Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Selfroot

quote:

Orijinalden alıntı: burst_one

bendede olmadı o yöntemler AsusX550JKdriver dan w8.1 diyip VGA dan nvidia yı yükledim bu şekilde çözüldü

İçinde gelen cd de de aynı driver var ben zaten ordan kurmuştum o sitedeki driverı son versiyon yüklenmiyor ama

bende cd çalışmıyordu

• takacağımız ram 1600 mhz mi olmak zorunda
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    eyvallah teşekkürler hocam, sizinde hayırlı olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram'i 1333 mhz takarsanız içlerinden biri çalışmaz bildiğim kadarıyla o yüzden 1600 olması gerekiyor yani 2si aynı olmalı. Farklı birşey bilen varsada konu altında paylaşabilir tabi.

@red01
    Konuyu iyice incelediyseniz hocam, oyunlardaki performansları falan hepsini verdik makina oldukça güzel performans açısından kesinlikle tavsiye ederim.
  • BioShock İnfinite;
     Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu
    Ayarlar Ultra-High karışık oynadım ve aşırı memnun kaldım. En ufak bir takılma kasma olmadan çok keyifli bir şekilde 1 saat küsür oynadım ve bilgisayar çok az ısındı, fps ise maxtı.

• Beyler HDD yuvası hariç bu laptop'a SSD takabilir miyiz ? Optik sürücü kısmından. SSD oradan performansı çalışır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: menagon61

quote:

Orijinalden alıntı: devsirme

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devsirme

quote:

Sevindirici bir haber vereyim bende o zaman.
    Dün forumda watch dogs ile alakalı değerleri paylaştığımda sağolsun bi arkadaş, oyun sıkıntılı kasmanın ram ile alakası yok demişti.Gerçekten haklıymış.Bugün araştırdım denedim ve yaptım.Watch dogsu ULTRADA kasmadan takılmadan oynamanın zevkini tattım.
    Nasıl sorusunun cevabını paylaşayım hemen.
    -http://www.torrent-oyun.com/index.php?topic=255108.0 sitesindeki adımları uygulamanız yeterli.

Kolay gelsin

Edit:Konuya eklemenizi rica ediyorum.

Hocam ben bu konudakileri uygulamadan medium'da da high'da da takılmalar oluyo. Ultra'da daha da artıyo takılmalar. Ama bu konudakileri uygulayınca çok daha fazla kasıyo ki oyun açılmıyo nerdeyse. Bütün update'leri de kurdum ama hala medium'da bile takılmalar oluyo. Siz başka bir şeyler yaptınız mı acaba ve oyununuz korsansa link alabilir miyim pm'den

Hocam, aynısı bendede oldu.Sonradan çözdüm, watch dogs a kendi exe sinden gir.Darkmod watch dogs ile girme.Onda takılmalar oluyor :) Deneyince pmnizi bekliyorum.Oyun gerçekten çok keyifli.

Teşekkürler akşam öyle denerim. Bir de sadece konudakileri uyguladınız dimi o konuda başka bir sitenin linki de verilmiş bazı farklı şeyler anlatıyo sanki orda.

Sadece konudakileri uyguladim.Ultrada oynuyorum

Hocam öncelikle konudakileri uyguladım pc restart atınca oyunun kendi exe'sinden oyunu açtım. Akıcılık biraz arttı gibi ancak yine de takılmalar devam ediyo. Display bölümünde anti aliasing'i kapatınca biraz daha arttı akıcılık ancak highda hala çok akıcı şekilde oynanmıyor mediumda bile ufak takılmalar olabiliyor. Özellikle kovalamacalı aksiyonlu sahnelerde oluyor bu takılmalar. Siz ultrada ortalama kaç fps alıyorsunuz ?

