Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam küfretseniz haklısınız ama onuda denedim oda olmadı :(
  • tw1sted kullanıcısına yanıt
    Ulaşmadığım yer kalmadı,en az 10 tane falan şikayet gönderdim.Çok nalet bir banka çıktı ya,Cuma günü bankaya şu şekilde ;
     Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu
    fax gönderdim her gün internetten T.C kimlik no ile sorguluyordum bu sabah ta problem yoktu birkaç saat önce tekrar baktım şikayet kapalı gösteriyor açıklamada da müşteriye bilgi verilmiştir yazıyor dedim sanırım para geldi telefonla hesabı kontrol ettim baktım para yok ne oluyoruz dedim aradım 444 4 440'ı durumu izah ettim hemen baktılar,evet efendim şikayetiniz sonlandırılmış muhasebe birimimize iadenin yapılacağına dair bir not bırakılmıştır dediler bende tamam efendim bekliyorum lütfen yarın gelsin bayramda biliyorsunuz kargolar kapalı bilgisayarı alsam da bayramdan sonraya kalacak lütfen beni bari bu sefer mağdur etmeyin falan dedim,beyefendi normalde bunun için banka sizi 120 gün bekletebilir yasal olarak böyle bir hakkı mevcut ama biz iadesini en kısa sürede gerçekleştiriyoruz dediler tamam umarım en kısa zamanda gelir teşekkür ederim iyi çalışmalar dedikten sonra kapattım. 8 dk. önce de şu şekilde bir mail aldım inşallah gelir yarın falan

Sayın TALİP AVCI,

Öncelikle konuyu ilettiğiniz için teşekkür ederiz.

İnternet mesajınızda iletmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak işlem sırasına göre iadeniz tamamlanacaktır.Talebiniz bize ulaşmış ve işlem aşamasındadır.

Konuyu bilgilerinize sunar, iyi ilişkilerimizin devamını dileriz.

Saygılarımızla,
    Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

• Leptop elime yeni geçti akşama win8.1 yükleyip aranıza katılacam herkez de driver sorunu vermiş büyük ihtimal bendede verecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenpachii K kullanıcısına yanıt
    kesin verecek sende uğraşacan kaçarın yok :))
  • Athlon A kullanıcısına yanıt
    Tecavüz kaçınılmassa zevk almaya bakacan

:)
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    hocam dvd den 333 sürümünü yükledim allaha şükür bi bakınız benim donanımlar doğrumu değilse pc yi gönderticem hemen vakit geçmeden

soldaki cpu-z // sağdaki aida64 programından

Resim
  • Arkadaşlar ekran kartım olmuş mu sıkıntı çıkartmaz dimi çünkü sağ tık yapınca nvidia göremiyorum oyuna girsem ekran kartım aktif olur mu pek anlamıyorumda kendimce halletmeye çalıştım başarmış mıyım
     Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu
  • Hocam eline sağlık çok güzel bilgiler ve bu benim aradığım bilgisaya çok yakın ama ne yazık ki bütçe olarak beni aşıyor :( malesef. Ben daha çok photoshop ve coreldraw gibi programlar kullanıyorum. Birde yeni 3dmax öğreniyorum, arada bunuda kullanıcam. Araştırırken bunlara da denk geldim, acaba bana hangisini tavsiye edersiniz?

1- Asus X550LB-XO098D
    2- Asus B53V-SO077D (ben bunu biraz önde gibi gördüm ama numerik tuş yok!)

Yardımcı olursanız sevinirim...
  • @masterly111
    @Athlon

İkinizinkinde olmuş bir sorun gorunmuyor hayırlı olsun
  • Bu pc nin grafik bellegi DDR3 deyilmi yaa

Pcdepo yetkilisi en son yorumda DDR5 demiş anlamadım
    Evet GDDR3
  • Adamlar sattıkları ürünün özelliklerini bilmiyor daha ya alan adam sonradan iyade için ugraşır mı diye hiç akıllarına gelmiyor

Not:Driver da hiç bir sorun yaşamıcam gibi 18 driverin 9 u sorunsuz kuruldu %50 si bitti

Not 2:Driver ların tamamını leptop ile gelen cd den sorunsuz bir şekilde yükledim cd üzerinde driverların windows 8.1 64 bit ile uyumlu olduğu yazıyor.onu kurmanızı tavsiye ederim.Bide ekran kartını kurunca günceleme isteği geldi kabul etme ihtiyacı duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 1 Ekim 2014; 22:16:21 >
  • Arkadaşlar bunun 8Gb olanı mı alınmalı yoksa 4Gb alıp ileride kendim mi takmaliyım? 8GB alıp hiç uğraşmamak iyi gibi değil mi?

• Ustam tavsiyem 4 gb alman çünkü ürünün 8 gb li fabrika çıkışlısı yok ne kadar kendimiz takmıyoz deselerde ben inanmadım şahsen 4 gb li al mis gibi asus açılmamış kutulu gelsin için rahat eder çünkü bazı 8 gb alan arkadaşların kutusu daha önceden açılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenpachii

Bu pc nin grafik bellegi DDR3 deyilmi yaa

http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook

Pcdepo yetkilisi en son yorumda DDR5 demiş anlamadım

aynen ddr3 olması lazım ama ama ddr5 demişler. bilgisi olan?
  • yarım saatte bir 20 dakika da bir internetten kısa kopmalar yaşıyorum tekrar geri geliyor net.. Sorun laptopta olabilir mi ? Diğer aygıtların wifilerinde bişey yok sadece laptopta bu böyle.. Canım sıkıldı şimdi..
  • ddr3 ddr5 fazla takılmayın orijinal sitede ddr3 yazana bakın altta yazan yazının imla veya teknik yanlışlarından satıcı sirket sorumlu değildir yazıyordur tum sitelerde :D yanlışlıkla yazılmıştır.
  • Beyler watch dogs high ayarlarda rahat oynatti.70 derece oldu.ultrada da aciyor fakat agirlik oluyor oyunda.Optimizasyondan bence

• BatughanHocaoglu kullanıcısına yanıt
    Ustam ram kaç acaba 4 mü 8 mi ?

NOT:Eski postlardan buldum 8 lik heral

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 2 Ekim 2014; 1:45:04 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.