Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DevilUp

Gece yatarken açık bırakmam gerekirse,normal kullanımda kulaklık takar takılırım ama kulaklıktan güzel ses gelmiyor arkadaşlar Coneaxant SmartAudio Hd yüklü.Kulaklıkta sorun yok başka pclerde gayet kaliteli ama bunda neden böyle anlamadım siz farkettiniz mi? Veya nasıl düzeltebilirim bu durumu?

aynen öyle benim masaüstü bilgisayarımda aldığım kulaklık ses kalitesi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

Yok bu normalde sattıkları fiyat indirim yaptıklarında tek çekim fiyatı 1616 liraya düşmüştü 5-6 gün önce o şekil bi indirim olsa alınır.

1850 8gb için iyi fiyat.

sabah 2005 TL idi.

taksit için söylüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: burst_one

Nba2k14 te yuksek ayarlarda oynuyorum fakat bugun fifa 15 demo yukleyim dedim oyun takiliyor deli oldum sag tiklayip nvidiayi seciyorum degisen bisey yok napmam lazim

Ayarları şu şekilde yapın.

• 1650TL civarına düştüğü an çekecem beklemedeyim.
  • 1669 tl ye 4 gb ram li olandan tek çekim sparişi verdim. kargoyla birlikte 1,687.07 TL ye geldi. yalnız şu kafama takıldı. kargo seçeneği 2 tane çıkıyodu. UPS Kargo 19.00 TL
    Ofisten Teslim 22.00 TL şeklinde. ben ups kargoyu yani 19 luğu seçtim. ofisten teslim ne olaki? ben kargoyu gelince gidip ofisten alıcak olsam 3 tl fark vericek değilim zaten. anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn

1669 tl ye 4 gb ram li olandan tek çekim sparişi verdim. kargoyla birlikte 1,687.07 TL ye geldi. yalnız şu kafama takıldı. kargo seçeneği 2 tane çıkıyodu. UPS Kargo 19.00 TL
    Ofisten Teslim 22.00 TL şeklinde. ben ups kargoyu yani 19 luğu seçtim. ofisten teslim ne olaki? ben kargoyu gelince gidip ofisten alıcak olsam 3 tl fark vericek değilim zaten. anlamadım gitti

Öncelikle hayırlı olsun, 1687 ye hangi siteden aldın öğrenebilir miyim?
  • İlginc bir cihaz, fandan ses çıkmıyor hdd'den cızır cızır ses geliyor. Ssd takmış, nasıl yapılacağını bilen arkadaşlar bize de yol göstersede biz de taksak, yoksa sese bir kere dikkat edince takıntı haline geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirim yok....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi Kartı Tek Çekim Ödeme 1,669.03 TL fiyatta bir değişiklik olmuş mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfa911

quote:

1669 tl ye 4 gb ram li olandan tek çekim sparişi verdim. kargoyla birlikte 1,687.07 TL ye geldi. yalnız şu kafama takıldı. kargo seçeneği 2 tane çıkıyodu. UPS Kargo 19.00 TL

Öncelikle hayırlı olsun, 1687 ye hangi siteden aldın öğrenebilir miyim?

teşekkürler

• 4gb lık olan 8 gb lık olan mı kutusu acık gönderiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalimaki

4gb lık olan 8 gb lık olan mı kutusu acık gönderiliyor

8gb lık olan kutusu açık gönderiliyor öğrendiğim kadarıyla.
  • 8 gb lığın kutusu açık gönderiliyorsa riske etmeye gerek yok. 4 gb model ile 8 gb lık model arası fark 100 tl. yani 4 gb ram fiyatı. niye kutuyu bizden başka birisi açsın ki?
  • quote:

8 gb lığın kutusu açık gönderiliyorsa riske etmeye gerek yok. 4 gb model ile 8 gb lık model arası fark 100 tl. yani 4 gb ram fiyatı. niye kutuyu bizden başka birisi açsın ki?

tek sorun rami kendin takarsan garantiden çıkıyor ama onlar takılı şekilde yollarsa garanti devam ediyor. Bu konuda bilgim net değil sorup araştırmak lazım.
  • www.novabilgisayar.com
    Nova Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve İş İstasyonu gibi teknolojik ürünleri satan mağaza
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10160

arkadaslar burada 8 gb olarak satıyorlar zaten altına yazmıslar kendileri 4 gb daha ilave ediyorlarmıs garanti kapsamında. benimde sormak istedigim novabilgisayar güvenilmidir? ikincisi ise garanti kapsamından cıkmaz dimi cihaz 4 gb ekledikleri icin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jckiee -- 6 Ekim 2014; 0:02:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfa911

quote:

8 gb lığın kutusu açık gönderiliyorsa riske etmeye gerek yok. 4 gb model ile 8 gb lık model arası fark 100 tl. yani 4 gb ram fiyatı. niye kutuyu bizden başka birisi açsın ki?

tek sorun rami kendin takarsan garantiden çıkıyor ama onlar takılı şekilde yollarsa garanti devam ediyor. Bu konuda bilgim net değil sorup araştırmak lazım.

bir ram takmaya garantiden çıkmaz çıkmaması lazım yani. bir yerde geçiyor mu böyle bir yazı falan hocam. peki diyelim ki ram takınca garanti bozuluyo pcdepo takılınca niye bozulmuyo? yarın garantilik bişi çıktığında servis nerden bilicek pcdepo mu taktı biz mi taktık?

• laptopu %100 tam dolu şarj edip, şarjdan çıkarttıktan sonra (yani kabloyu çekmek) öyle kullanırken şarjın hızlı hızlı %70e kadar inmesi ve sonra normal seviye de şarjı yemesinin anlamı ne olabilir ? Sıkıntıya yormak lazım mı bu durumu acaba ? İlk defa böyle birşey oluyor..
  • bende yaklaşık 10 gündür kullanıyorum bilgisayarı.oyun olarak fifa 15 yüklü full sürüm, saatlerce oynuyorum herhangi bi kasma yada ısınma olmuyo makinada.benim kendi işimle alakalı programlardada herhangi bi sıkıntı yaşamadım çok şükür.bilgisayarı her kullanışımda iyi ki almışım bunu diyorum yani.
  • Beyler Battlefield 4 oynadım kasmalar takılmalar yaşadım High ayarlarda.Bu HDD de problem var gibi geliyor bana torrent HDD yi kullandığında %100 e kadarçıkıyor ve ondan sonra google chrome da bile takılmalar kasmalar oluyor.BF4 oynarken oyun yazma işlemine geçince görev yöneticisindeki Disk %100 e kadar geliyor ve haliyle takılmalar kasmalar.Siz bu tarz şeyler gözlemlediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevilUp

Beyler Battlefield 4 oynadım kasmalar takılmalar yaşadım High ayarlarda.Bu HDD de problem var gibi geliyor bana torrent HDD yi kullandığında %100 e kadarçıkıyor ve ondan sonra google chrome da bile takılmalar kasmalar oluyor.BF4 oynarken oyun yazma işlemine geçince görev yöneticisindeki Disk %100 e kadar geliyor ve haliyle takılmalar kasmalar.Siz bu tarz şeyler gözlemlediniz mi?

fps kaç gösteriyor bf4te? bazı oyunlarda 1 saniyelik takılmalar olabiliyor ama sonra akıcı bir şekilde devam etmesi lazım. FPS düşüklüğü mü yaşıyorsunuz yoksa takılmalar mı? BF4 denemedim ama BF3 multiplayer oynuyorum 64 kişilik serverlarda ultra ayarda takılma veya kasma yaşamadım. Far Cry 3 ve Tomb Raiderda da sorun yaşamadım. Ancak ETS2 de 1 saniyelik takılmalar oluyor.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.