Bildirim
Asus x550jk ram takacam
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
oyunların açılış yüklenme kısımlarında hdd hızı etkili photoshop premiere de direkt etkili hız bir ssd takarsan çok farkeder ama rami de arttırmalısın -
Yani sadece 4gb ram taksam belirli bir hız artışı olur mu?
Ram 4gb iken cod black ops3 gibi oyunlarda aşırı kasıyordu. 8gb olursa düzelir mi. yani bu kasmada hdd nin de payı var mı? -
black ops 3 problemli bir oyun ben masaüstünde oynamaktan vazgeçtim onu ramini 8 gb yapmak biraz farkettirir bazı oyunlarda ama esas önemli olan ekran kartı performansı sen 4 gb daha ram alıp tak ama çok da beklentin olmasın -
abi zaten ekran kartı gtx850m onda bi sıkıntı yok onun için ben ram takınca düzelebilir diye düşünüyorum -
oyunun kendisi de problemli diğer oyunlarda nasıl peroblem yaşıyor musun onlarda da sıkıntı varsa takviye yap -
walla abi gta 5 tede kasıyordu. Ama aldım 4gb kingston bakalım oyunları silmiştim yükleyip denerim bi ara
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X