Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben de asusa mail attım ve bu cevabı aldım. Yani kendimi garantiye aldım. Bence upgrade yapmak isteyen mail atsın muhtemelen aldıkları tepkilerden sıkıldıkları için bu cevaba geçtiler heralde.Ssd ve ram upgradei yapacağım fakat merak ettiğim bi şey var.

bu iki ramde kingstonun sitesinde sisteme özel ramde çıkıyor. Ucuz olan value ram diye geçiyor. İkisi de uygunsa farkı nedir bunların? Bilen var mı acaba?

• ben bu ürünü alıcam beyler ama hangi siteden alacağımı bilmiyorum ilk defa internetten bilgisayar alıcam ve bu bilgisayarında ram de 4+4 olayı var 8gb halinde hesaplı güvenilir ve sıkıntısız alabilceğim site önerebilirmisiniz lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Laptopu alan arkadaşlardan bir ricam var.
    Nvidia denetim paneline girip onlardada bu şekilde mi yoksa başka seçeneklerde var mı?(3D ayarlarından başka)

ekran kartını nasıl guncelledın yardımcı olurmusun?
  • Ram ile alakalı olarak kısa bir bilgilendirme yapayım;

Notebook arka kısmında ram ve hdd ye ulaşabileceğiniz bir kapak mevcut, yani böyle durumlarda servis ram ve hdd müdahalesine izin veriyor. arka kasa komple tek kapak olduğunda ram değişimi için kasayı komple açmanız gerektiği için servis bu konuda sıkıntı çıkarabiliyor.

*Bu üründe garanti dışı kalma gibi bir sıkıntı yok

Ürünün ram değişimini yapan firmalara güvenip bişi olursa onlar yaptı sıkıntı olmaz gibi yorumlar okudum, ürünün garantisini sadece yetkili teknik servis verir, satın aldığınız yerin garantisi diye bir olay yok bilginiz olsun :) (iade koşulları hariç)

Kullanılan ram konusunda bazı sıkıntı yaşayan arkadaşlar oldu, yorumlarda görmüşsünüzdüz, mavi ekrana düşmüş gibi durumlar.. standart 1600 Mhz ram ler oluyor ama bu notebookta kullanılan ram ler farklı, LOW Version ram olması gerekiyor. uyum konusunda ileride sıkıntı yaşamamanız adına buna dikkat etmenizi öneriyorum..

Ebrarda notebookla beraber ram satın alma seçeneği koymuşlar, montaj yapıyor musunuz dedim, yapmıyoruz sadece ürün gönderiyoruz dediler, yani alıp kendiniz takmanız gerekiyor bilginiz olsun, diğer firmalardan alırken de ram in LOW olmasına özellikle dikkat edin derim..

Low versiyon ram lere burdan da bakabilirsiniz;
    www.ebrarbilgisayar.com
    low için arama sonuçları
    http://www.ebrarbilgisayar.com/arama?tip=1&word=low&kat=0&submit=ARA

• Recece kullanıcısına yanıt
    Asus yetkilileri de gerçekten çok enteresan. Ben 2 farklı Asus birimine mail attım 2 side garanti kapsamı dışına çıkacağını söylediler.

Sen hangi birime mail attıysan mail adresini verebilir misin acaba ? Şu maili banada atsalar anında 4 gb ram ekliycem ...
  • fiyat olarak bu ram en uygun olanı gibime geldi. lv dediği low sa fiyat çok iyi.

Ereyon İnternetten Alışverişin Güvenilir Adresi
    Kingston Kvr16Ls11/4 4Gb Ddr3 1600Mhz Cl11 Lv Notebook Belleği Modül Fiyatı ve Özellikleri | Ereyon
    http://www.ereyon.com.tr/urun/kingston-kvr16ls11/4-ssd.aspx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler format atacağım da şimdi 3 seçenek var hangisini seçmem gerekiyor

-1 Load freedos with maximum ram free using emm386 vs...
  • Mega Therion kullanıcısına yanıt
    1. seçenek ,oradan sizi dos ekranina atar ctrl/alt/delete ile reset atip dvd veya usb den kuruluma geçersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTaR_07

1. seçenek ,oradan sizi dos ekranina atar ctrl/alt/delete ile reset atip dvd veya usb den kuruluma geçersiniz.

çok sağol hocam.Birde bu hdd leri format atarken ayırma ekranı gelmedi de,bunu program vasıtası ile yapabiliriz değil mi?
  • ekran karti gddr5 mi arkadaşlar?

• Benim dışımda HDMI den görüntü alıp ses alamayan var mı?
  • Beyler 2 sorunum var 1. sınırlı bağlantı sorunu internet gidiyor ve modeme reset atana kadar geri gelmiyor.

2. sorununum ise laptop şarj oluyorken ekran kapanınca şarj olmayıda kesiyor bu yazılımsa bişey ama ayarlardan bulamadım. Sonra fişi söküp geri takınca anca geri geliyor.

YArdım edebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

beyler format atacağım da şimdi 3 seçenek var hangisini seçmem gerekiyor

-1 Load freedos with maximum ram free using emm386 vs...

Usb den format atmak için bilgisayar açılırken sürekli esc tuşuna basın orada açılan menüde usb yi seçin ve başlatın.
  • Mekatronikçi06 M kullanıcısına yanıt
    Ttnet kaynak lı bir sorun heral 120 kişilik yurtta herkezde aynı sorun var.

• Selfroot kullanıcısına yanıt
    tvye bağlıyken ses ikonuna sağ tıklayıp kayıttan yürütmeyi seç sonra orda yv gözükür tv ye tıkla alttan varsayılan yap olur snrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawst2

tvye bağlıyken ses ikonuna sağ tıklayıp kayıttan yürütmeyi seç sonra orda yv gözükür tv ye tıkla alttan varsayılan yap olur snrm

İşte o tv seçeneği aktif olmuyor varsayılan yap diyemiyorum o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: kenpachii

Ttnet kaynak lı bir sorun heral 120 kişilik yurtta herkezde aynı sorun var.

İnsallah oyledir dun bisey yoktu bugun basladi bu sorun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gtx 850 m i nasıl başa alabilirim? Şu anda dxdiag da intel hd görünüyor ve aygıt yöneticisinden inteli devre dışı bıraksam dahil dxdiag da bunu görmüyor.
    edit: Dxdiag da oluşturucu kısmında gtx 850 m var,şimdi bu bilgisayar gtx le mi intelle mi çalışıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 11 Ekim 2014; 13:24:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Arkadaşlar gtx 850 m i nasıl başa alabilirim? Şu anda dxdiag da intel hd görünüyor ve aygıt yöneticisinden inteli devre dışı bıraksam dahil dxdiag da bunu görmüyor.
    edit: Dxdiag da oluşturucu kısmında gtx 850 m var,şimdi bu bilgisayar gtx le mi intelle mi çalışıyor?

Nvidia Optimus Test Tool kullan bakalım GTX850M çalışıyor mu boştayken. Arka planda çalışan tüm uygulamaları kapat önce, özellikle fraps. Fraps harici ekran kartı ile açılır.

http://forums.laptopvideo2go.com/topic/26992-optimus-test-tools-finally-in-users-hands/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tw1sted -- 10 Ekim 2014; 13:30:32 >

• ekran kartını yapamadım şuna bir çözüm bulalım
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.