Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-)8GB model diğer sağlayıcılarda da mevcut,pcdepo veya diğer sağlayıcılar değil distribütör tarafından takıldığı bilgisini aldım.
    2-)hayır 1750TL olması alınabilir kılmaz,ben 1590TL'ye satın almıştım ama adi yapı kredi bankası yüzünden o indirimi kaçırdım.
    3-)pek bir problem olacağını sanmıyorum,makinenin işletim sistemli olarak satılan modeli şimdilik mevcut değil
    4-)bu konuda bir fikrim yok,sağlayıcıları arayıp durumu izah edip öğrenmen daha doğru olur
    5-)ses kalitesi fena sayılmaz orta derece denebilir ama bir JBL'li samsung veya lenovo kalitesi beklemeyin.Diğer arkadaşın dediği gibi FHD Dell 7537 alabilirsiniz X550JK biraz daha performans isteyenlere yönelik makine onun haricinde Dell 7537 Garanti&Servis durumu haricinde her türlü üstün,Servisine Koç sistem diye naletten bir servis bakıyormuş milletin makinesini daha beter edip te geri gönderebiliyormuş Dell 7537 konusunda bolca mağdur var onlar yardımcı olurlar bu konuda.Ses olarak 7537'yi ben kullandım kesinlikle X550 lerden daha kaliteli bir sese sahip ve daha şiddetli bir sese de sahip ama yine de dediğim gibi JBL'li Beats'li Harman/kardon'lu vs. yanından geçmesi mümkün değil(bence),Önceliğiniz ne bilmiyorum eğer performans arıyorsanız X550JK hem performans hem şıklık arıyorsanız Dell 7537(performansı biraz daha düşük tabi) diğer kulvarlarda arıyorsanız bilemiyorum,amacınıza göre makine almanız daha mantıklıdır
    6-)var tabiki kasasını beğenmeyen aldığı paraya satmaya çalışan dahi bir arkadaşımız vardı ne oldu bilmiyorum ve kasa kalitesi aslında benimde çok hoşuma gitmedi 7537 nin yanında bir hiç gibi duruyor ama önceliğim performans olduğu için mecburen alacağım malum oyun performansı önemli 1600-1700 liraya daha güçlü makine yok piyasada.Kasasını bir teknoloji markette X550 serisinden sonu önemli değil(X550CC,X550LN falan hiç fark etmez x550 yazsın yeter) inceleyebilirsiniz,servisi dert etmiyorsanız ve bu bilgisayarı bir bayan kullanacak ise bence i7'li FHD Dell 7537 çok daha mantıklıdır

bana sorarsanız HD ekranlı 500GB HDD'li i5-4210U'lu modeli almak çok daha mantıklı çünkü aradaki biraz daha iyi işlemci(i7-4510U) fazladan 500GB HDD +FHD dokunmatik ekran 1000 TL etmez(bu kişiden kişiye değişir tabi)

FHD olan 7537 ;
    HD olan 7537 ;

Dell 7537 inceleme videom ;

• ram kaynaklı olması lazım(4GB yetmiyor o oyunda diye biliyorum)
  • _nick falan yok_ _ kullanıcısına yanıt
    Hiç aklıma gelmemişti , sorun hala devam ediyor.Gidip deneyeyim bari.Umarım devam etmez evet. :(
  • Şöyle söyliyeyim yüsek ayarlarda oynuyorum takılma yok sonra birden bire takılmaya başlıyor 5-10 saniye sonra düzeliyor,aynen dediğin gibi 4 gb ram yetmiyor galiba,bende orta ayarlara getirdim sıkıntı yok.100 tl verip bi 4 gb takmak şart oldu.
  • 99% ram'den kaynaklanıyordur hocam çünkü 6GB istiyordu galiba en az watch dogsyine daha bilgili arkadaşlar cevaplarsa daha kesin bir bilgi olur
  • Al Capone! kullanıcısına yanıt
    Bende de çok kasıyordu.Optimizasyon problemiymiş.Bi yerde nasıl düzeltildiği anlatılıyordu.Hatta şurasıydı sanırım
    Full Torrent Oyun indir - Torrent Download - PS4 & XBOX Destek Forumu
    Watch Dogs Kasma Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]
    http://www.torrent-oyun.com/index.php?topic=255108.0

Ondan sonra baya düzeldi..

