Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler win 7 de driverlerde sıkıntı yoksa kuracağım win 7 kullanan var mı?
  • arkadaşlar wifi sınırlıya düşme gibi bir problemim var onu nasıl çözebilirim aynı sorunu yaşayan ve çözmüş olan varsa yardımcı olursa sevinirim iyi forumlar
  • thunderstruck7 kullanıcısına yanıt
    X550JK değil de CC olarak kullandım hangi kasada olduğunu,ne kalitede olduğunu biliyorum.Dell 7537'nin 1 hafta sonra klavyesi ve faresi bozuldu iade gönderdim adamlar hemen iade yaptılar ama adi yapı kredi bankası yüzünden param 18.günde geldi ve bayrama girdik pcyi dolayısıyla alamadım kargolar kapalı + şu an fiyatı çok uçuk alınacak gibi değil.

bana sorarsan kasa kalitesi olarak 7537'nin yanından bile geçemez çok net bir biçimde bunu söyleyebilirim,ama performans olarak ta X550JK bariz biraz daha üstün bu yüzden x550jk alacağım benim için performans önemli ama 7537'nin kasasını arayacağım gibi görünüyor yinede performans amaçlı X550jk alınmalı ve servis etkeni de var tabiki koç sistem çok nalet bir servismiş şu anda

bu saatten sonra Koç'un K sına bulaşmam

• quote:

Orijinalden alıntı: BagweLL35

arkadaşlar wifi sınırlıya düşme gibi bir problemim var onu nasıl çözebilirim aynı sorunu yaşayan ve çözmüş olan varsa yardımcı olursa sevinirim iyi forumlar

ben o sorunu şimdilik modeme reset atarak hallettim, şuana kadar bir sıkıntı olmadı. İnşallah daha da olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 4 Ekim 2014; 18:11:18 >
  • ethernet kablosunu takmadan internete girdiğimde 5dkda bir internet kopuyor çözümünü bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu laptopdan almayı düşünüyorum yalnız kafam da bir kaç soru işareti var?yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?
    Alacağım laptop beni en az 4 yıl götürmeli bu süre içinde 4. Yılın sonunda bile en kötü med ayarlarda kasmadan oyun oynatır mı?
    Yazılım müh. Okuyorum her an yanımda olacak şirkete götüreceğim okula vs derken kasadan dolayı çanta da bile olsa sıkıntı çıkarır mı?
    Çok detaylı olmasa da grafik tasarım fotoshop vs kullanabilir miyim?
    Asus marka bi laptop istiyorum fiyatları piyasaya göre iyi eğer dediğim özellikle olmaz dersen ne önerirsin?
    Yada dediğim gibi bu cihaz beni keser mi 4 yıllığına..teşekkür ederim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar pc den 6 gb lik bi dosyayı toshiba usb (2.0) a 3 mb hızla kopyalıyor ilk başlarda bu normal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkemal

arkadaşlar pc den 6 gb lik bi dosyayı toshiba usb (2.0) a 3 mb hızla kopyalıyor ilk başlarda bu normal mi ?

Kopyalama hızı flash belleklede alakalı olabilir. Ama 6 gb dosya tek parça ise 5 mb civarında olması lazım.
  • Taşıma işlemi yaparken boyut önemli deyil içinde ki içerik sayısı önemlidir örnek;
    2 tane 50 gb lik dosya düşün

bunların 1 inde 150-200 bin içerik olsun
    2 cisinde 300-400 içerik olsun

1.ciyi 3-4 mb ile atarken
    2.ciyi 18-25 mb arası rahat atar

Hızı etkiliyen boyut deyil içerik sayısıdır
  • Arkadaşlar ben Cuma günü yani dün bu bilgisayarı aldım.Ancak kulaklık taktığımda çıkan ses gerçekten çok kalitesiz 7 yıllık pc var ondan çok daha güzel ses geliyor aynı kulaklıkla sizde nasıl?

Birde bu HDD olayı beni sinir etti bekliyordum bir miktar ses ama gerçekten sürekli cırt cırt ses geliyor gece açık bırakıp yatmayı denedim uyutmadı.Sizde nasıl cevaplarsanız memnun olurum?
    Onun haricinde klavye biraz içe batıyor cidden ilerde sorun çıkarmazsa dert değil onun dışında başka problem yok.
  • 4 yıl sonra teknolojinin nereye gideceğini kimse bilmediğinden sana bu konuda kim ne söylerse söylesin yanılma oranı çok fazla. 4 yıl önce 750 dolar civarındaki bilgisayarlar şu an ne yapıyosa bu bilgisayarıda öyle düşünebilirsin. 2 sene boyunca iyi idare eder ama bence 4. sene internete girmek için vs kullanırsın diye düşünüyorum.
  • iso dosyası pc ilk aldıgımda 10 gün filan oldu 20 mb ile aktarıyordum aynı usb simdi 3 mb
  • gbzlim kullanıcısına yanıt
    Ustam sizin Kulübe üye olanlar için çok yaşamıyor diyorlar doğrumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 4 Ekim 2014; 20:05:58 >
  • kenpachii K kullanıcısına yanıt
    Diğer üyeleri pek takip edemedimde konudışında takılınca ne yazarsan yaz her mesajını şikayet ediyolar adminlerde bazen doğru bazen bazen yanlış karar veriyo.
  • DevilUp D kullanıcısına yanıt
    HDD cızırtı gelme burda okuduğum kadarıyla herkez de var şahsen benim pc dede oluyor ve tuş takımında da dediğin gibi bastırınca yarım santim kadar bi çökelme oluyor bide tuşların üzerinde ki harfler zamanla çıkar gibi ilerki yıllarda yapışkan yapıştırmak gerekebilir.

Bu sayfa yı takip eden arkdaşların çoğu zaten bunları bilerek aldı.Bu sorunlar hepsin de var.

Not:Boşluk tuşu arada basmamazlık yapıyor tam ortalı basmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 4 Ekim 2014; 20:19:08 >
  • tuşlarda sorun yok benim ama hdd sen gelen cızırtıyı fazla takmamak lazım dışarıdan gelen ses bastırıyor ve kulaklık takarken de sıkıntı yok
  • Gece yatarken açık bırakmam gerekirse,normal kullanımda kulaklık takar takılırım ama kulaklıktan güzel ses gelmiyor arkadaşlar Coneaxant SmartAudio Hd yüklü.Kulaklıkta sorun yok başka pclerde gayet kaliteli ama bunda neden böyle anlamadım siz farkettiniz mi? Veya nasıl düzeltebilirim bu durumu?
  • Arkadaşlar driveri internetten indirdiğim driver solition programıyla yükledim sorunsuz gözüküyor ama sağ tıkladığımda ve denetim masasında Nvidia arayüzü gözükmüyor yani oyunlara girdiğimde hala onboard intel ekran kartı açılıyor ne yapmam gerek lütfen acül yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: kenpachii

HDD cızırtı gelme burda okuduğum kadarıyla herkez de var şahsen benim pc dede oluyor ve tuş takımında da dediğin gibi bastırınca yarım santim kadar bi çökelme oluyor bide tuşların üzerinde ki harfler zamanla çıkar gibi ilerki yıllarda yapışkan yapıştırmak gerekebilir.

Bu sayfa yı takip eden arkdaşların çoğu zaten bunları bilerek aldı.Bu sorunlar hepsin de var.

Not:Boşluk tuşu arada basmamazlık yapıyor tam ortalı basmak lazım
    boşluk tuşunun köşelerden parmağınla sertçe bastırarak dolaştır, bende de basmıyordu böyle çözdüm. iyice bastır ama tak diye bir ses gelecek

bu arada bende prizde kullanırken touchpadde çok hafif titremeler oluyor. prizi çıkarıp pilde kullanırken hiç sorun yok. ayrıca pilde kullanırken hdd den cızırtı da gelmiyor.

• bende hdd ses problemi yok. baya memnunum ses konusunda. çalıştığını anlamıyorum bile :D yada masaüstünün yüksek sesine çok alıştığımdan bunu duyamıyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.