2014; 20:34:50 >
  • Ekran glossy yaziyor yurtdisi sitelerde mat değil yani?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.