Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat şuan gerçekten gayet iyi almak isteyenler kaçırmasınlar.
  • ram takan yokmu kendısı arkadaslar
  • 8GB ram'e sahip modelini pcdepo'dan kargo dahil 1,777.82 TL almış bulunmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonSamsunlu -- 28 Eylül 2014; 22:47:02 >
  • 10 GÜN ÖNCE 4 GB MODELİ 1776 YA ALDIM 9 TAKSİTLE ama açıkçası pişman değilim :D ve kendi adıma pc ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım. hoşuma gitmeyen tek özelliği ise klavyesi açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endeksor -- 28 Eylül 2014; 22:51:15 >
  • Bende 8Gb'lık Modeli sipariş verdim.Kullanıcılara ekleyebilirsiniz.

Bir sorum olacak. 120 Gb SSD almak istiyorum cihaza. Bu SSD 500 GB HDD'nin yerine mi takılacak yoksa 500GB +120 GB olarak kullanabiliyor mu ?
  • ravaillac R kullanıcısına yanıt
    SSD'yi ek olarak sadece DVD sürücüsünün yerine takabilirsiniz onun için ise uygun bir apart satın almanız gerekiyor. Eger istemezsenizde HDD yerine SSD'yi koyabilirsiniz kolayca.
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim.
  • 1616 den sipariş verdim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende bu bilgisayarı aldım yaklaşık iki hafta önce ilk başlarda ekran kartı baya sıkıntı çıkardı ama sonunda burdaki çözümü buldum ve çözdüm tabi çözer çözmez oyun testlerine başladım :D :D crysis 3 en yüksek ayarlarda yaklaşık 2.5 saat oynadım bilgisayar gerçekten iyi performans gösterdi bence 30-40 fps nin altına neredeyse hiç düşmedi ve msi afterburner testine görede 2.5 saat crysis 3 sonunda gpu'nun en yüksek ısısı 72 cpu'nun en yüksek ısısı 84 derece oldu fakat kasa dizaynı nedeniyle elinizin altında herhangi bir ısınma söz konusu değil yani oyun oynarken bir rahatsızlık hissetmezsiniz bu oyun testiyle ilgili bir video çekecektim fakat kaydı başlatınca oyunda neredeyse 10 fps lik bir düşüş oluyodu bende bu yüzden insanların kafasını karıştırmamak için vazgeçtim bilgisayarla ilgili tek sıkıntım (en azından şimdilik) hdd performansı berbat 5400 rpm hdd bu bilgisayara gerçekten olmamış ve biraz ses yapıyo hatta bazen dikkatli dinleyince hafif bir cızırtı duyabilirsiniz hoparlör olayındaysa bence gayet başarılı olmuşlar gerçekten temiz bi ses veriyo şarkılarda ses yüksekliği yeterli fazla değil ama laptop yani sonuçta :D neyse benim şimdilik yazacaklarım bu kadar sorunuz olursa cevaplayabilirim

• 1. aldığım pcnin ekran kartı hatalıydı ertesi gün yolladım ama lenovo 7 gün dolmamasına rağmen 1 aya yakın bekletti ama konu bu değil, değişimi yaptı pcdepo.
    2. yolladığım pcnin sorunu neydi şuan hiç hatırlamıyorum ama anakart değişecekti. Parça bulamadılar değişim çıktı.
    3. pc şimdi yolladığım. (3-4 aydır kullanıyorum) Bunda bayaa bir sorun var bakalım inşallah çıkar değişim. (menteşeden tut touchpade, hdd, kulaklık girişi bayaa sorun var)

Bu pclerin hepsi lenovo ama firmaya lafım yok 2 arkadaşımda da lenovo var tıkır tıkır kullanıyorlar bende bi şanssızlık var. Bende artık asusa geçmeye karar verdim.

Yine değişim çıkarsa 4 kere sıfır pc değiştirmiş olacağım.

