Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Belegurth

İlk mesajı dikkatli okusaydınız çok kolay çözüm bulabilirdiniz. Fn tuşunu aktif etmek için ATK driver kurmanız gerek ki 1. sayfada vermiştim.

aynısını zaten uyguladım. Sadece fn f9 kombinasyonunu gözden kaçırmışım. Arkaşdaş da uzunca fn ye basınca olması lazım diyince olmadı tabii.. Şimdi hallettim.
  • Merhaba arkadaşlar laptop alıcam yakın bir zamanda ve x550jk almayıda düşünüyorum fakat kasa plastik olduğu için bazı şüphelerim var. Sizlere danışmak istedim ürünün özellikleri çok iyi o yönden hiç bir şüphem yok sadece kasa yapısı ve kullanılan malzeme hakkında daha detaylı bir bilgi verirseniz sevinirim..

İyi akşamlar
  • Yahu beyler gtx 850 nin ekran kartını yukleyemedım.Arkadasın önerdiği yöntemi yapmayı denedim karıştırdım.Başka bir sürümü yokmu indireyim çalışsın.Link verin lütfen.
  • benimde alet bugün geldi şuan driverleri yüklüyorum
  • bilgisayarla gelen driverleri yükledikten sonra başka bişey yapmak gerekiyo mu?
  • neyse 333. sürümü indiriyorum.Kurulumu sorunsuz daha yeni sürüm varmıdır?
  • Millet benim soyle bir sotunum var biraz garip ama..

Uefi li win 8.1 x64 kurulumu yaptim.bilgisayar 5 saniyede masa ustune geliyor.cok hizli aciliyor.ancak bios ayarina giremiyorum.f2-del-f5 bastim ama pc nn boot menusunu acamiyorum siz nasil yaptinz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

Millet benim soyle bir sotunum var biraz garip ama..

Uefi li win 8.1 x64 kurulumu yaptim.bilgisayar 5 saniyede masa ustune geliyor.cok hizli aciliyor.ancak bios ayarina giremiyorum.f2-del-f5 bastim ama pc nn boot menusunu acamiyorum siz nasil yaptinz

f9'u denediniz mi yada ESC
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

quote:

f9'u denediniz mi yada ESC

Esc ile bios ayatina girdim.iki tane sorun var ama

1. Uefi daha detayli bir ara yuz degilmi bende nitmal bios geliyor.

2.Flash takip biosa gitdigimde flashi gormuyor.veya dvd den format atmaya kalksam dvd secme secenegi yok.

• quote:

power tuşuna bastığın gibi DEL e aban asus logosu gelmeden bas bios açılmaması gibi bi durum söz konusu değil
  • sinyalci52 kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde monster abra v1.1 e windows 8.1 yükledim flash diskten uefili. bios ekranına girince hiç bir fark yoktu ve yüklemek için biosa girdikten sonra flash diski taktım sadece. Kendisi otomatik başladı o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: tw1sted

quote:

power tuşuna bastığın gibi DEL e aban asus logosu gelmeden bas bios açılmaması gibi bi durum söz konusu değil

Del tusuna basinca bios ayari aciliyor.ancak uefili bir arayuz yok nirmal dandik bios..ve

Boot option priorities de sadece 1 tane secenek var ona entere basincada

windows boot manager ve disabled

Cikiyor.format nasil atilicak bu pc ye flashi gotmuyor

• Arkadaşlar aranızda internet bağlantısında(wifi) kopma benzeri bi hata yaşayan var mı?
    Bikaç saat yada yarım saatte bir, bağlantı sınırlı erişime geçiyor, yada internet erişimi yok oluyor.Sorun gidericiyle düzeltiyorum.Düzeliyor sonra anlık olarak bazen yine gidiyor, sonra internet erişimi tekrar geliyor.
    Windows 7 Ultimate kullanıyorum.
  • crysis 3 en yüksek ayarlarda ısı 74 dereceye yükseldi 10 dk oynadım
  • beyler 2 saat cod ghost oynadim, 50-60 fps nin altina nadiren dusuyor. kasma donma yok. peki bu isi degerleri normal mi ? goruntuyu alip oyunu kapattim 3-4 dk sonra da 37-38 dereceye dustu. sizce normal mi? laptop sogutucusu da almayi dusumuyorum ne onerirsiniz?

• Beyler siparisi verdim yarin elimde olacak.Arkadas usb den kurulumu anlatmis ama bende win7 ultimate dvd si var onu takip isletim sistemini kuramaz miyim ?

• theCrooLL kullanıcısına yanıt
    97 yi görmüş bence çok fazla 108 110 da zaten pc ler kendini kapatıyo oyun oynarken allta başka bi işlem yapıyormuydun ?
  • kenpachii K kullanıcısına yanıt
    yok baska islem yapmiyordum ama 97 de stabil olarak kalmadi,30 sn aralikla bakiyodum genelde 80-85 lerde dolaniyor.

• 80 85 ideal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 1 Ekim 2014; 3:05:48 >
  • herkese Merhaba..AN itibari ile benimde sahibisi olduğum bilgisayardır kendisi XO012D (1,690.57 TL) pcdepo sipariş ettim görecez bakalım..
    1920x1080 lcd ekrana taksam oyunlarda ne kadar fps kaybı yaşarım acaba merak ediyorum :?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.