• ben bu pcyi aldım gayet memnunum ssd takmayı düşünüyorum ama aklımda birkaç soru

ssd takmak garanti dışı bırakır mı
    ssd sadece diğer hard diskin yerine mi takılıyor[cd romu çıkarım ssd takabilir diye okudum bir yerde cd rom girişi sata 3 ise(eğer öyleyse cd rom sata 3 müdür)]
    8.1 yüklü pcde bazen arayüzde takılmalar oluyor masaüstünde dolanırken falan sadece bende mi oluyor yoksa aynı sıkıntıyı yaşayan biri var mı birde neden olduğu hakkında bir fikri olan var mı?
  • merhaba arkadaşlar,
    kardeşim için düşünüyorum, bu akinayı bir mimarlık öğrencisine tavsiye eder misiniz? 2-3 sene onun işini rahat bir şekilde görür mü?

N56VZ nin bu makinadan daha performanslı ve kullanışlı olacağını düşünüyorum, yoksa ona elimdeki N56VZ yi verip kendime daha iyi birşey mi alayım? n550 serisinden bir makina fena olmaz mesela
  • Chrome'da 3 sekme açıkken sıcaklık 70 dereceleri görüyor normal midir acaba ? Herhangi bir problem oup olmadığını anlayabileceğim testler var mı?
  • Fifa 15demo oynayan varmiydi aranizda benimki takiliyir acaba ayni sorunu yasayan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayram İndirimi
    Bugün tüm dizüstü bilgisayar modellerinde bayram indirimi saat 21.00 da başlayacak olup 23.00 da sona erecektir. FIRSATI KAÇIRMAYIN http://www.pcdepo.com/ diye mesaj var ne kadar düşer sizce
    Edit:canlı desteğe sordum 1590 TL ye kadar düşmüştü ne kadar indirim olacak diye. Oda ona yakın bir indirim dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallo -- 5 Ekim 2014; 19:30:54 >
  • Dokunmatik olmayan i7 işlemcili model hiçbir yerde kalmamış. Arkadaşa bu modeli aldırıyorum. İ7 -i5 arasında bariz fark var mı ?
    İ5 4210u ; yoğun net kullanımı , youtube ve mkv videoları oynatma oyunlarda işlemci yoksunluğuna neden olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pallo

Bayram İndirimi
    Bugün tüm dizüstü bilgisayar modellerinde bayram indirimi saat 21.00 da başlayacak olup 23.00 da sona erecektir. FIRSATI KAÇIRMAYIN http://www.pcdepo.com/ diye mesaj var ne kadar düşer sizce
    Edit:canlı desteğe sordum 1590 TL ye kadar düşmüştü ne kadar indirim olacak diye. Oda ona yakın bir indirim dedi

İndirim yapmadılar maalesef boşuna bekledik.

• 8gblık modeli alan var mı? Kutusu açılmış mı oluyor yoksa sıfır kutulu mu?

• DemirAtlıAdam kullanıcısına yanıt
    Kutusu açık yollluyorlarmış.
  • DemirAtlıAdam kullanıcısına yanıt
    Ben acikcasi guvenemem RAM konusunda. Acik gelmesi de cabası

• gbzlim kullanıcısına yanıt
    şuan indirim var sanirim

• Yok bu normalde sattıkları fiyat indirim yaptıklarında tek çekim fiyatı 1616 liraya düşmüştü 5-6 gün önce o şekil bi indirim olsa alınır.
  • arkadaşlar edindiğim bilgiye göre indirim yansıtılmış durumda. tek çekim fiyatı için güzel de bir fiyat. bu şekilde alabilecekler kaçırmasın bence. keşke taksitli fiyatı bu seviyede görsek. şu an yapardım ödemeyi düşünmeden
  • gbzlim kullanıcısına yanıt
    o fiyata ben de görmüştüm ne aptallık ettik de kaçırdık cihazı ya
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.