Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunun kendinde sorun var. RG Mechanics sürümü hatalı. Hotfix patch falan yayınlamışlar ama nafile.
  • cihazın max ram 12 gb mi 8 gb mi arkadaşlar kesin bilgi lazım ona göre ram alacağım
  • emre_pks E kullanıcısına yanıt
    X deme X550 de hocam X555 de var onun kasa biraz farklı mesela
  • sen kısaca Dell 7537 mi Asus X550JK'mı diyorsunPerformans öncelikli istiyorsan X550JK Tasarım&Estetik öncelikli istiyorsan 7537 daha iyidir ama X550JK çok daha güçlüdür hocam
  • DevilUp D kullanıcısına yanıt
    hocam HDD'yi sürekli oyalayan bir şey var yoksa sesin şiddeti falan normal(makine bende yok) Sanırım o 4GB ram'den kaynaklanıyor 4GB HDD'i çok oyalıyor diye okumuştum yada sizde virüs tarzı birşey olabilirGerçekten çok oyalıyor ama seninki

HDD ışığının durumu ne ? ne sıklıkla yanıyor ?
  • geforce experience ye güncelleme geldikten sonra açılmıyo uygun sürücü bulunamadı diye hata veriyo.Bi de oyunları ekran kartı ile açamıyorum.düne kadar simgeye sağ tıklayıp ordan açabiliyodum ama şimdi açamıyorum,fikri olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Orijinalden alıntı: lazkopat_6144

quote:

Orijinalden alıntı: DevilUp

Arkadaşlar video yüklüyorum bendeki HDD sesi böyle kendinizinkiyle karşılaştırır mısınız sizde de böyle mi? Eğer sesin böyle olduğunu onaylarsanız alacak arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz.Hiç değilse alınca nasıl bir sesle karşılaşabileceklerini öğrenmiş olur.

Link:http://youtu.be/Je5gyaQqeGg

Hemen hemen ayni cizirti, sesler bendede var hocam. Bazı arkadaşlar kendi cihazlarında bu tarz sesler olmadığını söylemişler, o zaman bizimkilerde sıkıntı vardır. Yeni cihazi servise göndereceğiz gibi.

Bende yok yazmistim ama bugun gece bendede basladi hdd de ses. Videoyu su anda acamam ordaki nasil bilemicem ama herkeste var bu ses sanirim :/ gondersek duzeltebilirler mi acaba?

Arkadaslar bilgilendirme yapayim. Asus 3-4 yil onceki modeli olan k53sv cihazinda kullandigi wd disk yuzunden de bu seslerden canı sikulan arkadaslar vardi. Normal ses olarak karsilaniyor servis tarafindan. Diskin kafasinin disk kullanilmiyorken kenara gecmesinden kaynaklaniyor. Cozumuyle ilgili baya ugrasan bir arkadasimiz vardi k53sv basliginda. Bence can sikacak bir konu degil cunku o seslerle birlikte cihazim 4. Yilina giriyor hicbir prob yok :)
    Videodaki ses biraz farkli siz de bu ses devamli ise servise vermenizi oneririm hdd degisir buyuk ihtimalle çünkü devamlı olması can sıkıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 7 Ekim 2014; 13:31:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle bir pc ye böyle hdd mi konur ya en ufak veri aktarımın da disk in %80 %87 si çalışıyor arka taraftan işlem yapmak imkansız hale geliyor
  • Arkadaşlar bu laptopu takip ediyorum. Hangi firmadan alayım. İndirim olayını hangi firma daha çok yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rugan035 -- 7 Ekim 2014; 14:30:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rugan035

Arkadaşlar bu laptopu takip ediyorum. Hangi firmadan alayım. İndirim olayını hangi firma daha çok yapıyor.

Hocam pcdepo bakabilirsiniz surekli fiyay degisiyor 1600 tl kadar dusuyor indirimler genelde aksam ve geceleri oluyor

• Eyvallah hocam ama cidden servis olayı benim için çok önemli olduğu için 7537 gerçekten de tercih dışı kaldı
  • Daha bir hafta olmadan batarya yıpranma oranı %5.9 anlamadım ben bu işi o kadar dikkat etmeme rağmen.
  • Arkadaşlar cidden hdd problemi bu kadar ciddi mi ya, istisnasız alan herkesde var mıdır yani bu problem. Elimizde bi bu bi de Dell 7537 vardı ikisi de sorunlarla boğuşuyo. 1500-1700 arası parası olan adam makina almasın mı yani
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman alt kapağı açtığımda gördüğüm ram 4GB? doğru mudur? Onu söküp 8 takarsak toplam 12GB mı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanozden

Hocam o zaman alt kapağı açtığımda gördüğüm ram 4GB? doğru mudur? Onu söküp 8 takarsak toplam 12GB mı oluyor?

Hocam biri gomulu 4 gb imis.Tahminimce onu sokemezsin.Bos bir slot var.Onunda ne kadar destekledigi net degil.Kimi 8 kimi 4 diyor.Durum karisik.Ha bana sorarsan toplamda 8 gb ram desteginin bir mahzuru yok.8 gb rami somurecek yani tam anlamiyla kullanacak bir durumunuz olmaz,en azindan onumuzdeki 3 sene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemertasadem kullanıcısına yanıt
    servis olayı olmasa 7537 yi tekrardan bende tercih edebilirdim,çünkü çok şık bir kasası vardı + kaliteyi hissettiriyordu cidden ama X550JK'nın çok daha güçlü ve servisinin problemsiz olması tercih sebebim
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Ya abi bana yeter de artar bile :D Sadece elimin altındaki sistemi tam olarak bilmek istiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_pks

geforce experience ye güncelleme geldikten sonra açılmıyo uygun sürücü bulunamadı diye hata veriyo.Bi de oyunları ekran kartı ile açamıyorum.düne kadar simgeye sağ tıklayıp ordan açabiliyodum ama şimdi açamıyorum,fikri olan var mı acaba?

Biosdan ayarlari default yap kaydet bide oyle dene

• Bugün dizi izlerken hoparlorden değişik sesler geliyodu. cırtlak mı desem ne desem. sesler değişiyordu yani. sadece bende mi oluyor bu?
  • Beyler 1 haftadır almayı düşünüyorum güzel fiyat yakalamayı bekliyorum performansı fiyatına göre etkileyici ama herkes ayrı bir sorundan bahsediyor cihaz bu kadar sorunlu mu gerçekten?
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.