O ilk pc 7 gün dolmamasına rağmen 1 ay bekletti ama o lenovonun kusuru pcdepo ile alakası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinankose97

1. aldığım pcnin ekran kartı hatalıydı ertesi gün yolladım ama lenovo 7 gün dolmamasına rağmen 1 aya yakın bekletti ama konu bu değil, değişimi yaptı pcdepo.
    2. yolladığım pcnin sorunu neydi şuan hiç hatırlamıyorum ama anakart değişecekti. Parça bulamadılar değişim çıktı.
    3. pc şimdi yolladığım. (3-4 aydır kullanıyorum) Bunda bayaa bir sorun var bakalım inşallah çıkar değişim. (menteşeden tut touchpade, hdd, kulaklık girişi bayaa sorun var)

Bu pclerin hepsi lenovo ama firmaya lafım yok 2 arkadaşımda da lenovo var tıkır tıkır kullanıyorlar bende bi şanssızlık var. Bende artık asusa geçmeye karar verdim.

Yine değişim çıkarsa 4 kere sıfır pc değiştirmiş olacağım.

O ilk pc 7 gün dolmamasına rağmen 1 ay bekletti ama o lenovonun kusuru pcdepo ile alakası yok.

Anladım, inşallah değişim çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nasergun

Arkadaşlar ben bu pc yi 2 yerden de aldım. (hem pcdepo hem ebrar). 2sinde de sizin bahsettiğiniz adaptör içinden çıkmadı bendeki adaptör n serisinin adaptörü yani şu:

Benim adaptörde bundan, yukardaki gibi kare değil.

Kare adaptörü olan var mı arkadaşlar ?

• Benimde adaptör dikdörtgen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki priz bu şekilde değil dikdörtgen bir ara aparat var bildiğimiz normal laptop'lardaki gibi bir ucu topraklı priz kutuya giriyor kutudan sonra bir kablo daha bağlı ve laptop'a giriyor

Acaba neden farklı ben cihazı ebrar bilgisayardan aldım ilginç..

Bu arada bir konuyu açıklığa kavuşturayım cihaza ek olarak ssd takmak isterseniz randıman alıp performanslı kullanmak için hdd'yi çıkartıp ssd'yi bu hazneye koymanız lazım ki sata3 olarak çalışsın
    daha sonra dvd-rom'u söküp buraya hdd'yi takıp (sata2 hazne) dvd-rom'uda piyasada satılan aparatlarla harici olarak usb'den kullanabilirsiniz .

Ben hdd'yi dvd-rom haznesine koymak için bir aparat aldım ancak bu bölüme kalın geldi değişim veya iade olacak satıcıdan cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroLynx -- 29 Eylül 2014; 12:28:04 >
  • Cod 2 60 fps beyler high de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    SSD yi ilk sata slotuna takmak daha mantıklı olur DVD-RW slotu muhtemelen sata1 ya da en iyi ihtimalle sata 2 portuna sahiptir.
    Peki hdd kapağınınn üzerinde garanti etiketi varmıdır?
  • 1979 ₺ gözüküyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravaillac

Bende 8Gb'lık Modeli sipariş verdim.Kullanıcılara ekleyebilirsiniz.

Bir sorum olacak. 120 Gb SSD almak istiyorum cihaza. Bu SSD 500 GB HDD'nin yerine mi takılacak yoksa 500GB +120 GB olarak kullanabiliyor mu ?

Buyrun video:www.youtube.com/watch?v=y71mgaM3fY0
  • sinankose97 kullanıcısına yanıt
    2009'dan beri Lenovo G550 kullanyyorum. Bir kez bile servise verme ihtiyacym olmady. Lenovo da iyi bir f/p ürünü, özellikle tasarymlary beni benden alyyor ama bu Asus'u görünce de kararymy de?i?tirmeden edemedim. Ne olursa olsun kendimi çok ba?layan bi' insanym. ?u an bu lenovodan nasyl ayrylaca?ymy dü?ünüyorum, o biçim yani.
  • 1080p kullanıcısına yanıt
    Dün akşam 19:00 - 23:00 arasındaki indirimde aldım. Tek çekim fiyatıydı.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.