Şimdi Ara

Asus X550 Kullanicilari (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
9.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben şuan windows 7 ultimat e geçtim. windows 8 ve 8.1 de kurdum hiç bir donanımda ünlem işareti veya problem yaşamadım. Asus un kendi sitesinden indirip kurdum bütün driverlarını. Asus un destek sitesinden güncel driverları indir o şekilde dene tekrar. eğer olmazsa tekrar haber ver başka bir çözüm yolu bakar yada araştırırız. Donanımsal bir problem ise asus istanbul garanti bölgesine göndermen gerekecek. başka çözümü de olmaz. ama önce destek sitesinden güncel driverları indirmeyi dene.
  • Zaten nVidia'nın sitesinden son güncel driverini indirip kurmuştum ama olmamıştı.
    Win 8 Pro'da güncelleştirmelerin devamını yaptım. Ne olduysa nVidia üzerindeki sarı ünlem işareti kalktı. Win 7 Ultimate'de baktığında onda da sarı ünlem işaretinin kalktığını gördüm. Yani şuan itibariyle her iki işletim sisteminde nVdia ekran kartları sorunsuz çalışıyor.
    nVidia ekran kartını bir oyun kurarak test etmek istiyorum. Oyunlarla aram pek iyi değildir. Ekran kartların performansını test edebileceğim bir oyun tavsiye edebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 13 Temmuz 2014; 13:10:48 >
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    Ben şuan X550 serisi laptop um ile Battlefield 3-4 ü çoğu seviye high durumundayken oynuyorum. Arma 3 - Dayz Standalone de ilse grafik modu Hight da antializin normal seviyede bulut ve gölge kapalı konumda 30-35 fps alıyorum. Ve Ekran kartı durumunun düzelmesine sevindim. =)
  • merhaba arkadaşlar 2ay önce asus X551CA aldım. ama nakite ihi,yaç var.satmak istiyorum. özelliklerinden anlamam. ram 4 gb harddishte 512..garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nev in -- 13 Temmuz 2014; 22:06:53 >
  • Battlefield 3 oyununu (Battlefield 3 [English][PCDVD][Patch 2][OUTLAWS][WwW.GamesTorrents.CoM]indirdim. Ama nasıl kurulacağını bilmiyorum? Yardımcı olur musun?

Asus X550 Kullanicilari

Asus X550 Kullanicilari

Asus X550 Kullanicilari

• ettu E kullanıcısına yanıt
    Buyuk ihtimal rardakilerin en bastakini cikart diyeceksin hepsini acar sonra kur dosyasi cikar diye tahmin ediyorum. Ben originden orjinal olarak kullaniyorum oyunlari. Crackli olanlar hakkinda pek bilgim yok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rardan tüm partları açınca setup kurulum dosyası çıkmadı. Başka bir tane daha Battlefield 3 indirdim. Onu kurdum. Şimdi oğlum oynuyor. Şimdilik sorun yok. Oyunun içinde ekran ayarlarını high yaptım ama nVidia ekran kartının oyunun hangi bölümünde devreye girdiğini bulamadım.
  • Beyler ben dehttp://www.bimeks.com.tr/urun/139964/asus-x550lb-xo025h-w8-.aspx bu aleti almak istiyorum fiyatı nasıl çok mu sizce internetten alışveriş yapmadım daha önce o yüzden mağazalardan biraz kazıklanıyorum galiba ama fiyat / performans olarak nasıl
  • smylmzr
    Linkteki Asus laptop bizim kullandığımız X550LB-XO025D ile aynı. Sadece işletim sistemi Windows 8 Single Linguage ilave edilmiş. Teknik olarak hiçbir fark yok. Ben oldukça memnunum. Bimeksteki fiyatı tahminen 200 TL kadar daha pahalı. Ama Bimeksin diğer firmalardan bir farkı var. Satın aldığın bir üründen memnun değilsen, 30 günlük süreyi de geçirmemişsen ürünü itirazsız geri alıyorlar yada parasını iade ediyorlar. Asus teknik servisi ise tam profesyonel. Laptopla ilgili soracağın her soruya mutlaka cevap alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

smylmzr
    Linkteki Asus laptop bizim kullandığımız X550LB-XO025D ile aynı. Sadece işletim sistemi Windows 8 Single Linguage ilave edilmiş. Teknik olarak hiçbir fark yok. Ben oldukça memnunum. Bimeksteki fiyatı tahminen 200 TL kadar daha pahalı. Ama Bimeksin diğer firmalardan bir farkı var. Satın aldığın bir üründen memnun değilsen, 30 günlük süreyi de geçirmemişsen ürünü itirazsız geri alıyorlar yada parasını iade ediyorlar. Asus teknik servisi ise tam profesyonel. Laptopla ilgili soracağın her soruya mutlaka cevap alırsın.

