Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furkanozden

Arkadaşlar meraktan soruyorum. Yandaki seçenekler laptop çantası 5 lira yazıyordu. Oradan seçip de alan varmı? Laptopla beraber aldığımız için indirim yapıyor olabilirler ama gerçekten merak ettim doğrusu.

ben aldım. Normal basit bir çanta.. Önünde bir ağzı daha var, fermuarlı bide omza takılmak için askı işte o kadar.. Zaten o fiyata da o kadar olur

ben bu f lerin kısa yollarını çalıştıramadım, onu nasıl aktif edebilirim bilen var mı ? ses açma kapama falan..
  • _nick falan yok_ _ kullanıcısına yanıt
    Yeni çıkan biglisayarlarda artık hep böyle. Bakalım alınca alşışmaya çalışacağız :D Benim şu an kullandığım laptopta FN tuşu en solda. Bunda CTRL'den sonra sanırım. Oyunlarda sniper kullanırkan zor olacak biraz ama bakalım.

Sorununa gelirsek, fn'ye bir kere basınca fonksiyon aktif oluyor, kırmızı/turuncu yazıyla yazan yerler pasif oluyor. Tekrar basınca tam tersi. Böyle olması lazımdı. İkisine bir basmıyorsun diye biliyorum ama bir dene bakalım.
  • Sitelerin 8GB olarak sunduğu modelin garanti durumu ne oluyor? Alanlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanozden

Yeni çıkan biglisayarlarda artık hep böyle. Bakalım alınca alşışmaya çalışacağız :D Benim şu an kullandığım laptopta FN tuşu en solda. Bunda CTRL'den sonra sanırım. Oyunlarda sniper kullanırkan zor olacak biraz ama bakalım.

Sorununa gelirsek, fn'ye bir kere basınca fonksiyon aktif oluyor, kırmızı/turuncu yazıyla yazan yerler pasif oluyor. Tekrar basınca tam tersi. Böyle olması lazımdı. İkisine bir basmıyorsun diye biliyorum ama bir dene bakalım.

yok valla bende çalışmıyor. Ne denediysem olmadı. Bunda fn tuşu solda ctrl'nin yanın da. İlk sayfa da önce fn tuşunu yükleyin sonra asus smart gesture programını yükleyin denmiş, aynısını yaptım ama bana mısın demedi. İşin ilginci, laptopa bugün gelir gelmez ilk windows 7i yükledim onda hiçbir program yüklememe rağmen f tuşları çalışıyordu. Ses açıp kapatabiliyordum ama windows 8 de programını denilene göre yapmama rağmen çalışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BatughanHocaoglu

Ustalar ben yeni grafik guncellemesini yapamiyorum.hata veriyor.birincibsayfada yazanlari denedim ama.olmadi yardimci olur musunuz

bide bu sayfada söylenenleri yap bro ben burdan yapmıştım
    www.enpedi.com
    NVIDIA Grafik Kartı Sürücüsü Yükleme Problemleri ve Çözümü
    http://www.enpedi.com/2011/06/whql-nvidia-27533-grafik-kart-surucusu.html

• Arkadaşlar şöyle bir site buldum. Hepsi bir yerde belki işinizi görür.http://www.notebook-driver.com/tr/asus/asus-x550jk-laptop-drivers-software/

EDIT:http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/X550JD/041F_TR7926_B.pdf bu da bu model için oluşturulmuş bir E-Kılavuz. Muhtemelen kutu içeriğinde de vardır ama bunu da atayım burada bulunsun. Konuyu başlatan arkadaş bunları ilk mesaja ekleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonSamsunlu -- 30 Eylül 2014; 10:30:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KreeYaTH

beyler win8.1 pro kurdum nvidia exprıencede gunceleme kontrol et dıyorum guncel dıyor 333.02 dıyor sıtesınden baktım 344.11 cıkmıs ındırıp kursam + sı neler bırde dırek kuruluyormu sıkıntıssız
    son olarak dota 2 de ultrada oynuyorum hıc sıkıntı olmuyor arada sırada takılma oluyor 1 sn falan nedenı nedır modemden mıdır nedır

fark ettim bugün her oyunda yapıyor black ops 2 mp oynarken de 1 saniye donma yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surucuyu guncelledinizmi siz?Dota DA yapiyormu bilginiz varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KreeYaTH -- 30 Eylül 2014; 10:34:33 >
  • Pazar aksami malesef kardesime aldigim labtoba cay dokuldu.klavyenin ustune geldi daha ters cevirmeye firaat kalmadan ekran kapandi makina kendini kapatti hemen sildik fon makinesiyle kuruttuk 1 gun boyunca princin icinede beklettik dun aksam actik.

