Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler eksen bilgisayarda fiyatı arttırmış. Taksitli olarak alabileceğim en ucuz yer nerede ?
  • ebrardan siparişi verdim dün gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 9 Ekim 2014; 11:38:50 >

• arkadaslar asus mu bu laptopmu daha iydir hemen hemen aynı özellikleri oyunları nasıl çalıştırır bu dell ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLasSy58

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-3542-b51w81c-notebook

arkadaslar asus mu bu laptopmu daha iydir hemen hemen aynı özellikleri oyunları nasıl çalıştırır bu dell ?

Hocam tabiki asus un oyun konusunda dell le % 40 fark varr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar müjdemi isterim biraz önce gold pc den 233 liraya 8 gb kingston 1600mhz ram alıp taktım hiç bir sorun yok cihazımızın maks ram miktarı 12 gb dır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnsngr -- 8 Ekim 2014; 11:47:41 >
  • benide ekleyin listeye eksenden kargo fln 1690 tl ye aldım... hemen bir w8.1 yplm şunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaman29

quote:

arkadaslar asus mu bu laptopmu daha iydir hemen hemen aynı özellikleri oyunları nasıl çalıştırır bu dell ?

hocam benim gönlümde asusdan yana ama hddden cıkardıgı ses korkutuyor beni 8gb ram olarak almayı düşünüyorum birde yazma yaparken donma oluyor diyorlar o işletim sisteminden dolayımı cunku ben win 7 ultimate kurucam bi cevaplarsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: cnsngr

evet arkadaşlar müjdemi isterim biraz önce gold pc den 233 liraya 8 gb kingston 1600mhz ram alıp taktım hiç bir sorun yok cihazımızın maks ram miktarı 12 gb dır

• cnsngr C kullanıcısına yanıt
    sonunda deneyen biri hocam istersen ürün kimliğini kapat bide zahmet olmazsa windwows derecelendirme resmini atarmısın ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kocaman29

quote:

hocam benim gönlümde asusdan yana ama hddden cıkardıgı ses korkutuyor beni 8gb ram olarak almayı düşünüyorum birde yazma yaparken donma oluyor diyorlar o işletim sisteminden dolayımı cunku ben win 7 ultimate kurucam bi cevaplarsan sevinirim

Hocam yazma sorunu yazilimsal ben hdd sorununda yazilimsal oldugunu dusunuyorum bunun onumuzdeki zamanda bir guncellemeyle duzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: lawst2

sonunda deneyen biri hocam istersen ürün kimliğini kapat bide zahmet olmazsa windwows derecelendirme resmini atarmısın ?

üürn kimliğini iyi hatırlattın gerçi orijinal değil ya :D 8.1 de sistem derecelendirmesi yok ki yoksa varda ben mi bilmiyorum?
  • 8.1 ile sistem derecelendirmesi kalktı 8gb ram alıp takmanız çok iyi olmuş hem sizin için hemde almayı düşünenler için :)
  • quote:

evet arkadaşlar müjdemi isterim biraz önce gold pc den 233 liraya 8 gb kingston 1600mhz ram alıp taktım hiç bir sorun yok cihazımızın maks ram miktarı 12 gb dır

Hocam hayirli olsun öncelikle. rica etsem pc bostayken ve yuk altindayken sicaklik degerleri hakkinda bilgi verir misin. benim gibi ram eklemek isteyip de kararsiz kalanlar icin yol gosterici olacaktir. tabii ki bos bir zamaninizda.

• müzik çalarken hoparlörden cırtlak bir ses gelen sadece benim makine mi? garantiye yollasam kaç gün sürer kargo falan Edirnedeyim.

