Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (1030. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.024
Cevap
232
Favori
709.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10281029103010311032
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usb 3.0 sorunu yaşayan var mı? Soldaki 2 adet usb 3.0 soketine harici hdd bağladığım zaman eğer hdd usb 3.0 destekli ise görmüyor, hdd usb 2.0 ise problem olmuyor.

Sağdaki usb 2.0 soketi hem usb 3.0 hem de usb 2.0 destekli hdd leri görüyor. Tabi ki usb 3.0 destekli hdd leri usb 2.0 hızında kullanmak durumunda kalıyorum.

Sorun araştırdığım kadarıyla windows 10 usb 3.0 driver ile alakalı. Başka sorunu yaşayan veya sorunu giderebilen var mı acaba?
  • Aranzabal A kullanıcısına yanıt
    Var bende de aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, win8.1 kurulu cihazımda üç hafta önce nvidia driver güncellemesi yaptığımdan beri oyunlarda performans düşüşü + ekran kartını kullanan uygulamalarda çökmeler meydana geliyor. Bu hafta gelen güncellemeyle durum durum değişmedi. Nvidia ya mail attım iki bir haftadır cevap yok. Sizde de bu durumu yaşayan var mı? Bendeki belirtiler opera gtx 850 ile sayfa açmıyor entegre grafik kartı ile düzgün çalışıyor ve epic gl gtx 850 ile açılmıyor entegre grafik kartı ile sorunsuz açılıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Autocad uygulaması da açılmıyor ama idecad sıkıntısız çalışıyor

• Bios güncellemesi gördüm asus sitesinde şimdi güncelledim bi sorun cıkmaz demi güncelleyen var mı

• laptopa format attım birde bios güncellemesi gelmiş onu güncelledim ama internet hızım çok düştü dalgalanma oluyor cok birde arada gidiyorda internet sebebi nedir acaba bios güncelledim diye olabilir mi? böyle sorun yaşayan var mı?
  • kocaman29 kullanıcısına yanıt
    Format sonrası muhtemelen windows arkada güncelleme driver kurulumu vs yapıyordur.

• gordon_shumway G kullanıcısına yanıt
    2 gün oldu hala aynı deli etti beni net cok yavaş kapatıp acıyorum wifi hızlanıyor sonra bidaha yavaslıyor

• canpolat_28 kullanıcısına yanıt
    Ben bişey farkedemedim. Ama Asusun resmi sitesinde var bios güncellemesi heralde performans optimizasyonu ile alakalıdır.
  • İlgisi var mı yok mu bilmiyorum ama klavye filmini çıkardıktan bir ay sonra fanın oradaki tuşlar çalışmamaya başladı. Yeni klavye sipariş edip filmi geri takacağım.
  • Cihazda Bluetooth sorunu yaşayan var mı? 3-4 gün önce birden Bluetooth ile hiçbir cihazı görmemeye başladı. 🤔

• ula hala memnunum makinemden. masaüstünü sattım hiç eksiklik hissetmedim.
  • arkadaşlar 6 ay önce yeni fan taktım şimdi yine çok ses var ve arada fan dönmüyor kalitesiz bir fan olduğundanmıdır bilgisayarcı bi arkadaşım takmışştı iyi olan önerebileceğiniz bana sorun yaşatmayacak fan tavsiyesinde bulunurmusunuz arkadaşlar toz olabilir diceksiniz ama arada bir temizliyorum durmadan aynı problem oluyor bıktım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bermuda_18 -- 10 Ağustos 2020; 20:1:41 >
  • bermuda_18 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar toz olsa bile 6 ayda fanın o hale gelmesi kalitesizliğini belli ediyor. Önerebileceğim bir marka yok ben fan değişimi yapmadım.

• x550jk yı aldığımda ücretsiz olan windows 8.1 embedded sürümünü yüklemiştim. UEFI ile yükleme yapmıştım. Şu anda da bir memnuniyetsizliğim yok.
    Şimdi yeni bir win10 lisansı aldım ve sorularım:
    1- Forumu uzun zamadır takip etmedim ve o zamanlar win10 ile yavaşlama olduğunu okumuştum. Bu bilgi doğru mu, yavaşlama yaşar mıyım?
    2- Format atmak istemiyorum, bir sürü programı yeniden kurmak çok zaman alıyor. Windows'a yeni key giricem. Sanıyorum ki win10 update karşıma çıkacaktır, doğrumudur? Evet ise, UEFİ kurulumunu etkiler mi, yavaşlama yaşar mıyım?
  • chips kullanıcısına yanıt
    Öncelikle her hangi bi yavaslama yasamazsin lakin dreamsparktan alinan lisans ile direkt yükseltme yapilamiyor. Temiz kurulum yapmaniz lazim mecburen.

• egzozcuselim kullanıcısına yanıt
    Ama yasal yeni win 10 key giricem. Yine de olmaz mı?
  • chips kullanıcısına yanıt
    Maalesef

• Selamlar, HDD caddy sistemi yavaşlatır diye bir söylem vardı arkadaşlar tecrübe eden oldu mu bunu?
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Jelatini aylar önce çıkarmama rağmen bende hiçbir problem yok.
  • 
Sayfa: önceki 10281029103010311032
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.