3-4 gün evvel asus x550jk laptop aldım. işletim sistemi olarak win8.1 uefi kurdum. performans olarak laptoptan memnunum. tek sorunun wi-fi, diğer laptopumun bağlandığı noktadan bu asusla bağlanamıyorum. wireless adaptör getirdim onunlada aynı porblemi yaşadım ama telefonumu wireless aparat şeklinde kullandım usb den gayet güzel verim aldım. şuan kafam baya karışık. aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım veya çözümü bulan kimse varmı? bu konuda bana yardımcı olursanız size minnettar olurum.
lokdai38L
kullanıcısına yanıt
aynı sorunu bende yaşıyorum. olaya çözüm getirebildinizmi?
Asus şerefsizlik yapmaya başlamış. Ellerinde kalmış broadcom çipli wifi leri basmışlar bizim makinalara. Şerefsizler.
Asus teknik servisle görüşmenin ardından bios güncellemesi ve driver yüklemesi ile sorun şimdilik çözülmüş görünüyor bilginiz olsun.
hangi bios sürümünü yüklediniz sıkıntı geçti acaba?
Aynen bizde yükseltelim biosu söylerseniz ?
Bios update yaptık driver güncelledik hala aynı sorun. Siz nasıl çözdünüz yazarmısınz ?
yazdıgımı unutmusum tekrar arayıs içindeyken mesajımı farkettim. Ne sacma bi durumdur ki ilk bi kaç gün iyiydi sonradan kopmalar başladı yine. servise gönderen oldu mu ?
Ben arıyorum çözümde garantiye göndermedim dahaca. Şuan için win7 64 bit kullanmayı deneyeceğim sizler ne yaptınız ?
bendede kopma oluyor.Çözüm bulan oldu mu?
hocam deniyorum olumlu olursa yazarım hemen sınırlı bağlantı oluyor sorunu gider dediğimde tekrar düzeliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: 06_EMRE
quote:
Orijinalden alıntı: selim20
bendede kopma oluyor.Çözüm bulan oldu mu?
Aygıt yöneticisinden bluetooth modulu kapatıp dener misiniz?
aynı sorun devam ediyor.Bağlantıyı kesip yeniden bağlanınca sorun yok.
Sorun çözümü için arkadaşlar servise gidin ve diyin kronik bu sorun tüm bu modellerde var wifi kartımı değiştirin diye dipnot ekleyin gerekirse forumdaki konuyuda gösterim kendilerine. Bu arada ben laptopu satarak sorunu çözdüm :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme