Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Driver yüklenmiş görünüyor, oyunlarda sağ tıkladıgınızda grafik işlemcisiyle aç sekmesinde nvidia varsa sorun yoktur, açılış olayını nvidia varsayılan yapın varsa.
  • Hocam laptop hoş da çanta ne önerirsiniz onu da söyleyin lütfen.Böyle darbelerden felan koruyabilecek fazla pahalı olmayan bişey...
  • NizamaAdanmisRuh kullanıcısına yanıt
    Ben bunu kullanıyorum teknosadan aldım.

küçük bir sırt çantası, pc yi ayrı koyma gözü var. fiyatları çok değişik. teknosada ucuzdu.
  • Bu arada ekranın panelinin kenarlarında hafif açıklıklar var. (1mm yaklaşık). sizde nasıl acaba? plastik kasa olmasının dezavantajları.
  • Nba2k14 te yuksek ayarlarda oynuyorum fakat bugun fifa 15 demo yukleyim dedim oyun takiliyor deli oldum sag tiklayip nvidiayi seciyorum degisen bisey yok napmam lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tw1sted kullanıcısına yanıt
    kullandiginiz prizde toprak hattı yok. bilgisayarın vidalarini kontrol kalemi ile test edin isik yanakcaktir

• DevilUp D kullanıcısına yanıt
    hocam bu hdd sesi ciddi anlamda rahatsız ediciduzeyde mi almayi dusunuyorum ama böyle seylere takintiliyim ne dersiniz anlatir misiniz. Oyun demolarinda ses artisi var mı mesela

• Watch Dogs çok kasıyor sizde de öyle mi?
  • Ses artışı yok rahatsız edici düzeyde değil ama takıntı yaparsan o kötü senin yazdıgın bu yazıyı okuyana kadar sesin farkında bile deyildim şimdi yine kulağım takıldı sese
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcitalip

paran varsa tabi 8GB'tlık ta alabilirsin,ben sonradan kendim eklemeyi düşünüyorum onlar kim bilir hangi marka ram takıyorlar ne takıyorlar bilinmiyor bu yüzden kendim takacağımnova bilgisayarı neden tercih ettin ki ? pcdepo'da da güzel indirimler olabiliyor hemde çok güzel,çok daha uyguna alabilirsin ama son 3 gündür fiyatları tavan yaptı şimdi alsan bile bayramdan sonra gelecek en erken 8 ekimde elinde olur bence acele etme pcdepodan fiyat takibi yap hatta sen bana özelden tel numaranı ver 6-7 arkadaş şu anda sürekli fiyatları denetliyoruz uygun bir fiyat yakalandın mı beni haberdar edecekler bende diğer arkadaşları

8GB ;http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook96

4GB ;http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook

buralarla anlaşmamız falan yok,cidden bazen çok çok daha uygun oluyor ben 4GB ram'i olan modeli 1.590TL'ye yakaladım + kargo(20TL) + çanta(5 TL ama piyasada 40 liraya anca bununabilecek bir çanta istersen almayabilirsin eskiden beleş veriyorlardı) = 1615 TL olmuştu

Merhaba cümleten . Öncelikle hepinizin kurban bayramı mübarek olsun arkadaşlar.

Merhaba Talip arkadaşım. Bende bir asus x550jk (4gb) sahibiyim ve bilgisayarımı 1590 tl ye aldım kargo ve çanta ile 1614 küsur tl. Beni yanlış anlamayın kimsenin yanlışını aramıyorum ve sizin buradaki herkese karşı olan yardımsever tarzınızın farkındayım uzun zamandır. Fakat bir yanlışı düzeltmek istiyorum burada. Bahsedilen o 5tl lik çantadan bende aldım ve çanta çok sıradan gerçekten eğer aynı çantadan bahsediyorsak o çanta 40 tl lik bir çantayla eşdeğer olması imkansız diye düşünüyorum. Çünkü hiç bir koruması bulunmuyor bendeki ürünün. Betimlemem gerekirse şöyle anlatırdım heralde bu çantayı , biraz sert bir kumaştan yapılmış 2 adet gözü olan bilgisayar kılıfı. 5 tl lik bir çanta sonuçta gayet normal. Korumaya dair hiç bir şeyi yok sadece taşımak için bir kılıf gibi.

Lütfen beni yanlış anlamayın Talip arkadaşım sadece kendi düşüncemi paylaşmak istedim. Herkese selamlar ve saygılar.

• Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi bayramlar. Bir kaç sorum olacak cevaplarsanız mutlu olurum çünkü kafam biraz karışık..
    1- 8gb ramli modeli Pcdepo hariç satılmıyor, bunu Asus mu 8gb olarak üretti yoksa pcdepo kafasına göre bir marka ram mi kullandı ?
    2- Sizce şu anda 4gblık modelinin 1750tl olması bu ürünü alınabilir kılar mı? Hep aklımı karıştıran Dell'in i7li led hd modeli windows dahil 2000 lira
    3- Ürünü kendim için değil kız arkadaşım için alacağım işletim sistemine para vermek ya da korsan sistem kullanmak istemiyorum. Microsoft'un öğrencilere verdiği Embedded 8.1 Pro'yu kurmayı düşünüyorum sorun çıkartır mı sistemde, driverlar aynı 8.1 driverları mı olur ?
    4- Öğrenci arkadaşlara özel sorum; Ziraat Bankası avans online alışverişte kullanılabilir mi ? Kredi kartı tek çekim şeklinde banka hesabımdaki para artı 250 tl avansımı kullanacağım.
    5- Ses ve görüntü kalitesi bir bayanı sizce mutlu eder mi ? (Malum detayı sever kadınlarımız full hd olmaması canımı sıkıyor fakat tasarımı güzel sistemi düzgün ve full hd bir laptop almak için daha çok para gerekiyor)
    6- Bonus sorum; Aldığına pişman olan bir Allah'ın kulu var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemertasadem -- 5 Ekim 2014; 3:11:10 >

• Ben masaüstü pc kullanıyordum daha önce, gürültüsü kötü oluyordu hem eski sistem hemde gürültüden kurtulayım dedim alırken bu notebooku ancak HDD iğnesi sürekli yazıyormu nabıyorsa işte metalin üstüne iğneyle çizermiş gibi ses çıkartıyor çok kısa aralıkla sürekli olarak bu ses sessiz ortamda kullandığımdan benim için çok rahatsız edici şimdiden cızır cızır bıktım bu sese ondan mail attım hemen asusa bayramdan sonra ancak yanıt verirler heralde.Onun dışında pek bir sorun yok Kamera kötü kasıyo onu söyleyeyim bir de klavye plastiği tuşa basarken biraz aşağı eğiliyor sert bir darbe yerse kesinlikle kırılır.Birde ben kulaklıktan aldığım sesin kalitesini düşük buldum bası açtım ancak öyle kullanıyorum.
  • Pc ye sahip olan/müsayit olan biri Cinebench testini yapabilirse çok iyi olur.
  • Performans olarak önde olduğu aşikar. Benim makine temiz çıktı çok şükür, arada touchpad takılıyor ama yazılımsal bir sorun. Render alırken karşılaşıyorum. Şimdi bu alet benim işimi görüyor, geçmeye gerek yok diyorsun o zaman doğru mu ? Koçsistemle tecrüben nasıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemertasadem

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi bayramlar. Bir kaç sorum olacak cevaplarsanız mutlu olurum çünkü kafam biraz karışık..
    1- 8gb ramli modeli Pcdepo hariç satılmıyor, bunu Asus mu 8gb olarak üretti yoksa pcdepo kafasına göre bir marka ram mi kullandı ?
    2- Sizce şu anda 4gblık modelinin 1750tl olması bu ürünü alınabilir kılar mı? Hep aklımı karıştıran Dell'in i7li led hd modeli windows dahil 2000 lira
    3- Ürünü kendim için değil kız arkadaşım için alacağım işletim sistemine para vermek ya da korsan sistem kullanmak istemiyorum. Microsoft'un öğrencilere verdiği Embedded 8.1 Pro'yu kurmayı düşünüyorum sorun çıkartır mı sistemde, driverlar aynı 8.1 driverları mı olur ?
    4- Öğrenci arkadaşlara özel sorum; Ziraat Bankası avans online alışverişte kullanılabilir mi ? Kredi kartı tek çekim şeklinde banka hesabımdaki para artı 250 tl avansımı kullanacağım.
    5- Ses ve görüntü kalitesi bir bayanı sizce mutlu eder mi ? (Malum detayı sever kadınlarımız full hd olmaması canımı sıkıyor fakat tasarımı güzel sistemi düzgün ve full hd bir laptop almak için daha çok para gerekiyor)
    6- Bonus sorum; Aldığına pişman olan bir Allah'ın kulu var mı

Eğer performansa önem veriyorsanız, saf güç istiyorsanız bu cihazı alın. Ama yok kız arkadaşım detaya inmez, kasası güzel klavyesi ışıklı, pili uzun gitsin diyorsanız full hd olan dell 7537 kesinlikle onun kalbini çalacaktır

• Arkadaşlar Kingstonun kendi sitesinden bakarsanız, KVR16LS11 serisi de DDR3L olarak geçiyor. buradan bakabilirsiniz. Ben eski hp bilgisayarımdan söktüğüm 1333 mhz ile de çalıştırdım.

• kemertasadem kullanıcısına yanıt
    hocam rami kendileritakiyor ve Ram fiyatinin iki katına. alacaksaniz 4gb alin kutuyu ilk siz açın bence. bahsettiginiz i7li dell hangisi acaba

• DevilUp D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Hocam. kafam karıştı bu ses isine 7537 aldim ve iade ettim onda da vardı bu ses igrencti fandan çok ses yapıyo cihaz. asusa giden mailin yanıtını paylasirsaniz sevinirim

• şu an eksen'de %7 indirim var 1706tl ben daha uygununu görmedim şu aralar almak isteyenlere duyrulur

• Bu pc'de watch dogs oynayabilen var mı bende baya kasıyor ya.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.