Verdiğin bilgiler için teşekkürler valla kafam baya karışıktı çok mu pahalı falan diye ama internetten pek alışveriş yapmam mağazadan alayım dedim 200 liraya da katlanacaz artık. Şimdi işletim sistemi Windows 8 değil mi sadece 8.1 değil 8.1'e yükseltirken okuduğum kadarıyla bazı sorunlarla karşılaşanlar oluyormuş siz bu tür bir işlem yaptınız mı. Bir de gönül rahatlığıyla alabilirim değil mi bu aleti

• Laptop benim gibi oyunla ilgisi olmayan profesyonel biri için oldukça iyi. Laptopa hem Win 7 hemde Win 8 64bit pro (lisanslı) kurdum. Sürücüleri yüklerken sadece 2.ekran kartı nVidia Geforce Gt 740 sürücüsünde sorun çıktı. Sistem güncelleştirmeleri tam yapınca o sorunda çözüldü. Ben Win 8.1'e ihtiyacım olmadığı için yükseltmedim. Daha sonra deneme amaçlı Win 8.1'e yükseltme yapacağım. Win 8'den memnun isen Win 8.1'e gerek yoktur bana göre. Gönül rahatlığı ile bu laptopu satın alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 17 Temmuz 2014; 11:47:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

Laptop benim gibi oyunla ilgisi olmayan profesyonel biri için oldukça iyi. Laptopa hem Win 7 hemde Win 8 64bit pro (lisanslı) kurdum. Sürücüleri yüklerken sadece 2.ekran kartı nVidia Geforce Gt 740sürücüsünde sorun çıktı. Sistem güncelleştirmeleri tam yapınca o sorunda çözüldü. Ben Win 8.1'e ihtiyacım olmadığı için yükseltmedim. Daha sonra deneme amaçlı Win 8'e yükseltme yapacağım. Win 8'den memnun isen Win 8.1'e gerek yoktur bana göre. Gönül rahatlığı ile bu laptopu satın alabilirsin.

Tamamdır çok teşekkürler
  • Beyler laptop ile birlikte Windows uda satin aldik ama win8 cdsi yok nasil is bu

• blackcat67
    Kutu içinden Win 8 Dvd'si çıkmaz. Muhtemelen laptopta Windows 8 Single Language işletim sistemi yüklüdür. Yeni nesil laptoplarda Win 8 kurulum keyi biosta gömülü olduğu için laptopu fabrika ayarlarına (Denetim masası öğelerinin içinde) döndürüp sıfırdan kurulum yapabilir, etkinleştirebilirsin.
  • Merhaba arkadaslar. Asus x550lb nin uzerindeko windows 8 in hangi surumu. Spyleyebilirmisiniz. Orjinaline donecegim. Pro ve normal 8 i denedim biosa gomulu keyi tanimadi da.

• Bir X550 kullanıcısı olarak, şu;http://forum.donanimhaber.com/m_94445447/tm.htm konuya bir el atan çıkarsa çok memnun kalacağım.
  • mustafapusti
    Aldığın laptopta hangi işletim sistemi varsa (Win 8 Single Language olmalı. Çünkü laptopa Win 8 Pro koymazlar) laptopu fabrika ayarlarına döndürdüğünde onu yüklemelisin.
    Ben FreeDos aldığım için lisanslı Win 8 Pro 64bit yükledim.
  • Laptopunuza Win 7 kurmak istiyorsanız Asusun sitesinden X550LA serisinin Win 7 driverlerini kurabilirsiniz. Ben Win 7 Pro 64bit kurdum. Tüm sürücüleri çalışıyor.
  • Ekran kartlari arasi gecis oluyor mu

• erolacar95 E kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamadığım için cevap veremiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.