Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siparişi vermiş bulunuyorum inşallah kazasız belasız teslim alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstc

2 gb Nvidia Gtx 850m sadece kendisi. Intel Hd Graphics paylaşımlı ekran kartı ve normal ram üzerinden sizin ayırdığınız kadarını kullanıyor. Konudaki arkadaşların dediği kadarıyla anladığım Cihaz pil takılıyken tasarruf moduna geçiyor ve Intel'i kullanmaya başlıyor. Gtx'i oyunlarda veya yüksek grafik isteyen programlarda kullanıyor.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Tesekkur ederm .birde istegim olacak sizden.pc nin adaptorunun fotografini cekip atabilitmisiniz.kimi arkadaslar coklu pirizde sikinti cikariyor demis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinyalci52 kullanıcısına yanıt
    Ben henüz edinmedim cihazı onu artık diğer arkadaşlar yaparlar sanırım
  • Arkadaslar ekran mat demissiniz.benim sorum size sacma gelebilir ama ekran matligi derken ornegin telefonda olur mat ekran parlak ekran jelatini o sekildemi oluyor.yani demek istedigim cam ekran parlak renklermi mat,cansiz yoksa ekranin caminin kendisimi mat.bir an once bilgilendirirseniz sevinirim yarin ona gore alicampc yi.

amoled vs ips gibi düşünebilirsin,mat bence biraz daha iyi parlak göz alıyor bir süre sonra

sadece parlaklık açısından,yan etkileri farklı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDCF59BE8 -- 27 Eylül 2014; 10:21:50 >
    prizde sorun çıkartıyor derken adaptörü kare şeklinde ve prize giren kısım o kare şeklindeki adaptöre gömülü

şu şekilde yani ;  Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu

ama prize giren kısmı Türkiye'deki prizlere uygun şekilde yani direkt metal değil,internette aceleyle bulamadım başka foto

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FDCF59BE8

prizde sorun çıkartıyor derken adaptörü kare şeklinde ve prize giren kısım o kare şeklindeki adaptöre gömülü

şu şekilde yani ;

ama prize giren kısmı Türkiye'deki prizlere uygun şekilde yani direkt metal değil,internette aceleyle bulamadım başka foto
    %99 Prize takılı, Doluyor.

bu sorunu hala çözebilen yok mu? %97 de falan bataryaya akım gitmemesini istiyorum.

• Beyler ben bu cihazı şu sıralar yeni gördüm laptop bakarken ve işletim sistemi olmaması benim için sorun, çünkü şu ana kadar hiç format atmadım daha doğrusu ihtiyacım olmadı ara sıra tek tük gerektiğinde bilgisayarcıya falan götürdüm. Ben bu laptop ı almayı düşünüyordum fakat işletim sistemini nasıl kuracağım bir yol gösteren olur mu ?
  • Bu notebook'un sitesinde win8.1 driverları var. Bunlar 64 bit win7'ye de uyumlu mudur acaba?

• Arkadaslar ekran matligi konusunda hala kafam karisik beni aydinlatirsaniz sevinirim.bilgisayari canli goremedigimden teknosada bir mat birde parlak ekrani karsilastirdim.mat ekran cok soluk geldi bana .karsilastirdigim pc ler acer ve samsungtu.bizim bu asusun ekrani mat ama cansizmi renkler nasil asusu ve baska bir parlak ekrani yanyana koyunca durum nedir ?

• dota 2 oynarken 1 saniyelik donma yaşıyorum

• Arkadaşlar ben bu pc yi 2 yerden de aldım. (hem pcdepo hem ebrar). 2sinde de sizin bahsettiğiniz adaptör içinden çıkmadı bendeki adaptör n serisinin adaptörü yani şu:

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

Arkadaslar ekran matligi konusunda hala kafam karisik beni aydinlatirsaniz sevinirim.bilgisayari canli goremedigimden teknosada bir mat birde parlak ekrani karsilastirdim.mat ekran cok soluk geldi bana .karsilastirdigim pc ler acer ve samsungtu.bizim bu asusun ekrani mat ama cansizmi renkler nasil asusu ve baska bir parlak ekrani yanyana koyunca durum nedir ?

Cevap yok mu arkadaslar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

dota 2 oynarken 1 saniyelik donma yaşıyorum

Nvidia ekran kartıyla mı açıyorsun? Dota'da bir sorun olmaması lazım

ekranın matlığı ile renklerin canlı olması aslında farklı şeyler. Asus n serisinin ekranı mattır ama renkler çok canlıdır. bu pc nin renkleri bana göre iyi derecede. renkler çok canlı gözükmüyor ama yeterli düzeyde. ekranın mat olması güzel güneşli bir günde ekranda kendini görmüyorsun ki bu bence çok iyi birşey, önceki pc mde ayna gibi ekran vardı. bir de teknosada x serisi asus yokmuydu seride kasa aynı bi fark yok.
  • Ayrıca adaptör sizlerde hangisi merak ettim arkadaşlar. Aynı üründe niye farklı kutu içeriği var acaba.
  • nasergun N kullanıcısına yanıt
    aynen X550 lerin hepsinin kasa aynı
  • nasergun N kullanıcısına yanıt
    X550CC'ninki biraz farklıydı sanki
  • Arkadaşlar merhaba.Bu Bilgisayarı elden alabileceğim teknoloji mağazaları(Media Markt vs.) var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: nasergun

ekranın matlığı ile renklerin canlı olması aslında farklı şeyler. Asus n serisinin ekranı mattır ama renkler çok canlıdır. bu pc nin renkleri bana göre iyi derecede. renkler çok canlı gözükmüyor ama yeterli düzeyde. ekranın mat olması güzel güneşli bir günde ekranda kendini görmüyorsun ki bu bence çok iyi birşey, önceki pc mde ayna gibi ekran vardı. bir de teknosada x serisi asus yokmuydu seride kasa aynı bi fark yok.

2 tabe asus var onlarda 3000 lik pc ler.kucuk bir sube.Sunu demek istiyorum iki pc dede ayni resimi masaustu resimi yapiyorum mat olanin renkleri soluk parlak olanin renkleri canli..bu pc nin ekrani herhangi bir parlak ekrana gore renkleri soluk,cansizmi onu demek istedim ben

Ilgin icin tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.