Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kocaman29

quote:

Orijinalden alıntı: Mekatronikçi06

Bende bugün aranıza katıldım

Hocam acaba nerden aldiniz

Eksen bilgisayardan elden aldım.
  • Mekatronikçi06 M kullanıcısına yanıt
    ne kadara aldın eksenden ben kargo fln 1690 a geldi bide benide listeye ekleyin
  • arkadaş bir aldığım teknoloji ürününde de şansım olsun. lenovo iade ettik asus aldık. hdd den cızırtı hoparlörden ses geliyor. daha önce aynı şikayetler olmuş. servise yollayan oldu mu ?
  • Taksitle 1760 aldim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptopu alan arkadaşlardan bir ricam var.
    Nvidia denetim paneline girip onlardada bu şekilde mi yoksa başka seçeneklerde var mı?(3D ayarlarından başka)
     Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 9 Ekim 2014; 1:24:48 >
  • tamamen aynı.
  • Steso kullanıcısına yanıt
    Masaüstü kartlar ile mobil kartlar farklı demek ki teşekkür ederim cevap verdiğin için.
  • boşta ve ultrada oyun oynarken sıcaklık değerleri birisi istemişti ama :D
     Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu

• Arkadaşlar bugün pcdepodan aldığıım 8 gb modeli gelir diye düşünüyorum.Aklımda kendi uygulayacağım testler mevcut fakat sizin diğer arkadaşlardan göremediğiniz istediğiniz bir şey olursa yapmaya çalışırım.Fikir vermesi açısından.
  • Hala ekran kartını halledemedim internetten Windows 8.1 çekiyorum artık çaresizlikten.Hoşlanmaya hoşlanmaya kullanıcam.

Biraz görüşlerimi bildiriyim.

-F/P olarak önemli bir makina.
    -Tasarımı hoşuma gitti.
    -Kasa kalitesi zayıf, hemen bir soğutucu kapatın ısınma yapar.
    -Tuşlar felaket kötü.

Birçok yerden kısıp iç parçalara önem vermişler bence fiyatını karşılıyor.Ama 2500 lük bir makinada değil.
  • Elimde 8gb usb vardı sanırım windows 8.1 en az 16 gb istiyor sürekli hata verdi çünkü.
  • Leptop un altın da öyle ahım şahım bi hava delikleri yok sogutucunun pek fark yaratacağnı sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aranıza katıldım. PC bugün gelir büyük ihtimalle. n11 den aldım 1870 liraya. Başka sitelere güvenemedim. birkaç sorum olacak. Ünide işletim sistemleri diye bi dersimiz var hoca win7 öğreticem size dedi bende win7 kurmak istiyorum. Win7 driver larını biyerden buldum ama olacakmı fikrim yok. yapanlar varmı ? yani sorunsuz win7 kuranlar varmı yardım istiyorum sorunsuz bi kurulum yapmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenpachii

Leptop un altın da öyle ahım şahım bi hava delikleri yok sogutucunun pek fark yaratacağnı sanmıyorum.

3-4 derece farketse yine kar'dır.
  • Benim laptop isiniyo ya gavur gibi hemde 😄😄😄 ama seviyorum valla haci

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 7 ve ekran kartını halledenler bir el atsın göüzünüzü seviyim dün aldığımdan beri uğraşıyorum.
  • Resimdeki sürücüler hangileri ve erkan kartının yanında niye işaret çıkıyor.

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluox -- 9 Ekim 2014; 13:54:50 >
  • Beyler arka kapağı açtığınız zaman hem ssd hem ram takabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bilgisayarı gidip netsiparis.comdan(yani arslan bilgisayardan elden alcam) nasıl bir sitedir ? Güvenli midir ? ürünleri sağlam mıdır ?
  • pcdepodan aldıysanız cd içinde nvidia ekran kartı driverı var.win7 64 bit için..

R331 klasörün altında nvidia driver mevcut
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.