Şimdi Ara

Asus x550jk donanım yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu laptopun 4gbli versiyonu var. 2 yıl oldu alalı hatta fazlası var. Ben bu laptopa 4 gb ram yada 128 gb ssd almak istiyorum. Oyunlarda daha iyi performans ve işlem hızı ni artırması için hangisini almaliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osvajac -- 11 Ekim 2016; 10:12:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de ek 4 GB almıştım oyun açısında farkını gözle görülür şekilde gördüm. SSD de bilgisayarın hızına katkısı olacaktır PC iade kararı çıkmasaydı ben de ssd takmayı düşünüyordum. İkisinin de ayrı ayrı artıları olacaktır. Fiyat açısından ram daha uyguna gelecektir.

Ekleme: 4 gb almayı düşünüyorsanız elimde kalan rami satmayı düşünüyorum garanti süresi de bitmemiş olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eemreozel -- 11 Ekim 2016; 16:56:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eemreozel E kullanıcısına yanıt
    ilk etapta ram artırayım o zaman ben. Ram olarak neye bakmam lazım alırken hızı vs değişiyor mu? Teşekkürler ama 0 alırım büyük ihtimal.
  • Osvajac kullanıcısına yanıt
    Bilendenal üzerinden almıştım Bellek arama bölümünden uygun rami bulabilirsiniz. 120 tl gibi bir fiyata 4 gb almıştım şuan 8 gbler o fiyatta. DD3L olması gerekiyor 1600 MHz almıştım daha üstü var mı bilmiyorum. Ayrıca ASUS uyumluların fiyatı sitedeki diğer DDR3L ürünlere göre biraz daha yüksekti sebebi daha fazla testten geçmesiymiş. Hyperx ramleri de araştırmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eemreozel -- 11 Ekim 2016; 19:33:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eemreozel E kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim yardımlarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.