Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fluox

Elimde 8gb usb vardı sanırım windows 8.1 en az 16 gb istiyor sürekli hata verdi çünkü.

Ben 4gb lik usb ye atip kurmustum bir yanlisin vardir

Bu arada hdd de ses sorunu her 4 kisiden 3unde var.

Hoparlorden ses geliyodu ama su siralar kesildi sanirim pc nin durdugu yerden kaynaklaniyordu

Simdi wifi problemim var. Bagli olmama ragmen sayfalar acilmiyor ama torrent inmeye devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuttyalcnkaya

beyler bilgisayarı gidip netsiparis.comdan(yani arslan bilgisayardan elden alcam) nasıl bir sitedir ? Güvenli midir ? ürünleri sağlam mıdır ?

ben kargoyla oradan aldım. 1 aydır herhangi bir sıkıntı yok. istanbul'daysan şubesi de var.
  • Sanki wifi çekim gücü eskı bilgisayarıma göre kötü..(acer 5820 tg)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Elimde 8gb usb vardı sanırım windows 8.1 en az 16 gb istiyor sürekli hata verdi çünkü.

Ben 4gb lik usb ye atip kurmustum bir yanlisin vardir

Bu arada hdd de ses sorunu her 4 kisiden 3unde var.

Hoparlorden ses geliyodu ama su siralar kesildi sanirim pc nin durdugu yerden kaynaklaniyordu

Simdi wifi problemim var. Bagli olmama ragmen sayfalar acilmiyor ama torrent inmeye devam ediyor

Gittim cd aldim sıkıntı usbdede olabilir

• Küfür edicem valla 8.1 kurdum hala ekran kartı kurulmuyor.Ne cd den ne internetten.
  • Boş bir ram slotu varmış ama hdd slotu bir tane olduğu için direk takamıyorsunuz. Ek bir aparatla dvdromu ssd ya da hdd yuvası haline getirebilirsiniz.
  • Teamweaver filan yardım edecek var mı arkadaşlar.Saatlerdir uğraştım her çözümü denedim olmadı.
  • Donanım bulunamadı diye driveri yüklemiyor, sinirden kendimi kesicem.
  • Arkadaşlar bilgisayarlarınız hayırlı olsun.
    Ben de düşünüyorum almayı autocad gibi çizim programlarında sıkıntı çıkartır mı acaba?
  • Ben de yeni aldim bilgisayari yaninda sadece bir cd cikti. Bilgisayari acinca siyah bi ekran cikiyor nasil yükleyebilirim 8.1? Ne yapmam lazim suan bilgisayar geldigi gibi duruyor.

• Bende bu laptopu düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir?
    Birde ekran konusunda kalitesiz diyen olmuş nasıl bir kalite farkı var?
    Cihazın yüzeyi cidden soyuluyor mu ?

Cihazda oyun oynayinca ısınma problemi oluyor mu?
    Cihaz neden notebookcheck te gözükmüyor?
    Ayrıntılı oyun testlerini nereden bulabilirim. Sorularım bu kadar :)

• Ben de yeni aldim bilgisayari yaninda sadece bir cd cikti. Bilgisayari acinca siyah bi ekran cikiyor nasil yükleyebilirim 8.1? Ne yapmam lazim suan bilgisayar geldigi gibi duruyor.

• Arkadaslar pcdepo nun sitesinde bi hareketlilik var geceye dogru iyi bir indirim yapabilirler bensen soylemesi takipte kalin

• Steso kullanıcısına yanıt
    eyvallah sağolasın , allahın izniyle yarın gidip şubesinden alcam
  • Arkadaşlar bir arakdaş usbden ve uefden kurma için videolu link atmıştı onu arıyorum konuda bir türlü bulamadım bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Arkadaşlar bir arakdaş usbden ve uefden kurma için videolu link atmıştı onu arıyorum konuda bir türlü bulamadım bilen var mı?

?
    Technopatyoutube
    FreeDOS Laptopa UEFI Windows 8.1 Kurma
    http://www.youtube.com/watch?v=DV4a0GYr1nc

• Hala düzelmedi sorunlarım.
  • fluox kullanıcısına yanıt
    Ünlen çıkma problemi bendede vardı.Hiç bi oyunu ekran kartıyla açamıyodum.tekrar format attım 8.1 yükledim şuan için sorunum düzeldi inşallah bi sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.
  • bu pc'yi kullanan arkadaşlar acaba cihazda boş hdd/ssd slotu var mı? yani ekstradan 1 ssd takmak istesem bu mümkün olacak mı?
  • Gizemcesi G kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.