Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İndirdikten sonra kurmak için belirli bir süreniz var. Microsoft 'u arayıp destek alın

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/dn449402(v=winembedded.82).aspx
  • Arkadaşlar Ram olayı ne oldu. 8gb takıp da çalıştıran var mı (4+8) ? Hani bi kaç arkadaş deniyecekti. Kimse birşey yazmamış. Tabi herkes temkinli yaklaşıyor bu işe . 8 gb çalışırıyorsa en kısa zamanda alıp takmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

İndirdikten sonra kurmak için belirli bir süreniz var. Microsoft 'u arayıp destek alın

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/dn449402(v=winembedded.82).aspx

asus cd siyle driverları kurarken key i yazmıştım o sırada interneti kesiyomuş program o yüzden hata vermiş sanırım. kurulum bittikten sonra yazınca kabul etti.

birde benim üye olup indirmemden sonra 1 ay geçmişti yok sanırım öyle bir süre yada 1 aydan uzun

• Bende bir süre takip edemedim,harbiden ne oldu o iş ?

ve bu ek takılacak ram'in CL'si kaç olacaktı ?
  • 32 bit kurmayın hocam ne yaptınız makine 64 bit,tamam çalışır da 64bit varken neden 32bit kurdunuz raminiz 3GB gözükecek ve driver uyumsuzlukları hat saffada olacak her şeyden öncekurun bi win8.1 x64 Türkçe paşalar gibi kullanın 1 haftada öğrenirsin win7 enayilikmiş dersin ben öyle diyorum 7537'yi W8.1 olarak satın almıştım zorunlu 8.1 kullandım baktım 10 numara sistem özellikle açılış kapanış süreleri çok hoş ssd var gibi kapanıp açılıyor.Artık Win7 benim için de bitmiştir o kutucuklar başlat menüsünü temsil ediyor bu arada,dışarıdan evet karmaşık geliyor ama oda hoş cidden.
  • Kingston'un bilgilerine göre 4gb ram'in özellikleri ;

4GB Module - DDR3L 1600MHz
    Parça Numarası: KAS-N3CL/4G
    Özellikler: DDR3L, 1600MHz, Non-ECC, CL11, X8, 1.35V, Unbuffered, SODIMM, 204-pin
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    cl9 takmak o zaman mantık işi olmayacaktır,teşekkürler :)

8GB takacak arkadaş ne oldu ?
  • Sitelerin 8GB olarak sunduğu modelin garanti durumu ne oluyor? Alanlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belegurth

32 bit win7 uyumu derken 32 bit mi kurdunuz PC'ye?

Evet arkadaşım 32 bit win7 kurdum.
    sistem şu an 3.15 gb ram görüyor. 64 bitte 3.89 gb kullanım veriyordu. ama 64 bit 32 bitten daha fazla ram tüketen bir mimariye sahip o nedenle aradaki ekstra 700 mb lik ram farkını umursamadım ve 32 bit kurdum.
  • Yanlış bir seçim olmuş, 64bit gerektire bir PC'ye 32bit kurmak anlamsız, değiştirmenizi tavsiye ederim bir an önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcitalip

32 bit kurmayın hocam ne yaptınız makine 64 bit,tamam çalışır da 64bit varken neden 32bit kurdunuz raminiz 3GB gözükecek ve driver uyumsuzlukları hat saffada olacak her şeyden öncekurun bi win8.1 x64 Türkçe paşalar gibi kullanın 1 haftada öğrenirsin win7 enayilikmiş dersin ben öyle diyorum 7537'yi W8.1 olarak satın almıştım zorunlu 8.1 kullandım baktım 10 numara sistem özellikle açılış kapanış süreleri çok hoş ssd var gibi kapanıp açılıyor.Artık Win7 benim için de bitmiştir o kutucuklar başlat menüsünü temsil ediyor bu arada,dışarıdan evet karmaşık geliyor ama oda hoş cidden.

merhaba arkadaşım ben ram takviyeli 8gb lik modelden almadım 4 gb lik modeli aldım.
    64 bit ramin tamamını görüyor ama sistemin kendiside daha fazla ram istiyor boştayken. o nedenle gerek görmedim 700 mb ramden feragat ettim. windows 8'e bir türlü ısınamadım alışamadım karmaşık geliyor eski windows menülerine alışmanın verdiği bir durum bu.
    win7 32 bit driverlara gelince sm bus denetleyicisi, conexant audio mu dur nedir bunlar kaldı bulamadığım ,netteyim araştırmaya devam