Hdd den cızırtı ve hoparlörden cırtlak bir ses geliyor Doa verirlermi?
  • Herkese Merhaba. Ben de sanalmarketim.com'dan ürünün siparişini vermiş bulunmaktayım. 4 gb olan versiyon ile birlikte yanında da 4 gb Kingston ram sipariş ettim. Kendim takmayı düşünüyorum. Fakat bugün sanalmarketim.com'dan beni aradılar ve ram takviyesini benim yapmam durumunda laptopun garanti kapsamından çıkacağını bu nedenle ram takviyesini asus yetkili servisinde belirli bir ücret karşılığında yaptırmam konusunda beni uyardılar. Cihazın kapağında bir hologram bulunduğunu ve açılıp açılmadığını buradan anladıklarını söyledi telefondaki kişi.
    Ram takviyesi yapan ve böyle birşeyle karşılaşan biri var mı acaba? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistem sıcaklıklarını eve gidince ölçeceğim zira şu an dışardayım ve pil üzerinde çalışıyorum ayrıca ram takviyesi yapacaklara söyliyeyim kapakta herhangi bir hologram yok ayrıca asus ile iletişime geçtiğimde benim yapacağım ram eklemesinin dikkatli yaptığım sürece herhangi bir sorun olmayacağını ve garanti dışı bırakmıyacağını söylemişlerdi ayrıca sus teknik servisinin ram takımında herhangi bir desteği olmadığını da söylemişlerdi
  • quote:

sistem sıcaklıklarını eve gidince ölçeceğim zira şu an dışardayım ve pil üzerinde çalışıyorum ayrıca ram takviyesi yapacaklara söyliyeyim kapakta herhangi bir hologram yok ayrıca asus ile iletişime geçtiğimde benim yapacağım ram eklemesinin dikkatli yaptığım sürece herhangi bir sorun olmayacağını ve garanti dışı bırakmıyacağını söylemişlerdi ayrıca sus teknik servisinin ram takımında herhangi bir desteği olmadığını da söylemişlerdi

Biraz önce asus teknik servisini aradım ve söylediğiniz gibi ram takviyesi konusunda teknik servisin yapabileceği destek bulunmamaktaymış. Cihazın donanımları konusunda herhangi bir değişiklik ya da ekleme yapıldığında ise ürünün garanti kapsamından çıkacağını belirttiler. Bu durumda yazılımsal garantinin devam edeceğini fakat donanım konusunda garantinin biteceğini söylediler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben asus un bu çelişkili ifadelerinden bıktım. Benim sorduğum pc servisleri (ki bir tanesi resmi olmayan asus servisiydi) bana bir sorun olmayacağını söylediler. Herhangi bir servislik durumda ram sökülüp gönderilir zaten. Bu e-ticaret siteleri ise rami kendileri takıp üzerinden kar elde ettikleri için bu tarz saçmalıklara başvuruyorlar. Sen kutuyu aç ram takviyesi yap sonra da bizim taktığımız garanti kapsamında de. Senin taktığın garantiye giriyorsa benim taktığım niye girmiyor arkadaş veya tam tersi benim takviyem bozuyorsa seninki de bozmalı. O hologramı ben bozuyorsam sen nasıl oluyorda bozmuyorsun diye sormak lazım bunlara. Ben asus a da bunlara da itibar etmiyorum ezbere konuşuyorlar. Kendi sitesinde bile max 8gb ram demişlerdi, 12 desteklediği ortaya çıktı.
  • cnsngr C kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yeni ram'iniz hayırlı olsun oldukça uzun bir süredir bu sorunun cevabını arıyorduk bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum öncü oldunuz yolumuzu açtınız

Ben cihaza 120 Gb kingston ssd taktım, dvd-rom yerine mevcut hdd'yi aldım aparatlada Dvd-rom'u harici olarak usb ile bağlanacak şekilde ayırdım laptoptan. Şu anki planım ise yaptığınız gibi 8gb ram'i ekleyerek modifikasyon işlemini sonlandırmak

Benim bu işlemler konusundaki kişisel fikrim bu cihazın bu işlemlere çok yatkın olduğu ve bu işlemlerle çok ciddi bir potansiyele ulaşabildiği için, garanti konusuna fazla takılmamak lazım.

Zaten üretici firmalar bir şekilde olayı kullanıcı hatası olacak şekilde yorumlayabiliyorlar. Bu cihaz elektronik sonuçta, yarın öbür gün cihaz bozulsa ücretli tamir yoluna gidilebilir sonuçta

Ama şunu söyleyeyim ssd takmayı düşünen arkadaşlar bana özelden ulaşabilir gerekirse cep numaramıda verebilirim özelden elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım deneyimli değilseniz kendiniz takmaya çalışmayın diye uyarayım dedim

• arkadaşlar win 7 64 bit kuran arkadaşımız var mı gerçekten de win 8 kurmak istemiyorum sorun sıkıntı yaşanıyor mu driverlerden yana?
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.