Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bende prize takılı olunca %100 şarj etmiyor 96 yada 99 da duruyor sorun değil herhalde bu durum ?
     Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu
  • pcdepo sitesinde;

quote:

Bugün tüm dizüstü bilgisayar modellerinde kampanya indirimi saat 19.00 da başlayacak olup 23.00 da sona erecektir. FIRSATI KAÇIRMAYIN http://www.pcdepo.com/

Böyle bir bilgilendirme mevcut. 4gb modeli tekrardan 1590 TL ye veya 8gb 1700 civarına düşerse almayı düşünüyoruz
  • Ben hala ekran matligindayim ama aydinlatan arkadas olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

pcdepo sitesinde;

quote:

Bugün tüm dizüstü bilgisayar modellerinde kampanya indirimi saat 19.00 da başlayacak olup 23.00 da sona erecektir. FIRSATI KAÇIRMAYIN http://www.pcdepo.com/

Böyle bir bilgilendirme mevcut. 4gb modeli tekrardan 1590 TL ye veya 8gb 1700 civarına düşerse almayı düşünüyoruz

Haftada 2-3 kez oluyor bu zaten en uygun bu site.kacirmamak lazim. 1ay once 2550 olan pc nin biraz daha dusmesini bekledim ve su anda 3.000 tl :D

• şaka gibi. dün 1620 lira yazıyodu şimdi 1810 tl. almıyom ulen! :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikolagulucan

şaka gibi. dün 1620 lira yazıyodu şimdi 1810 tl. almıyom ulen! :)

kafalarına göre fiyat biçiyorlar bu pc 1520 den fln girdi piyasaya şuan 1800 üstü heryerde saat 19 da indirim olacakmış yine bakalım ne kadar düşecek ben nakit alcam nakit fiyatı daha düşük olmalı bence kapıda ödeme dediğimde fazladan 48tl artı 20tlde kargo istiyor sanırım heryerde aynı çok saçma 70tl kargo parasımı olur ya
  • dolar yükseldi bahanesi ile fiyatları uçurdular geldiği yerde 600$ pc
  • Bakalim Grand Theft Auto V te nasil performans verecek

• BatughanHocaoglu kullanıcısına yanıt
    4 gb lik modellerin kaldırabilecegini sanmıyorum ayrıyeten ps3 de bile ısınma sorunu yaratan bir oyun şahsen benim makina de actıktan 15 dk sonra fanı 3. Devir e atıyor odada durulmayacak kadar ses cıkarıyor leptop nasıl sogutacak onu merak ediyoyorum

• arkadaşlar 1666 tl abanın
  • Beyler alıyorum. Söylemek istediğiniz bir şey?
  • Hayırlı olsun
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
  • 8gb lıktan arkadaş için sipariş verdik.

w8.1 de Solidworks, Matlab gibi programlarda uyumluluk sorunu yaşayan oldu mu hiç?
  • Hayirli olsun kanka

• Bu fiyata daha iyi laptop var mı arkadaşlar? Yoksa, gece 11'e kadar siparişimi onaylıcam..
  • Nikolagulucan N kullanıcısına yanıt
    Kanımca yok, bu fiyata bu ekran kartı imkansız olsa gerek.
  • Bu kadar ucuz olması neden ? bana çok lazım laptop alsam mı yoksa yine böyle bir şey bulabilir miyim? çok kararsız kaldım..
  • Nikolagulucan N kullanıcısına yanıt
    Magaza da satılan modellerde windows 8 yüklü olunca üstüne 550 tl koyuyor burda freedos olmasından dolayı çok ucuz bakınız windows 8.1 fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 28 Eylül 2014; 21:42:55 >
  • BatughanHocaoglu kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kanka
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.