Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar klavyenin ve touchPadin oldugu gri kisim alüminyum mu yoksa plastik mi genelde asus da alüminyum oluyor o kısım pc ye sahip olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plastik ama bence okadar kötü değil. Ben elektronik mağzasında inceledim ürünü inşallah elimizede geçecek. Ama üst seviye malzeme değil. Samsunglar gibi.
  • HDD'ten gelen cızırtılar beni hergun daha çok rahatsız etmeye başlıyor oldukça gıcık oluyorum
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar bunun bi çözümü yok mu acaba. Bir de bütün pclerde oluyo mu arkadaşlar hiç cızırtı gelmeyen var mı ?
  • Ben hiç cızırtı duymuyorum siz bence takıntı haline getirmişsiniz kulaklarınız ister istemez o sese odaklanıyo. Unutmaya çalışın bence ...
  • ekran kartını burada anlatıldığı gibi yaptım 340 ve 344 sürümlerini denedim fakat ikiside birazcık ilerledikten sonra hata veriyor temiz kurulumu işaretlesemde birşey değişmiyor hep hata veriyor yardım edebilecek varmı ?
    [simage]
     Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon -- 2 Ekim 2014; 15:33:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athlon

ekran kartını burada anlatıldığı gibi yaptım 340 ve 344 sürümlerini denedim fakat ikiside birazcık ilerledikten sonra hata veriyor temiz kurulumu işaretlesemde birşey değişmiyor hep hata veriyor yardım edebilecek varmı ?
    [simage]
    [/simage]

Ayni sorun bendede var.2 yontemide denedim ama olmadi hata veriyor.Yapan arkadaslar yardimci olursa sevinirim

• Athlon A kullanıcısına yanıt
    Kurulum başarısız olayı için biraz araştırma yaptımda şu yolunu deneyiniz;

Aygıt yöneticisinde ekran kartınızı bulun ve sağ tıklayın > Sürücü Yazılımını Güncelleştirin > Sürücü yazılım için bilgisayarı tara > Gözat > Kurmaya çalıştıgınız ekran kartın dosyasını bulup Display.Driver'a kadar ilerleyin (C:\NVIDIA\DisplayDriver\xxx.xx\windows_version\English\Display.Driver) ardından Tamam'a basıp İlerleyin ve işlemin bitmesini bekleyin sonrada res atın. Bazılarında işe yarıyormuş bazılarında yaramıyormuş denemekte yarar var.
  • Arkadaslar laptop geldi win7 kurdum ama icinde win8 ile uyumlu driver cikti ne yapmaliyim ethernet kartida gormuyor internet kafeden driver indirip dvd ye ceksem getirip kursam calisir mi lutfen acil yardim

• masterly111 M kullanıcısına yanıt
    Ethernet içinhttp://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/DriversForWin8/LAN/LAN_Realtek_Win7_64_VER706106122012.zip bunu kurmayı deneyin, wireless gibi driverlarıda verdim ilk sayfada.
    hocam aygıt yöneticisinde ekran kartı görünmüyor... cpu-z ile baktığımda -2000 görünüyor :(
    İsmi farklıdır ama illaki ordadır, hiç kurmadınız diye gormuyor suan muhtemelen ama orda kurulmayan biri ekran kartı olmalı.
  • [simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon -- 2 Ekim 2014; 16:21:22 >
    Bilinmeyen Aygıt olabilirmi acaba baktınızmı?
    evet o görünüyor donanım kimliğinde dediğiniz gibi bilinmeyen aygıt ekran kartıymış
    hocam şu normal mi ?
    [simage]
    [/simage]
    Kurmadınız diye öyle gorunuyor olsa gerek, dedigim yöntemi denedinizmi ? az once anlattıgım.
  • HeroLynx kullanıcısına yanıt
    benim koyduğum X550CC'nin ki o yüzden farklı bir resim,aynıdır diye tahmin etmiştim kusura bakma.Senin cihazla alakalı bir durum değil ben salak yapı kredi'nin yüzüne halan daha bilgisayarı alamadım yine de arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince

hdd'i dvd rom haznesine koymak çok akıllıca bir şey,umarım becerebilirsiniz takipteyim
    bu çıktı hocam
    [simage]
    [/simage]

modded i ayarlamadan temiz i nin üstünde denedim bu seferde:
    [simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon -- 2 Ekim 2014; 16:54:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: avcitalip

benim koyduğum X550CC'nin ki o yüzden farklı bir resim,aynıdır diye tahmin etmiştim kusura bakma.Senin cihazla alakalı bir durum değil ben salak yapı kredi'nin yüzüne halan daha bilgisayarı alamadım yine de arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince

hdd'i dvd rom haznesine koymak çok akıllıca bir şey,umarım becerebilirsiniz takipteyim

dostum yapı kredinin genel müdürlüğüne telefonla ulaş bence. bu kadar uzun sürmemesi lazım hepsiburada gibi sitelerden ertesi gün hesaba yatıyor para.

Birde arastirdigima gore ekran kartini tamamen kaldirip tekrar kurmakta ise yarayabiliyormus.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.