Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla teknoloji mağazaları satmıyor bu modeli sebebi sanırım freedos olarak geliyor olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Bildiğim kadarıyla teknoloji mağazaları satmıyor bu modeli sebebi sanırım freedos olarak geliyor olması
    beyler ethernet kablosunu takıp rahat çıkarabilen var mı? ayrıca prizdeyken sizde de %99 a gelince %99 prizde, doluyor mu yazıyor?
  • Ebrar Bilgisayarın ofisine gidip elden teslim alabilirsin ben şahsen öyle yaptım ödemeyi de orda yapabilirsin
  • tw1sted kullanıcısına yanıt
    MRCTYLN kullanıcısına yanıt
    NizamaAdanmisRuh kullanıcısına yanıt
    Bende şahsen şuan %99 prize takılı, dolmuyor yazıyor.

@MRCTYLN
    İşletim sistemini kurmak zor bir olay değildir çok rahat bir şekilde resimli anlatımlarına ulasabilirsiniz google'da veya bilen bir arkadasınıza yaptırırsanız dahada iyi olur sizin için.

@NizamaAdanmisRuh
    Bazıları uyumlu bazıları uyumsuz, uyumsuz olanları ise x550CC'nin modelinden aldım veya eksik olan driverın adına bakarak son sürümlerini kendi sitelerinden veya asusun sitesinden indirdim bir sorun olmadı. Bende win7 kullanıyorum ve kurdugum dirverları ilk sayfada verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belegurth -- 27 Eylül 2014; 18:46:24 >
  • Beyler ben bugün Far Cry 3 ü kurdum ultra ayarlarda kasmadan oynadım.Sıcaklık değerlerim ise 65 dereceydi.
  • Beyler yarın leptop alıcam bu model üstünde duruyorum istanbul'da yaşıyorum elden almam lazım nerden ala bilirim?
  • www.ebrarbilgisayar.com
    Laptop, Gaming Notebook, Toplama Pc, Oem Parçalar | Ebrar Bilgisayar
    http://www.ebrarbilgisayar.com/iletisim

İstanbulda Ebrar Bilgisayar var fakat pazar günleri çalışmıyorlar sanırım.
  • Beyer normal format atamayı bilen biriyim usb den olsun cd den olsun tüm işletim sistemlerini kurabiliyorum.bu freedos ve uefi(tam bilmiyorum ama biosu deyiştiriyor heral) aklımı karıştırdı normal format atar gibi bu pc ye win 8 yada 8.1 kuramam mı ?

not:uefi şart mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 27 Eylül 2014; 22:48:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasergun

Ayrıca adaptör sizlerde hangisi merak ettim arkadaşlar. Aynı üründe niye farklı kutu içeriği var acaba.

Evet arkadaşlar merak ettim sizlerin adaptör hangisi şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenpachii

Beyer normal format atamayı bilen biriyim usb den olsun cd den olsun tüm işletim sistemlerini kurabiliyorum.bu freedos ve uefi(tam bilmiyorum ama biosu deyiştiriyor heral) aklımı karıştırdı normal format atar gibi bu pc ye win 8 yada 8.1 kuramam mı ?

Uefi sart degil.
    Uefi'yi istemiyorsaniz, evet ayni format atar gibi kuruyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihmustafa

quote:

Beyer normal format atamayı bilen biriyim usb den olsun cd den olsun tüm işletim sistemlerini kurabiliyorum.bu freedos ve uefi(tam bilmiyorum ama biosu deyiştiriyor heral) aklımı karıştırdı normal format atar gibi bu pc ye win 8 yada 8.1 kuramam mı ?

Uefi sart degil.
    Uefi'yi istemiyorsaniz, evet ayni format atar gibi kuruyorsunuz.

Uefi nin avantaji nedir?

• Shinku kullanıcısına yanıt

Burda anlatıyor uefi avantajlarını
  • quote:

Burda anlatıyor uefi avantajlarını

Eufi icin ayrica bir ayar yapmadi yoksa ben mi kacirdim? Tesekkurler bu arada

• Arkadaşlar Ankara'da yaşıyorum, nereden alabilirim? illa kargo ile mi almalıyım? sanırım en ucuzu bu site :

Güvenilir mi? :)
  • Ben Pcdepo üzerinden almıştım pcyi, (asus değil lenovo) garanti değişim raporu verdi ve bu sayede 3 kere sıfır pc geçti elime . Şimdi bunda da sorun çıktı, yine değişim çıkarsa asus'a geçmeyi düşünüyorum. Kısaca eğer garanti kapsamında değişim çıkarsa sorun çıkarmıyorlar. Ben ödeme kısmında da sorun yaşamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinankose97 -- 28 Eylül 2014; 8:32:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinankose97

Ben Pcdepo üzerinden almıştım pcyi, (asus değil lenovo) garanti değişim raporu verdi ve bu sayede 3 kere sıfır pc geçti elime . Şimdi bunda da sorun çıktı, yine değişim çıkarsa asus'a geçmeyi düşünüyorum. Kısaca eğer garanti kapsamında değişim çıkarsa sorun çıkarmıyorlar. Ben ödeme kısmında da sorun yaşamamıştım.

Aldıktan 7 gün sonra teslim yapılabiliyor sizin sorun ne kadar kullandıktan sonra meydana geldi acaba?
  • Nikolagulucan N kullanıcısına yanıt
    bende cuma günü pcdepo dan sipariş verdim.Araya haftasonu girdiği için daha elime geçmedi ama satış kısmında gayet ilgililerdi.
  • herkesin dvd-romunda sorun varmıs benımkınde hıc bır sıkıntı yok yag gıbı ac kapa yapıyor haberınız olsun
  • KreeYaTH kullanıcısına yanıt
    aynen benimkinde de bi sorun yok gibi
  • Arkadaşlar o sorun değil sanki bir özellik gibi geldi bana. Cd romu direk kapatınca kapanmıyor da kapattıktan sonra biraz ileri ittirmek gerekiyor. Sanki bir yuvaya oturtmak gibi bir durum var yani benim anladığım kadarıyla.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.