format attım pc ye böyle oluyor bütün forumları interneti didik didik aradım hertürlü şeyi denedim olmuyor arkadaş ya driveri son sürüm güncelledim bu arada onda bi sıkıntı yok sizce neyde wifi açma tuşu turuncu yanıyor bi sıkıntı yok ama yazılımsal olarak etkinleştirilmiyor şu wifi bi yardımcı olun
Doğru wi-fi driverını kurduğuna emin misin hocam? Hp nin sitesinde
support.hp.com
Resmi HP® Sürücüleri ve Yazılımı İndirme | HP® Müşteri Desteği
ürüne uygun yazılımları bulan yardımcı bir program yer alıyor. Bu yardımcı yazılımı bilgisayarına kur ve bi bak eksik var mı diye ona göre kurulum yapmayı dene.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Slm
Hp çok fazla sayıda değişik markalarda wifi card kullandığı için ,bazan sitesinden son driver diye indirdiğiniz yazılım başka bir donanıma ait olabiliyor.Bu durumda Bilgisaayrın kapağını açıp takılı donanımın üzerindeki kendi koduna uygun driverı aramakta fayda olabilir.
Diğer bir husus muhtemelen denemişsinizdir ama HP Support assistantı kurup çalıştırmak olabilir Yine -Denetim masası-Hp wireless Assistant-Bluetooth ve kablosuz lan anahtarı devre dışı ise devreye almak olabilir.
Bir başka seçenekte Bios ayarlarını sıfrlamak olabilir.
Tabi yeni bir sürücüyü yüklemeden eski sürücüyü kaldırmak gerektiğine tahmin ediyorum dikkat edeceksinizdir.Bu sorunun Hp laptoplarda bir ikis erisi için tüm dünyada kronik olduğu birçok forumda tartışılmış.Tabi Hp buna nasıl bir çözüm üretmiş merak ediyorum ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme