Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KreeYaTH -- 13 Eylül 2014; 9:09:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KreeYaTH kullanıcısına yanıt
    ebrar hocam
  • Kac gunde geldi bir sikinti olurmu aliyimi ordan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KreeYaTH -- 13 Eylül 2014; 9:15:18 >
    alın hocam sıkıntı olmaz 1.5 gün diyelim
  • Anladim Saolasin peki memnun musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KreeYaTH -- 13 Eylül 2014; 9:37:43 >
    sadecenotebook'tan aldım ben de. Havaleyi sabah yaptım bir sonraki gün öğlen saatlerinde geldi. Bir sorun çıkmadı. Ebrar olsun sadecenotebook olsun bu sitelerden alan bir sürü kişi var sorun çıkacağını sanmıyorum.
    memnunum tabi yorumlara baktıysanız çoğu kişi memnun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

takacağımız ram 1600 mhz mi olmak zorunda

1600 olmak zorunda degil fakat 1333 takarsaniz icindeki diger 1600 de 1333 e düşwr yani şöyle düşünün bir ferrarinin yanina şahin koyuyoruz ve ikisinin beraber gitmesi gerek mecburen ferrari şahin için hiz düşürur

• Belegurth hocam yardımların için teşekkürler. Beni de ekleyebilirsin...

Ben de bir ara kendimce bir yorum yapacağğım bilgisayar için. Ancak şu usb driverlerını ekrankartını yükleyebilirsem.

Aygıt yöneticisinde standart vga yazıyor nasıl yükleyebilir düzeltebilirim nvdia driverlarını? Usb driverları için link var mı...
  • win 7 ultimate yüklü 32 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT6 -- 13 Eylül 2014; 10:57:01 >
  • cnsngr C kullanıcısına yanıt
    bence yanlış bir karşılaştırma oldu 1366 - 1600 arasında 1 -2 fps anca var yok bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

bence yanlış bir karşılaştırma oldu 1366 - 1600 arasında 1 -2 fps anca var yok bildiğim kadarıyla

Tabii okadar fark olmaz ama mantığı anlamaniz icin o şekilde örnek vermek istedim

Zaten ram alirken mhz kadar cl Değerleri de onemli olabildigince yuksek mhz ve dusuk cl almali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnsngr -- 13 Eylül 2014; 10:37:44 >
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    Rica etsem Euro Truck Simulator 2'yi kurup hangi ayarlarda kaç fps aldığını yazar mısın benim için çok önemli de ;
    Euro Truck Simulator 2
    Euro Truck Simulator 2 | Download
    http://www.eurotrucksimulator2.com/download_ets2.php

• red01 R kullanıcısına yanıt
    7537'den buna geçmek mantıklı değil(10-15 FPS fark var en fazla),ama kardeşini de düşünerek takas yapmanız ve 400TL fazla vermeniz daha mantıklı bana sorarsanız
  • arsester kullanıcısına yanıt
    Bir Dell 7537 gibi kaliteli değil dün denedim ama çok ta kötü değil,Her ikisi de bir JBL + Dolby v4'lü Lenovo etmez ses konusunda
  • @arsester
    Bütün driverları yüklemekte yarar var , ekran parlaklıgı ayarlamak için Fn + F5-6 olması lazım ama Fn tuşunu kullanabilmek için ATK indirmeniz gerekiyor.

@GT6
    Bilgisayara format atıp 64 bit windows yüklemenizi tavsiye ederim.
  • GT6 G kullanıcısına yanıt
    onu nasıl becerdin sorun olmuyor mu ?,bari x64 yapsaydın :)
  • bak arkadaşım, 7537 nin konusu değil burası.Yeterince tartışıldı lütfen konudan uzaklaşırmısınız.Dell 7537 oyun için alınmaz bunu anlayın artık oyun kıyaslaması yapmayın iki cihaz arasında.Dağlar var emin ol
  • WaRHe4D kullanıcısına yanıt
    Tamamdır o zaman becermişim Uefi kurmayı sağolasın =) Yalnız benim Lolde niyeyse 60fps olmuyor ayarları ortaya çeksem bile 35-40 öyle geziniyor acaba Intel ekran kartıyla mı açılıyor dedim ama Lole tıklayıp grafik işlemciyle çalıştıra gelince Nvdia varsayılan gözüküyor niye böyle anlayamadım

• caqqdas C kullanıcısına yanıt
    Acaba pil kısmında güç tasarruflu olan seçenek mi işaretli ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.