Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thief oynuyorum şu sıralar, bazı yerlerde kasıyor ama duydugum kadarıyla Thief'in PC optimizasyonu kötüymüş o yuzden arada bi yaşanıyormuş böyle şeyler ama genel olarak akıcı max ayarlarda oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert16

bu ürün niye sadece nette var
    mağazalarda baktım göremedim bilgisi olan varmı...

Freedos olduğu için mağazalarda satılmıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisseq

Fiyat uçmuş ya dün gece 1600 lerdeydi şimdi 1800 olmuş helal olsun :/ düşer mi tekrar fiyat acaba ?

Bekle anlık indirimler oluyor pc depoyu takip et sürekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steso

sonradan 4 gb ram ilave edenler hangi modeli markayı kullandığını ve nerden aldığını söyleyebilir mi?

Şu olmalıymış: KINGSTON (KVR16LS11/4), 4 GB SoDIMM DDR3L-1600MHz 1,35 Low Voltage , Bellek

• Az önce crysis 3 oynadım çok akıcı bir şeklide high'da oynanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yojimbo

quote:

sonradan 4 gb ram ilave edenler hangi modeli markayı kullandığını ve nerden aldığını söyleyebilir mi?

Şu olmalıymış:http://www.dfsbilgisayar.com/kingston-4gb-1600mhz-ddr3-notebook-ram-kvr16ls11-4-yeni-nesil-notebooklara-uyuml-urun3005.html?ref=akakce&v=1.41.7 KINGSTON (KVR16LS11/4), 4 GB SoDIMM DDR3L-1600MHz 1,35 Low Voltage , Bellek

sağol. bu site güvenilir mi?

• tw1sted kullanıcısına yanıt
    daha test edemedim açıkçası. deneyen arkadaşlar fark var demişler. ama eski dvd sürümünde NFS Rivals da ultra ayarda hafif kasılmalar oluyordu, bu tarz fps düşmelerinin ramdan kaynaklı olabileceğini söylüyorlar gerçi.
  • Middle Earth: Shadow of Mordor çıkmış deneyen oldumu acaba oyun dehşet seviyede sistem gereksinimleri istiyor

İ7 isteyen oyunmu olur lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 3 Ekim 2014; 1:10:10 >
  • 1 ay önce dreamspark tan alıp hiç kullanmadığım key e yanlış diyor neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 3 Ekim 2014; 1:22:24 >
  • pc den usb ye 3.5 gb dosya aktarım hızı 10 da başlıyor hemen 2 3 mb düşüyor nedense :/
  • Cihazın HDMI calışmıyor heral kontrol eden oldumu ?

not:fn/f8 sorunu çözdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 3 Ekim 2014; 2:03:52 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yojimbo

quote:

Şu olmalıymış:http://www.dfsbilgisayar.com/kingston-4gb-1600mhz-ddr3-notebook-ram-kvr16ls11-4-yeni-nesil-notebooklara-uyuml-urun3005.html?ref=akakce&v=1.41.7 KINGSTON (KVR16LS11/4), 4 GB SoDIMM DDR3L-1600MHz 1,35 Low Voltage , Bellek

sağol. bu site güvenilir mi?

valla bende ordan alacam. Biraz araştırdım yeni bir firma değil forumlarda adı geçiyor. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Çok çeşitli ürün satıyorlar. Sonuçta 100 TL lik ürün. Ayrıca internetten alınan ürünlerin 1 hafta içinde iade garantisi var yasal olarak. Bak şurada da bahsetmişler siteden:http://forum.donanimhaber.com/m_8578045/tm.htm

• Hocam benide listeye ekleyebilirsin. Pcdepo'dan aldığım cihaz bugün elime ulaştı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archuduke

Az önce crysis 3 oynadım çok akıcı bir şeklide high'da oynanıyor

Crysis 3 te ısı kaç dereceye çıkıyor baktın mı? Bende biraz oynayınca 75 derece oluyor. Birde crysis bir bölüm sonunda takılıyor ve oyundan atıyor tam bir kapıyı açarken. Sende de oluyor mu?
  • Asus sitesinde ve verilen cd içinde sadece windows8 sürücüleri var. Arkadaşlar bu laptopın Windows7 32-64 bit GÜNCEL sürücülerini nerede bulabilirim..
  • Çoğu driveri ilk sayfada verdim onlari yüklemeyi deneyiniz.
  • bayram kampanyası patlasada alsak
  • hocam ben sürekli pcdepo'da uygun fiyatları takip ediyorum,cep telefonu numaranızı özelden verin yakalarsam size mesaj atarım.Aynı şekilde herkes için geçerlidir!

benimki gizli değildir ; 0542 658 5996 herkes arayabilir sorun yok,gereksiz arayanlar iyi bir küfür yedikten sonra kara listeye eklenmektedir

Edit ; Saygısız ve Müşteri memnuniyetine önem vermeyen yapı krediden 18.günde anca paramı almış bulunmaktayım,nasipse bayramdan sonra aranızdayım arkadaşlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDCF59BE8 -- 3 Ekim 2014; 3:43:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belegurth

Çoğu driveri ilk sayfada verdim onlari yüklemeyi deneyiniz.

Eyvallah teşekkürler,şimdi indiriyorum insallah 32 bit win7 uyum sorunu çıkmaz..
  • 32 bit win7 uyumu derken 32 bit mi kurdunuz PC'ye?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.