Şimdi Ara

asus x550jk vs lenova y50-70

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kafam çok karıştı.Novabilgisayardan 8gb ram li şekilde 1900tl ye asus mu alsam yoksa 2400 e lenovamı.

full hd ekran istiyorum ama fiyatları görünce uzaklaşıyorum :D yardım ve önerilerilerinizi bekliyorum

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10039 asus link

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y50-70-core-i5-4200h-28ghz-4gb-500gbsshd-156-2gb-w8-notebook.html#ozellikler lenova link

• Merhaba;
    Bilgisayarınızı seçebildinizmi, bende 2 si arasında kaldım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkancil

Merhaba;

merhaba
    ben lenovayı aldım hatta şuan ondan yazıyorum.Memnunum ama yaptırabilirsen ram i 8 gb yaptırmanı tavsiye ederim
    asusu seçmedim çünkü hiçbir yerde inceleyemedim ve sadece intenetten satıldığı içinde içime sinmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tapmaz14

quote:

Orijinalden alıntı: serkancil

Merhaba;

merhaba
    ben lenovayı aldım hatta şuan ondan yazıyorum.Memnunum ama yaptırabilirsen ram i 8 gb yaptırmanı tavsiye ederim
    asusu seçmedim çünkü hiçbir yerde inceleyemedim ve sadece intenetten satıldığı içinde içime sinmedi

Merhaba;
    Güle güle kullanın. Ben daha alamadım ama araştıyorum internettende bu ürünle ilgili yorum bulamadım. Birde uzun süreli oyun yada makineyi zorlayacak program kullandınızmı ısınma sorunu varmı? Gözünüze çarpan başka olumsuz birsey varmı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim, sizden gelecek bilgilere göre bilgisyarı alacağız.
    Saygılar

• Hocam asusun ekran kartı gddr3 gtx850 ise gddr5. 7-8fps fark ediyomuş ona göre kararınızı verin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemreyegin -- 13 Kasım 2014; 17:14:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lenovo alın bence çünkü lenovo hızla yükselen bir marka, teknoloji mağazalarında kalite açısından en çok tavsiye ettikleri marka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

Hocam asusun ekran kartı gddr3 gtx860 ise gddr5. 7-8fps fark ediyomuş ona göre kararınızı verin hocam

hocam yanlışınız var.asusda gtx850 var lenovada gtx860.gtx850 full hd ye anca yetecek bir kart , gtx860 full hd için ideal bir kart

şuanda sadece cs go oynadım herangibi bir sorunla karşılaşmadım ama yapmamı istediğiniz bir test varsa boş vaktimde yapıp deneyimleri buraya aktarabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tachibana55 -- 13 Kasım 2014; 16:16:53 >
  • quote:

quote:

Hocam asusun ekran kartı gddr3 gtx860 ise gddr5. 7-8fps fark ediyomuş ona göre kararınızı verin hocam

hocam yanlışınız var.asusda gtx850 var lenovada gtx860.gtx850 full hd ye anca yetecek bir kart , gtx860 full hd için ideal bir kart

şuanda sadece cs go oynadım herangibi bir sorunla karşılaşmadım ama yapmamı istediğiniz bir test varsa boş vaktimde yapıp deneyimleri buraya aktarabilirim

pardon hocam yanlış yazmışım hemen editliyorum
  • quote:

quote:

Cevaplarınız için teşekkürler, en son olarak ekran kalitesi nasıl full hd mi?
  • İnternette ekrana cok kotu diyorlardi.ekran kalitesi o kadar iyi degil ozellikle bakiş acilari kotu.ama fiyatina dusununce ekranini gormuyorsun bile .eger ips bir ekran kullanmadiysan yada daha onceki ekranlarin ortalama bir seviyedeyse bu ekran iyi geliyor :D .kesinlikle almadan ekranini incele oyle al

Mobildeyim imla icin kusura bakmayin

• Arkadaşlar lenovonun alttaki modelini almayı düşünüyorum ama ne düşünürsünüz. 2000-2300 lük bir makine için uygunmudur acaba yoksa dahada seçenekleri varmıdır. gtx840 ekran kartı ve 4gb olması gibi durum iyi gibi geldi bana ama siz ne düşünürsünüz.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LENOVO-Z5070-15-6-in%C3%A7-Core-i7-4510U-GeForce-GT840M-8-GB-1-TB-HDD---8-GB-SSD-Windows-8.1-Notebook-Gri,103452,504927,1629954.html?langId=-14

• quote:

Orijinalden alıntı: uthgue

Arkadaşlar lenovonun alttaki modelini almayı düşünüyorum ama ne düşünürsünüz. 2000-2300 lük bir makine için uygunmudur acaba yoksa dahada seçenekleri varmıdır. gtx840 ekran kartı ve 4gb olması gibi durum iyi gibi geldi bana ama siz ne düşünürsünüz.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LENOVO-Z5070-15-6-in%C3%A7-Core-i7-4510U-GeForce-GT840M-8-GB-1-TB-HDD---8-GB-SSD-Windows-8.1-Notebook-Gri,103452,504927,1629954.html?langId=-14

Gtx 840m değil hocam gt840m ekran kartı işlemcide i7 ama ultrabooklarda kullanılan işlemci oyun oynayacaksanız tavsiye etmem şayet 2400-2500e y50 var rami yükseltirsiniz aldıktan sonra

• bilgisayar dediğin devamlı alınabilecek bir şey değil o yüzden alıcaksan biraz daha para verip kaliteli olanı almanız mantıklı olan. Lenovo çok iyi bir marka verdiğiniz fiyata karşılığını fazlasıyla alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.