Benim korkum ekrankarti idi CSgo oynadigi icin oan gtx aktof durumda calisiyordu ekranda direk kapaninca dedim gitti makina neyseki verilmis sadakamiz varmis.

Ekran karti sorunsuz calisiyor sadece kalvye perte cikmis bazi tuslar bi basiyor bi basmiyor bazilarinda hic hayat belirtisi yok araya bayram girdigi icin harici klavye ile dun oyun felan oynadi sorunsuz takildi bayramdan sonra servise gonderecek.

Kasayi acip klavyenin altindak naylonumsu yeri temizleme imkanimiz varmi garantiden cikmadan bu imkana sahipmiyiz bilen varsa soylesin.

Birde su olsa neyse cay dokuldugu icin iz kesin kalicak servis kalvye degisimi icin tahminen nekadar ucret ister.

• quote:

Orijinalden alıntı: KreeYaTH

Surucuyu guncelledinizmi siz?Dota DA yapiyormu bilginiz varmi

Yeni ekran kartı driveri çıktıysa bilmiyorum gidince bakarım

• Takilma olan arkadaslar pil seceneklerinden dengeliye alsin. Asusun kendi pil programi pil omru icin performansi dusuruyor ekran karti olarakta intelin kartini kullaniyor.

Ekran karti driver siteden indirip win8 ise guvenli mod gibi bir olayi var ilk sayfada videosuda var o sekilde yukleyip kullanabilirler.

• Arkadaşlar şu an indirimkentinde fiyat çok iyi haberiniz olsun...

Bu arada Windows 7 yükleyenlere hayret ediyorum. Siz gidin yeni nesilk cihazlar alın ve eski nesil win7 kurun...!
    Artık şu işten vazgeçseniz çok iyi olacak. Hani herkesin derdi şu metro ekranı biliyorum ama onun da çözümü o kadar basit ki...
    Kurun cşiassicshell işte size win7 görünüml win 8.1 ve tabii süper performanslı bir notebook elde etmiş olursunuz..
    Siz windows 7 kurarak yeni makinelerinize eski işletim sistemi kurarak makinanızı resmen frenliyorsunuz haberiniz olsun...

• _nick falan yok_ _ kullanıcısına yanıt
    İlk mesajı dikkatli okusaydınız çok kolay çözüm bulabilirdiniz. Fn tuşunu aktif etmek için ATK driver kurmanız gerek ki 1. sayfada vermiştim.
  • Pc depodan alışveriş yapanlar . Memnun musunuz ? 3 gün önce emin olamadığımdan almadım bakalım bir daha olacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Eren|

Pc depodan alışveriş yapanlar . Memnun musunuz ? 3 gün önce emin olamadığımdan almadım bakalım bir daha olacak mı

Ben pcdepodan aldim ustad.herhangi bir sorun olmadi.telefonda olsun.maillerde olsun.ilgililerdi.kargoya verildikten 1 gun sonra elime gecti

• İndirimkenti konusunda da ben daha önce bir çok arkadaşa referans olmuştum ve şu ana kadar kimseye yamuk yaptıklarını duymadım. Bilginiz olsun...
    Bence fiyat ucuzken düşünün derim. Hele ki Ankara'daysanız yerlerine de gidip alabiliyorsunuz benim iki arkadaşım güvenemedikleri için o şekilde almışlardı.

Not: Firmayla ilgim yok hemen reklam kokuyor bunlar vs demeyin... Sadece güvendiğim bir firmayı tavsiye ettim o kadar...!
  • Bende pcdepodan siparis verdim.bugun elime gecti.elimde w7 oldugu icin win7 kuruyorum suan.pcdepodan gelen asus cd de w8 64bit driver diyor.w7 64 bite uyarmi acaba

• Bazılarını yüklemeyecektir, sorun cıkaran olursa ilk sayfada yazdıklarımı okuyup verdigm dirverları yükleyin.
  • Net framework 4 olmadigindan otomatik yuklenmiyor.baska bilgisayardan wireless driveri indirdim usb bellege attim ama usbyi gormuyor

• usb driverinida ilk sayfada verdim ordan indirebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.