• +4 gb ram i biz takınca garanti bozuluyo da nova takınca neden bozulmuyo?
  • Bende BF3 hakkında bilgi vereyim High da ortalama 60 fps ultra da ise ortalama 45 fps aldım oyundan yaklaşık 1 saat oynadım 80 dereceyi gördü ekran kartı bende memnun kaldım masaüstümü unutturacak bu alet bana bu gidişle :)
  • devsirme kullanıcısına yanıt
    ilginç gerçekten.Kovalamalı sahnelerde 30-35 arası alıyorum.ULTRADA hemde arada çok nadirde olsa takılıyor ama rahatsız etmiyor hiç.Acaba adımlarda bi hatamı yaptınız
  • quote:

ilginç gerçekten.Kovalamalı sahnelerde 30-35 arası alıyorum.ULTRADA hemde arada çok nadirde olsa takılıyor ama rahatsız etmiyor hiç.Acaba adımlarda bi hatamı yaptınız

Konuda ne anlatılıyorsa onu yaptım large page fixi falan da uyguladım. Bir de bütün updateleri kurmuştum siz updateleri kurdunuz mu ? Ve ekran kartı driverınız en güncel olan mı yoksa bilgisayarın yanında gelen dvd'deki versiyon mu ?
  • devsirme kullanıcısına yanıt
    Ben update falan kurmadım hiç, ekran kartını daha dün güncelledim güncellemeden öncede baya bi oynamıştım.
  • quote:

Ben update falan kurmadım hiç, ekran kartını daha dün güncelledim güncellemeden öncede baya bi oynamıştım.

Anladım hocam. Yapıcak pek bir şey yok sanırım. Oyunu nerden indirmiştiniz pmden link alabilir miyim
  • Urunun ses kaliteis ve yuksekligi nasil

• benide yazarmısınız listeye :))

bu arada bilgisayarım bugün elime geçti ve bende nvidia driverını yüklemeye çok uğraştım sonunda yüklemeyi başardım henüz bilgisayar performansını denemedim ancak hızı, sessizliği ve ısınmama performansı tahminlerimi pişman olmayacağım yönünde söylüyor..windows 8.1 i bilgisayarcıda attırdım fakat adamın bios boot ayarları beni çok yordu saatlerdir uğraşıyorum asusdan arkadaşı falan aradım demesi aklımı karıştırdı sizce sorun olabilme ihtimali var mı çünkü bilgisayarın yanındaki cd yi vermedim? Belegurth yüklenmesi gereken driverların listesini yaptım demişsin hocam nerede tam olarak link atar mısın ?
  • ses kalitesi gayet güzel ancak çok yüksek değil fakat yeterli ama yol kenarında çevresi gürültülü biryerde oturuyorsan yeterli gelmeyebilir.
  • arsester kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın driverlarına gelecek olursak sırayla;
    Broadcom Wireless
    ATK (Fn Tuşu)
    Asus Smart Gesture(Touchpad) (Önce ATK'yi kurunuz)
    Intel Graphic Driver
    Conexant Audio Driver
    Nvidia GTX850M (Son sürümü değişmiş olabilir bu yüzden kendiniz seçip indiriniz)

Bunun dışında ufak tefek driverlar var onları laptop ile gelen DVD'de bulabilirsiniz. İçindeki çoğu driver windows 7 ile de uyumludur. Veya Asus x550JK Drivers burayi ziyaret edebilirsiniz.

İlk sayfada vardı hocam, hayırlı olsun ekledim Sorun olmaz ayrıca yüklediyse zaten bitmiştir.

• Gecenin bu saatinde ilaç gibi geldin hocam teşekkür ederim linkler için ayrıca birkaç sorum olacak
    1. win8.1 ile beraber bu driverları yüklemeye gerek var mıdır ? Diğerlerini yükledim..
    Broadcom Wireless
    ATK (Fn Tuşu)
    Asus Smart Gesture(Touchpad)

2.Sormak istediğim bios ve boot ayarlarının yanlış yapılması durumunda uzun vadede veya aşırı kullanımda bilgisayara zarar verebilme ihtimali var mıdır ? :))

3. Sorum bilgisayarın ekran parlaklığını ayarlayamıyorum onunda bir driverı var mı yatış moduna geçecem de ?:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsester -- 13 Eylül 2014; 3:35:16 >
  • Arkadaslar en hizli vw guvenilir nerden alirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KreeYaTH -- 13 Eylül 2014; 8:59:14 >
  • Dota 2 ' yi yaklaşık 1 saat oynadıktan sonra oyunda garip takılmalar olmaya başladı , oyun bir saniyeliğine 0 fps yapıp geri normale dönüyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.