Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lawst2

quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Laptopu alan arkadaşlardan bir ricam var.
    Nvidia denetim paneline girip onlardada bu şekilde mi yoksa başka seçeneklerde var mı?(3D ayarlarından başka)
     Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu

ekran kartını nasıl guncelledın yardımcı olurmusun?

Ekran.karti ile ilgili cozume varan.var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tw1sted

quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Arkadaşlar gtx 850 m i nasıl başa alabilirim? Şu anda dxdiag da intel hd görünüyor ve aygıt yöneticisinden inteli devre dışı bıraksam dahil dxdiag da bunu görmüyor.
    edit: Dxdiag da oluşturucu kısmında gtx 850 m var,şimdi bu bilgisayar gtx le mi intelle mi çalışıyor?

Nvidia Optimus Test Tool kullan bakalım GTX850M çalışıyor mu boştayken. Arka planda çalışan tüm uygulamaları kapat önce, özellikle fraps. Fraps harici ekran kartı ile açılır.

http://forums.laptopvideo2go.com/topic/26992-optimus-test-tools-finally-in-users-hands/

win 8 için yok mu hocam ayrıca şu anda ekran kartını güncelleyemiyorum ana sayfa da ki 2 yol da olmadı.

an itibari ile şu video aracalığı ile çözüme kavuştu güncelleme ana sayfaya da eklerseniz arkadaşların işine yarar technopat sitesinden spurs adlı kullanıcının videosudur.

Aykut Yeniyoutube
    Asus X550JK Sürücü Sorunu Çözümü
    https://www.youtube.com/watch?v=XBBDH3cTpNY#t=99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 11 Ekim 2014; 14:47:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tw1sted

quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Arkadaşlar gtx 850 m i nasıl başa alabilirim? Şu anda dxdiag da intel hd görünüyor ve aygıt yöneticisinden inteli devre dışı bıraksam dahil dxdiag da bunu görmüyor.
    edit: Dxdiag da oluşturucu kısmında gtx 850 m var,şimdi bu bilgisayar gtx le mi intelle mi çalışıyor?

Nvidia Optimus Test Tool kullan bakalım GTX850M çalışıyor mu boştayken. Arka planda çalışan tüm uygulamaları kapat önce, özellikle fraps. Fraps harici ekran kartı ile açılır.

http://forums.laptopvideo2go.com/topic/26992-optimus-test-tools-finally-in-users-hands/

oyuna girince aktif oluyormuş.

• Mega Therion kullanıcısına yanıt
    çok saol ya sonunda şunuda hallettik
  • __Özgür__ kullanıcısına yanıt
    destek@asus.com a attım. Bundan önce farklı bir mail adresimle de atmıştım aynı birime yaklaşık 3 hafta önce falan. O zaman bana da garanti dışında kalacağını söylemişlerdi ama şu an böyle söylüyorlar. Deneyin.
  • Bu laptopa soğutucu alacam ne almamı önerirsiniz ?
  • Ben 4 gb ram aldım. Hızlandı bilgisyara. 5 dk sürmüyor sorunsuz ve basit.

• Bende 4gb ram takviye dusunuyorum. Oyunlar için 8gb ram yeterli sanırım.4gb ram en uygun fiyat hangi sitede.
  • HDD den ses gelen arkadaşlar yakın da disk %100 calışıyor sorunu alabilir az önce bizzat şahit oldum bu kadr mı kötü hdd konur arkadaş bildiğin çöp yakın zaman da servise gidecek gibi duruyo makina

• Selfroot kullanıcısına yanıt
    Denetim masasındaki ses aygıtlarından televizyonu seçmeniz lazım hocam. Yine olmazsa kabloyu bir sefer çıkarıp takın ben de yaşadım aynısını, googledan araştırdım biraz bu şekilde çözüldü.
  • Arkadaşlar amazon.com'dan 240 gb ssd ve 4 gb ram türkiye fiyatından 100 tl civarı daha uygun. Kargo da bedava fakat 20-25 günde geliyor. Garanti kapsamını sorun etmeyecekler alabilir.

4 GB 1.35 Voltage Kingston Ram : 39 dolar = 89 TL
    www.amazon.com
    Kingston Technology 4GB 1600MHz DDR3L PC3-12800 1.35V Non-ECC CL11 SODIMM Intel Laptop Memory KVR16LS11/4 at Amazon.com
    http://www.amazon.com/Kingston-Technology-1600MHz-PC3-12800-KVR16LS11/dp/B00CQ35GYE/ref=sr_1_fkmr2_1?ie=UTF8&qid=1412952976&sr=8-1-fkmr2&keywords=kingston+4+gb+1%2C35+volt+ram

240 GB SSD Kingston (+Adaptör) : 110 dolar = 251 TL
    www.amazon.com
    Amazon.com: Kingston Digital 240GB SSDNow V300 SATA 3 2.5 (7mm height) Solid State Drive (SV300S37A/240G): Computers & Accessories
    http://www.amazon.com/Kingston-Digital-Adapter-SV300S37A-240G/dp/B00A1ZTZNM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1412952460&sr=8-1&keywords=v300+240gb

120 GB SSD Kingston (+Adaptör) : 65 dolar = 148 TL
    www.amazon.com
    Amazon.com: Kingston Digital 120GB SSDNow V300 SATA 3 2.5 (7mm height) Solid State Drive (SV300S37A/120G): Computers & Accessories
    http://www.amazon.com/Kingston-Digital-2-5-Inch-SV300S37A-120G/dp/B00A1ZTZOG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1412953256&sr=8-1&keywords=V300+120gb

• 344.11 driverini kurdum ama nvidia denetim masasına giremiyorum (şuanda nvidia gpuya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz) hatası alıyorum nasıl çözebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawst2

quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Laptopu alan arkadaşlardan bir ricam var.
    Nvidia denetim paneline girip onlardada bu şekilde mi yoksa başka seçeneklerde var mı?(3D ayarlarından başka)
     Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu

ekran kartını nasıl guncelledın yardımcı olurmusun?

İlk sayfadakileri yap.

• Hocam benide ekleyin
  • Benim de bazı aksaklıklar yüzünden bayram sonuna kalmıştı şimdi hayırlısıyla 1600-1700 civarını gördüğüm zaman ateşlemeyi düşünüyürum tabi her şey iyi giderse (inş iyi gider )
  • hdd çok mu yavaş çalışıyor oyunlardan çıktıktan sonra bilgisayar kendine gelemiyor , windows metro arayüzünde hızlı arama yaparken kelimeyi yazıyorum 10 saniye sonra geliyor sonuçlar
  • Ya arkadaşlar soğutucu önerebilecek yok mu ?
  • bütçeniz ne kadardı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

hdd çok mu yavaş çalışıyor oyunlardan çıktıktan sonra bilgisayar kendine gelemiyor , windows metro arayüzünde hızlı arama yaparken kelimeyi yazıyorum 10 saniye sonra geliyor sonuçlar

Kesinlikle evet hdd çok hantal aynısını belegerutha da söyledim gerçi ben onuda dwpiştiricem 1tb sshd alacam ama dedikleriniz ve o cızırtı sesi vs hep hdd nin hantal kalmasından

• Pc depo da indirim felan olmuyor sadece dolar sürekli güncellendiği için fiyat düşüp artıyor.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.