• Evet Arkadaşlar bende 4 gün önce aldım pc depodan 1660 tl denk getirdim 1 hafta indirim bekledim geceleri.Kargoda sorun olmadı 2 gün içinde makina bendeydi. Uefi modda w.8.1 kurdum ancak arada sırada makinaya restart attığımda yeniden başlattığımda direkt bios tan açıyor bende F10 (save exit ) yapıyorum ve windows açılıyor. UEfi modda kurulum yapan ve sorunu olmayan arkadaşlar bios taki tüm ayarları buraya yazarmısınız?
    Uyumlu Ram hepsiburadada var 127 tl civarı kargoyla
    yorumlarda asus x550 kullanana olduğunu yazan var. sanıyorum 1600 mz 1.35 volt olacak. 1.50 liler çalışmaz
    link ram

• Arkadaşlar, Windows 8.1 de Pes 2013 çalıştıramıyorum, ekran kartı belleği yetersiz hatası alıyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • arkadaşım kitserver ile çözdüm ben o sorunu 1 gün uğraştım ama oynuyorum çok şükür
  • menagon61 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak nasıl çözdüğünü anlatabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yojimbo

quote:

Orijinalden alıntı: Archuduke

Az önce crysis 3 oynadım çok akıcı bir şeklide high'da oynanıyor

Crysis 3 te ısı kaç dereceye çıkıyor baktın mı? Bende biraz oynayınca 75 derece oluyor. Birde crysis bir bölüm sonunda takılıyor ve oyundan atıyor tam bir kapıyı açarken. Sende de oluyor mu?

Dediğin olay 2. Bölümün başı galiba evet bendede oldu ama internette araştırıp hallettim.Isı testi yapmadım ama Laptopta hissedilir bi sıcaklık yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • google yazarsanız anlatımları mevcut
  • hocam 4GB ram X64 sistem dahi olsa rahatlıkla yetiyor bu açıdan sıkıntı yapmayın 32 bitte 3GB'ttan fazlasını görmüyordu sanırım 1 gb kaybınız oluyor ayrıca.

Windows 8 ilk başta bana da öyle geldi zorunlu olarak 1 hafta kullandım 3.gün herşeyini kavradım sizde kısa bir sürede kavrarsınız sanırım ben eskiden nereden kapatılacağını bile bilmiyordum makinenin yine win7 için saygı duyarım ama 8.1 i de 1 haftalığına deneyin derim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcitalip

hocam 4GB ram X64 sistem dahi olsa rahatlıkla yetiyor bu açıdan sıkıntı yapmayın 32 bitte 3GB'ttan fazlasını görmüyordu sanırım 1 gb kaybınız oluyor ayrıca.

Windows 8 ilk başta bana da öyle geldi zorunlu olarak 1 hafta kullandım 3.gün herşeyini kavradım sizde kısa bir sürede kavrarsınız sanırım ben eskiden nereden kapatılacağını bile bilmiyordum makinenin yine win7 için saygı duyarım ama 8.1 i de 1 haftalığına deneyin derim :)

Tavsiyeler üzerine biraz önce win8 x64 yükledim. Evet o kadarda kötü değilmiş
    Ama bu metro arayüzünden hiç hoşlanmadım. iobit start8 isimli programı kurdum ve başlat menüsü windows 7 gibi oldu şimdilik bir sorun yok. kurulumu uefi modunda yaptım(ya da öyle umuyorum) yalnız açılışta uefi modunu bulamadım,delete veya escape basınca yine normal bios geliyor

• _nick falan yok_ _ kullanıcısına yanıt
    İnternette kesilmeler yaşamaya devam ediyorum. Erişim sınırlıya geçiyor. Kopuyor, sonra tekrar geri geliyor.

Bu arada uefi kurulum bende olmadı.1.mesajda yazan önergelere göre yaptım,boot etmiyordu biosa geçiyordu hep.Ben de normal kurulum yaptım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.